• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testine bakar mısınız???

Adetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
ben var gibi gördüm :)

Adetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
Bende gördümmm🤩 sonuc ne cikti canimmm? Birde esin ne kullandi ayni sorun bizdede var 2. Yi istiyoruz 2 yildir olmuyor sayi problemk ve hareket problemi var esin ne kullandu belki banada ise yarar

Bende yeni test yaptım, hamilemiyim acaba 1_2 gün geçti adetim ciddi bel ağrım var

Eklentiler

• IMG_20210422_173633.jpg
    IMG_20210422_173633.jpg
    181,3 KB · Görüntüleme: 35
Back