- 29 Eylül 2020
- 46
- 11
- 38
- 28
- Konu Sahibi kardelenkelebek
-
Ay inşallah ya inşallahh adetim bekleyip öyle kan testi vercem nasıl beklicem bilmiyorum amaTebrik ederim bebiş el sallıyor
Bu teste göre pozitif gözüküyor canım inşaAllah öyledirAdetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
Var gibi görünüyor canım ilk dakikalar ciktiysa tabi. Yarin kan ver güzel haberlerle gel inşallahAdetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
İnşallah ya o kadar zamandır bekliyoruz kiBu teste göre pozitif gözüküyor canım inşaAllah öyledir
2 dakikanın içinde çıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah normal gebeliktşr due edinVar gibi görünüyor canım ilk dakikalar ciktiysa tabi. Yarin kan ver güzel haberlerle gel inşallah
Amin. İnşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah hayırlısı ile devamını getirip tamamına erdirsin
Çok iyi anlıyorum bizde istiyoruz bu bekleme zor ve böyle bir sonuc görünce çok normal heycanlanman sonucu da paylaşİnşallah ya o kadar zamandır bekliyoruz ki
Paylaşıcam. Ama ben 2 gün kadar daha beklicem kan vermek için. Rabbim sizede en kısa sürede nasip etsin canım. Kim istiyorsa gerçekten çok değişik bir duyguÇok iyi anlıyorum bizde istiyoruz bu bekleme zor ve böyle bir sonuc görünce çok normal heycanlanman sonucu da paylaş
İnşallah canım sağol inşallah teste Bi hata yoktur bakalımİnşallah geliyor bebiş. Yarın kan testinde de pozitifi görürsünüz Allah'ın izniyle
İnşallah canım2 dakikanın içinde çıktı canım Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah normal gebeliktşr due edin
Amin canım inşaAllah.Paylaşıcam. Ama ben 2 gün kadar daha beklicem kan vermek için. Rabbim sizede en kısa sürede nasip etsin canım. Kim istiyorsa gerçekten çok değişik bir duygu
Var cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan ver hemen tebriklerAdetime 3 gün var. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı kasıklarımda da iğne batması gibi ağrı var gögüslerim de acayip şiş ama emin olamıyorum 2 yıldır istiyoruz ilk defa böyle gördüm. Bende amh düşüklüğü var eşimde sperm haraketli düşüktü ilaç kullandı 2 aydır. Ve 2 ay önce rahim filmi çektirdim temiz çıktı :)
Verip Paylaşıcam inşallah vardır sağlıklıdır Allahın izniyleVar cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın kan ver hemen tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?