Gebelik testinde sonradan çıkan silik çizgi

Merhaba arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Ben de bu sabah idrar testi yaptim 10 dakika bekledim tek cizgiydi. Birkaç saat sonra tekrar baktim 2. cizgi belirmiş silik bir şekilde. Birkac saat sonra cikan sonucu ciddiye almali miyim? Fotoğrafını da paylaşıyorum. Aramizda boyle bir deneyim yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mi? :)
Merhaba Bu testi yaptıktan sonra hamile kaldınız mı acaba

Merhaba Bu testi yaptıktan sonra hamile kaldınız mı acaba

Merhaba bu 2. cizgi saatler sonra çıkmıştı ve malesef hamile degildim. Ancak bir sonraki ay hamile kaldım. Onda da adetim 1 hafta geçince ancak gorebildim idrar testinde. Gec dollenme olmus. O testte 5 10 dakikada belirmisti silik 2.cizgi 😇

Benimde adet olduktan bir hafta sonra bir gün boyunca az az kan geldi. Sonra göğüslerim sızlıyor ara sıra. Test yaptım çıkan görüntü bu. Anlayamadım

E871C1DE-D10E-4D5B-822D-D05C6D6AE364.jpeg

Ya bende ik gün önce test aldım( bu arada normalde mart 13 de olmam lazımdı olmadım) testi yaptım silik Bi çizgi gördüm ama çok çok silikti. Sonradan çıktı diye önem vermeyip çöpe attım. Sonra kafama takıldı bugün yine test aldım. Yaptım Bi kaç dk bekledim bişey çıkmadı bende dedim bakalım bunda da öyl çıkacak mı diye bunda da çıktı sonradan ama daha koyu. Acaba hamilemiyim ya merak ettim beklicem Bi daha test yapcam

Ya bende ik gün önce test aldım( bu arada normalde mart 13 de olmam lazımdı olmadım) testi yaptım silik Bi çizgi gördüm ama çok çok silikti. Sonradan çıktı diye önem vermeyip çöpe attım. Sonra kafama takıldı bugün yine test aldım. Yaptım Bi kaç dk bekledim bişey çıkmadı bende dedim bakalım bunda da öyl çıkacak mı diye bunda da çıktı sonradan ama daha koyu. Acaba hamilemiyim ya merak ettim beklicem Bi daha test yapcam

İlk yarim saat içinde ciktiysa hamilesinizdir

X