- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- Konu Sahibi itirazediyorumhakimbey
Düşünmeme çalışıyorum ama olmuyo aklıma hep bu varİnşAllah canım. Kafanı çok verme. Düşünmemeye çalış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünmeme çalışıyorum ama olmuyo aklıma hep bu varİnşAllah canım. Kafanı çok verme. Düşünmemeye çalış.
HeyecAnını anlıyorum. Ben de öyleyim ama kafamı başka şeylere takınca daha iyi oluyo.Düşünmeme çalışıyorum ama olmuyo aklıma hep bu var
Ay hadi inşallah hamilesindir cnm .
Malesef vaktim yok hastaneye gitmeye burda (almanya) da çok uzun suruyor okadar çok vaktim yok malesef
Inşallah cnm.Mm.. Anladim canim. Insallah bir dahaki testte çift cizgiyi net bir sekilde görürsün :)
Insallah canim sikma canini bende dayanamayip test yaptim ama negativ ama hazirlikliydim bunaMalesef negatif kizlar. Sonuç 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Hayirlisi olsun :) bir dahaki ay insallah pozitifi görürüm :)
Insallah canim sikma canini bende dayanamayip test yaptim ama negativ ama hazirlikliydim buna
Inşallah olumlu düşünelim vakit var allaha şukur inşallah olurSen de sıkma canını. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)
Bebek isteyen kardeşlerim ben cok anlamam bu islerden daha cok yeniyim bu süreçte ama, şunu cok iyi tecrübe ettim ki sürekli tetikte olmak surekli bunu kafaya takmak her seyi hamilelige yormak hormonlari cok etkiliyor ve vücut bir süre sonra kendini buna inandirip yalanci belirtiler oluşturmaya başlıyor. Birisi "benim hamileyken cok midem bulanmisti" deyince hemen mide bulanmaya basliyor. "Benim gogsum ağrıyordu" deyince bi bakiyorsunuz sizin de gogsunuz sisip agrimaya basliyor saka gibi ama gerçek :)) O yüzden her seyi hamilelige yormadan sabırla tam vaktinde kan testi yaptirarak net sonucu ogrenip sonuca gore yola devam etmek lazım :)
Cok sevdigim bir ayet var yazayim buraya "Feinne meal usri yusren" (şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylik vardir)
Allah kucaklarımızı bebeksiz birakmasin bu ugraslarimizi yavrularimizla odullendirsin insallah :)
İyi ki tesadüfen bu sayfaya bakıp yazını görmüşüm :) ellerin dert görmesin canım ne güzel yazmışsın. Her kelimesine katılıyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese :)
Geçmiş olsun ikinize de kızlar. İnşAllah hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız. @itirazediyorumhakimbey dediklerine aynen katılıyorum canım. İnsan kendini, kafasını bir şeye odaklayınca kötü oluyor. Benim adetim geciktiğinde belki de 1 haftadan fazla gecikmeydi, adetim de gelmiyodu bir türlü. Annemle konuştum kan vermeye gidelim diye, kafam hemen rahatladı. Üstümü değiştiğimde bi baktım adetim gelmiş hemen. Kafam rahatlayınca, düşünceler gidince hemen adet olmuşum.
Evet benim gorumcem yasadi cope atti testi sonradan bi daha bakmak icin gittiginde silik bi cizgi cikmisti testi doktora yolladi evet hamilesin dedi . Doktor kontrolune 1 hafta sonra gittiginde evet hamileydi simdi 4 aylik bi cocugu var :) inshaAllah hamilesindir umidini kesme ..Merhaba arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Ben de bu sabah idrar testi yaptim 10 dakika bekledim tek cizgiydi. Birkaç saat sonra tekrar baktim 2. cizgi belirmiş silik bir şekilde. Birkac saat sonra cikan sonucu ciddiye almali miyim? Fotoğrafını da paylaşıyorum. Aramizda boyle bir deneyim yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mi? :)
Evet benim gorumcem yasadi cope atti testi sonradan bi daha bakmak icin gittiginde silik bi cizgi cikmisti testi doktora yolladi evet hamilesin dedi . Doktor kontrolune 1 hafta sonra gittiginde evet hamileydi simdi 4 aylik bi cocugu var :) inshaAllah hamilesindir umidini kesme ..
Bendede aynı şekilde belli belirsiz bir morluk var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Ben de bu sabah idrar testi yaptim 10 dakika bekledim tek cizgiydi. Birkaç saat sonra tekrar baktim 2. cizgi belirmiş silik bir şekilde. Birkac saat sonra cikan sonucu ciddiye almali miyim? Fotoğrafını da paylaşıyorum. Aramizda boyle bir deneyim yaşayıp hamile oldugunu öğrenen var mi? :)
Bendede aynı şekilde belli belirsiz bir morluk var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum
10-15 dk sonra çıktı
10-15 dk sonra çıktı