gebelik testinde silik cizginin cikip yok olmasi

Benim bütün degerlerm normal adetm 35 38 gün arası oluyo o yüzden ugrasiyrm moralimi bozmakta istemiyrm arkdsmla 4 5 ayda bir kez pko hastasdi o da o şekil hamile kaldi

Benim bütün degerlerm normal adetm 35 38 gün arası oluyo o yüzden ugrasiyrm moralimi bozmakta istemiyrm arkdsmla 4 5 ayda bir kez pko hastasdi o da o şekil hamile kaldi
adete yakin yumirtluyo olablrsn bende 31 32 günde bur oluyrm gecen ay kimyasal gebelik gecirdm.bu ayda korunmadik tets yaptim silik cikti sonra yok oldumiki gun sonra tekrRldm bi sferde negatif cıktı iste yine husran yani

test yapmam psikoloji bozuyor artık yapmcm geçen aylardaki gibi hevesli deglm. Geçen ay psikolojik olarak tüm belirtileri yasiydm şuan yumurtlama döneminde oldgm halde bı belirtm yok rahat birktgm için olablr

test yapmam psikoloji bozuyor artık yapmcm geçen aylardaki gibi hevesli deglm. Geçen ay psikolojik olarak tüm belirtileri yasiydm şuan yumurtlama döneminde oldgm halde bı belirtm yok rahat birktgm için olablr
kismet canim hayirlsii belirtilere takarsak yer ayni seyleri yasiyorz zamani gelince sagliklisini nasip etsin bize allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…