gebelik testinde silik cizginin cikip yok olmasi

Ha bi de iştahım aşırı arttı kurt gibi yiyorum gece kalkıyorum midem öyle kazanıyor ki anlatamam..
benimde dunden beri oylede psikolojikte olabilr annem ya emin adimlarla kafayi yemeye dogru gidiyrm sanirim :)))bahsettgn hersey var ama herkeste bir olmaz tabi belirtiler

benimde dunden beri oylede psikolojikte olabilr annem ya emin adimlarla kafayi yemeye dogru gidiyrm sanirim :)))bahsettgn hersey var ama herkeste bir olmaz tabi belirtiler

Ben de bundan önceki denemelerimde bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım psikolojik olarak ama bu sefer farklıydı hissettim ya..

Arkadaşım 3 kez gebelik testi yapti negatif çıktı alttan muayenedede gebelik çıkmadı sonra 5 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendi. Kese hemen gözükmedi geç döllenme

bizmi yaratıyoruz bunları anlamadım ki:) banada benzer bir kokuydu sanki ya odun veya yanmıs birseyin kokusu gibiydi enteresan:)
aynen o tarz biseydi benim aklima direk ekmek kizartmasi geldi yeni yemek yemistm ustelik deliriyorz iste yavas yabas naapcaksin hamile kalana kadar bizde boyle devam edicez sanirim :)))

Arkadaşım 3 kez gebelik testi yapti negatif çıktı alttan muayenedede gebelik çıkmadı sonra 5 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendi. Kese hemen gözükmedi geç döllenme
ayy ciddi misin yaa masallah me guzel ay bizde oyle sans var midir ki insallah bizede nagatifler pozitifi getirir

Ben de bundan önceki denemelerimde bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım psikolojik olarak ama bu sefer farklıydı hissettim ya..
biliyrm canim ikiside cok farkli hatta adetle gebelik belirtisi ayni diyolar ama o bile ayirt ediliyo yani.nasip be canim bizde umutlaniyrz iste kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…