- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
ayy o bendede var ya dun aksam buram buram soba uzerinde kizarmis ekmek kokusu geldi.iain garibi bina kaloriferki cok gülmüştüm:)))Koku olayi bende gece oldu ya uykumdan uyandim burnuma buram buram bi koku geldi resmen
benimde dunden beri oylede psikolojikte olabilr annem ya emin adimlarla kafayi yemeye dogru gidiyrm sanirim :)))bahsettgn hersey var ama herkeste bir olmaz tabi belirtilerHa bi de iştahım aşırı arttı kurt gibi yiyorum gece kalkıyorum midem öyle kazanıyor ki anlatamam..
benimde dunden beri oylede psikolojikte olabilr annem ya emin adimlarla kafayi yemeye dogru gidiyrm sanirim :)))bahsettgn hersey var ama herkeste bir olmaz tabi belirtiler
bizmi yaratıyoruz bunları anlamadım ki:) banada benzer bir kokuydu sanki ya odun veya yanmıs birseyin kokusu gibiydi enteresan:)ayy o bendede var ya dun aksam buram buram soba uzerinde kizarmis ekmek kokusu geldi.iain garibi bina kaloriferki cok gülmüştüm:)))
Canım mesajlarinizi okudum da çok sevindim adına hayırlı olsun RABBIM kucağına almayida nasip etsinŞu anki duygu bile bambaşka bişey Rabbim dileyen herkese nasip etsinnnn.. Yarın sabah gidicem doktora canım..
Canım mesajlarinizi okudum da çok sevindim adına hayırlı olsun RABBIM kucağına almayida nasip etsin
Aminn canım benim cumlemizeÇok teşekkür ederim canım aminnn hayırlısıyla inşallah.. Rabbim sana ve dileyen herkese nasip etsin..
aynen o tarz biseydi benim aklima direk ekmek kizartmasi geldi yeni yemek yemistm ustelik deliriyorz iste yavas yabas naapcaksin hamile kalana kadar bizde boyle devam edicez sanirim :)))bizmi yaratıyoruz bunları anlamadım ki:) banada benzer bir kokuydu sanki ya odun veya yanmıs birseyin kokusu gibiydi enteresan:)
ayy ciddi misin yaa masallah me guzel ay bizde oyle sans var midir ki insallah bizede nagatifler pozitifi getirirArkadaşım 3 kez gebelik testi yapti negatif çıktı alttan muayenedede gebelik çıkmadı sonra 5 buçuk aylık hamile olduğunu öğrendi. Kese hemen gözükmedi geç döllenme
biliyrm canim ikiside cok farkli hatta adetle gebelik belirtisi ayni diyolar ama o bile ayirt ediliyo yani.nasip be canim bizde umutlaniyrz iste kismet artikBen de bundan önceki denemelerimde bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım psikolojik olarak ama bu sefer farklıydı hissettim ya..
biliyrm canim ikiside cok farkli hatta adetle gebelik belirtisi ayni diyolar ama o bile ayirt ediliyo yani.nasip be canim bizde umutlaniyrz iste kismet artik
amin canim seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahRabbim herkesin gönlüne göre versin..
amin canim seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Aşırı derecede kasık ağrısı vardıayy ciddi misin yaa masallah me guzel ay bizde oyle sans var midir ki insallah bizede nagatifler pozitifi getirir
e o bes ay icinde hic test yapmadi mi adet mi oldu üstüne anlayamadimAşırı derecede kasık ağrısı vardı
Beş buçuk haftalikken dedim o zaman yerleşmesi oldu. Geç döllenme olduğu zaman kese geç gözüküre o bes ay icinde hic test yapmadi mi adet mi oldu üstüne anlayamadim
he anladim simdi canim bes bucuk aylikken yazmissin ben ozaman öğrendi sandim bebegi gormsBeş buçuk haftalikken dedim o zaman yerleşmesi oldu. Geç döllenme olduğu zaman kese geç gözükür
ben pekmezini yediriyrm hamile kaldgm ay daha fazla yediriydm bu ay pek üstüne olmadim folik asiti iki audr kullaniyrm canimSen veya eşin gebelik için bişey kullabiymsnz ben 15 gündür folikasite başladım eşime keçiboynuzu suyu yapiytm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?