- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 103
- 35
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
Ayy hamile miyim acaba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simdi mi yaptin bunu bariz pozitif canim
Oo hayırlı olsunn:)
ayy hayirlisi saglikli olsun cok sevindim yaa ilk yaptgnda boyle mi cikmisti hani o kaybolanEvet canım şimdi yaptım elim ayağım titriyor..
kiz hamilesin tabii ayy kendim gibi sevindim vallah gozun aydinAyy hamile miyim acaba..
pozitifi veren bluewait mi neydi ki o teste giveniyrm onceki hamilelgmde onu kullandm negatif cikardgi zamanlarda negatifti.simdiki direk negatif veren bebetimedi.bende biliyrm o testin cok sakil bi marka oldugunu kuzum ama baska yoktu yaa kismet artik varsada yoksada bekliycm@dilekylmz22 canım benim başıma bir kere geldi. Hemen kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. Benim test bebe time markalıydı. Belki senin marka da aynıysa testte sorun vardır.
kiz hamilesin tabii ayy kendim gibi sevindim vallah gozun aydin
baya net canim yanlis olma ihtimali yok bence.yarin sabah direk kan ver hayta esin gelince acile git yarim saatte alırsın.ayy insallah insallahh.Canım Allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin.. Ben de kan testi verdikten Sonra netleşecek iyice bakalım yine de güvenemiyorum.. Ben bebe time da yaptım kaç kere hiç böyle ikinci çizgi görmemiştim bu ilk oluyo..
baya net canim yanlis olma ihtimali yok bence.yarin sabah direk kan ver hayta esin gelince acile git yarim saatte alırsın.ayy insallah insallahh.
kiz belirtilern var miii yaz bakim :))).benimde belirtilerm var ama psikolojikte olablr hem adet tarihim bile belli degil ama.sag sol kasik batmalarm var bide goguslerime sanci giriuo aradaCanım Allah tez zamanda hayırlısıyla sana da nasip etsin.. Ben de kan testi verdikten Sonra netleşecek iyice bakalım yine de güvenemiyorum.. Ben bebe time da yaptım kaç kere hiç böyle ikinci çizgi görmemiştim bu ilk oluyo..
amin canim insallah.Şu anki duygu bile bambaşka bişey Rabbim dileyen herkese nasip etsinnnn.. Yarın sabah gidicem doktora canım..
kiz belirtilern var miii yaz bakim :))).benimde belirtilerm var ama psikolojikte olablr hem adet tarihim bile belli degil ama.sag sol kasik batmalarm var bide goguslerime sanci giriuo arada
Koku olayi bende gece oldu ya uykumdan uyandim burnuma buram buram bi koku geldi resmenBelirti olarak akıntım var her geldiğinde korkumdan tuvalete gidiyordum beyaz böyle şeffaf değil yani.. bir de göğüslerim çok hassas.. kokulara karşı aşırı duyarlaştım hayali kokular bile duyuyorum.. başka bişey yok canım..
Akinti bende de cok var adet oncesi normalde akintiniz oluyormuSlmlar arkadaslar oglum 5 yasina girecek ve ogluma kardes istiyoruz 6 aydir filan ve garip olan bu ay adetime 2 gun kala ne kasik agrim var ne bisey normalde midem agrir 4-5 gun kala adet oncesi ve kasiklarda bazen bisey batio bi solda bazende saga kayiyo aceba bu belirti gibi bisey olabilirmi bundan 10 gun evvelde burnum cok hassasdi herseye ve midem kalkiordu aceba belirtimi ...ama bugun cok az bir beyaz akinti.oldu ve gitti...gebismiyim aceba