Gebelik testinde silik çizgi hamile miyim?

İyi akşamlar benim de 2 gün var ve 5 gün kala başladım silik çizgi çıktı. Ben 3 gündür her gün yapıyprum ama 1 günde çok da belirgin bir koyulaşma görülmedi bende de. Tabii ki de 1. Gün ve 3. Gün yaptığım
İnşallah güzel haberler alırsınız benimde koyulaşır inşallah gün geçtikçe bir de ben cok erken başladım test yapmaya
Evet biraz erken başlamışsınız. Ama ben de çok erkenciyim bu konuda. 8 gün kala yaptığımda net bir şekilde negatif ti.

Merhaba canım, bence sen çok erken başlamışsın ona rağmen silik bi şekilde bende gördüm özellikle en üsttekinde daha belli gibi, biraz sabredip adetin gecikmesini bekleyip yapmalısın bence, sabretmek zor biliyorum ama öyle daha sağlıklı sonuç alırsın

Caniim cok tesekkur ederim bende senin icin dua edecegim birbirimize haber verelim sonuclarimizi
Günaydınn biraz önce iki tane test yaptım ikiside koyu şekilde çıktı önümüzdeki hafta içinde kan vermeye gidicem inşallah sende durumlar nasıl canım

Eklentiler

• IMG_8588.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_8591.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_8593.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 121
Günaydınn biraz önce iki tane test yaptım ikiside koyu şekilde çıktı önümüzdeki hafta içinde kan vermeye gidicem inşallah sende durumlar nasıl canım

Caniim hayirli olsun bariz sekilde bellii bence gidip kan ver artiik
Bende doktorla gorustum adete 2 gun kala degerim 346, adet gunu 913 cikmis. Hersey yolunda gorunuyor suan icin bisey diyemem bana kalirsa 2hafta sonra ultrasona gir dedi. Ben yinede hastaneden randevu alip birde orasi ile gorusecegim malum yurt disinda oldugumdan sistem hep bi farkli
Sende degerlerini paylasmayi unutma

Yaaa çok sevindiiim canım baya hamilesin işte süper hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinn inşallah Bende kan vericem bu hafta umarım güzel sonuçlar alırım paylaşırım tabii yine buradan

Merhaba kızlarr, durum güncellemesi yapayım dedim dün kan verdim sağlık ocağında değerim 1472 çıktı çok şükür cuma günü doktoruma randevum var inşallah keseyi görürüz

12 Ekim'de ovitrella çatlatma iğnesi vurundum bu ayi değerlendirdik adetime 3 gün var göğüs ucum çok ağrıyor ve her zamankinden daha büyük ucu sanki kabız olursununz idrara sıkışırsiniz alt karnininz ağrır ya ayni öyle ağrı var bı testide bu gün yaptm adete 3 gnn var sizce varmıdır yada banami öyle geliyor
Alıntı YorumlaŞikayet E

Son düzenleme:
12 Ekim'de ovitrella çatlatma iğnesi vurundum bu ayi değerlendirdik adetime 3 gün var göğüs ucum çok ağrıyor ve her zamankinden daha büyük ucu sanki kabız olursununz idrara sıkışırsiniz alt karnininz ağrır ya ayni öyle ağrı var bı testide bu gün yaptm adete 3 gnn var sizce varmıdır yada banami öyle geliyor

Sanki bi gölge şeklinde gördüm bende :) adet gecikirse mutlaka tekrarlayın bence olabilir

Canım selam nasılsın ne gelişmelerin var merak ettim seni umarım her şey yolundadır

Canım selam nasılsın ne gelişmelerin var merak ettim seni umarım her şey yolundadır

Canim selam bugun kontrolum vardi, bebegi goremedik kalp atisini duyamadik ama doktor normal cok kucuk dedi. Herseyin yolunda oldugunu yolk olustugunu soyledi. Bakalim haftaya tekrardan bakacagiz sende durumlar nedir? sen gorebildin mi?

Canim selam bugun kontrolum vardi, bebegi goremedik kalp atisini duyamadik ama doktor normal cok kucuk dedi. Herseyin yolunda oldugunu yolk olustugunu soyledi. Bakalim haftaya tekrardan bakacagiz sende durumlar nedir? sen gorebildin mi?
Ultrasona göre kaç haftaymışsın canım belki geç döllenme olunca hemen görünmüyormuş bebek ama yolk oluştuysa bir sıkıntı yoktur çok şükür çok sevindim bende 26 ekimde gittim keseyi bebeği yolk falan hepsini gördük şükür 2 kasımda da kalp atışlarını duyduk herşey yolunda bende de

benim bildiğin belirgindi ama 4 haftalıktı

2 kasimda bende ultrasona girdim normalde sat gore tam 6 haftalikti ultrasona gore 6+3 cikti. Ultrason ile bakan kisi farkli doktorum farkli. Ultrason ile bakan kisi hersey yolunda muhtemelen cok kucuk oldugu icin goremedigimizi soyledi ancak doktorun yorumlamasi bambaska oldu. 'Nasil olurda sana hersey yolunda diyebilirler kalp atisi olmadan ben asla hersey yolunda diyemem. Madem ultrasona gore 6+3 o zaman gorulmesi gerekirdi' vs diye asiri derecede negatif konustu baya canim skildi acikcasi.

Gec dollenme oldugunu cok dusunmuyorum acikcasi cunku benim adetlerim cok duzenlidir 28 gunde bir olurum ve de pozitifi cok belirgin bir sekilde adete 5 gun kala ogrendim. Inan bilmiyorum ne negatifim ne de pozitifim herkes farkli farkli seyler soyluyor hayirlisi artik. Bende ayin 13 icin tekrardan randevu aldim o zaman sat gore tam 7+4 olacagim umarim bu sefer guzel seyler duyabilirim..

Canim benim cok sevindim saglikla ilerlesin insallah :) Sen tam olarak kac haftaliksin suan?

Bebeği görmeden kalp atışını duymadan tabiki tam anlamıyla her şey yolunda diyemezler ama hemen görünmeyebiliyor yani doktorun biraz acımasızca konuşmuş, benim ilk gittiğimde 5+5ti göründü kalp atışı varla yok arası duyuldu geçen cumartesi 6+5ti gittiğimde kalp atışı net duyuldu bebek ve kese büyümüştü, şuan 7+1 deyim. Ama doktorda bana ilk bakarken bakalım görüncek mi dedi yani görünmeyebilirdi bide ikisinde de vajinal ultrasonla bakıldı bana o şekilde daha net görülüyor diye, olumsuz düşünme canım bence yolk kesesinin görünmesi iyiye işaret, moral çok önemli maalesef bazı doktorlar karşıdaki kişinin hislerini umursamadan konuşabiliyor. İnşallah bu gittiğinde her şey görünür için rahatlar canım dua edicem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…