• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde ikinci cizgiyi silik görüpte adet olan var mi ...

cannsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
4
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar uzun süredir takip etmeme ragmen yazmak bugune nasip oldu..

Sizlere danismak istedim bana yardimci olursaniz sevinirim. Bebis yapmayi dusunduguzden günden itibaren adet gunlerim degisken oldu.Bu ay 2 gun kahverengi lekenme yasadim ve bittikten sonra gebelik testi yaptim 2 ci cizgi silik cikti ve ben hamile oldugumu dusundum.Ama bugun adet oldum.Sizce simdi test dogrumudur..

Sizlere danismak istedim bana yardimci olursaniz sevinirim. Bebis yapmayi dusunduguzden günden itibaren adet gunlerim degisken oldu.Bu ay 2 gun kahverengi lekenme yasadim ve bittikten sonra gebelik testi yaptim 2 ci cizgi silik cikti ve ben hamile oldugumu dusundum.Ama bugun adet oldum.Sizce simdi test dogrumudur..

oncellikle merhaba.bir daha test yap.evet bende daha 2 once oyle oldu.cok silik cizgi cikdi.ama hamile degildim.sen bir daha yap.:26:

ya üstüne görmedir, ya da kimyasal gebeliktir. bence yarın bir doktora gidin.

merhaba öncelikle cvp verdiginiz icin tsk ederim. Ama su an adet oluyorum test yapsamda dogru cikar mi ki ?

benim oldu ..testte silik çıktı ama hamile değilmişim adet oldum 2 ay önce o yüzden testlere güvenmiyorum..istiyorsan inşallah seninki hamileliktir bir kan testi yaptır için rahat etsin hiç belli olmaz hamile olup adet görenlerde var hayırlısı olsun:34:

üstüne görme olayını yaşıyor olabilirsin ama şuan mantıklı olan hastanede kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin canım benim

üstüne görme olayını yaşıyor olabilirsin ama şuan mantıklı olan hastanede kan testi yaptırmak inşallah hamilesindir allah gönlüne göre versin canım benim

Güzel dilekleriniz icin tsk ederim mevlam herkes nasip eder insallah.belkide dediginiz gibi ustune görmedir ama ya degilse anlamadigim sey testte niye ikinci cizgi silik cikti olmasa ikinci cizgi yikmazdi dimi ?

Güzel dilekleriniz icin tsk ederim mevlam herkes nasip eder insallah.belkide dediginiz gibi ustune görmedir ama ya degilse anlamadigim sey testte niye ikinci cizgi silik cikti olmasa ikinci cizgi yikmazdi dimi ?

test mi yanlış acaba kan testi yaptırsan belli olur ama şöylede bir şey var mesela biz 3 kardeşiz annem herbirimizde üstüne görme olayını yaşamış inşallah seninki de öyledir

bendede silik çıktı üstüne adet olmuşum şu an hamileyim

idrar testleri bazen bozuk çıkabiliyor.emin olmak için en iyi çözüm bhcg.sonucu umarım dilediğiniz gibi çıkar...

Back
X