- 20 Nisan 2020
- 132
- 73
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
-
Ovulasyon testi adete yakın yani bir iki gün kala pozitif gösteriyormuş galiba gebelik testi ile denediniz mi? Ayrıca kişiye göre değişiyor kimisinin adetten önce pozitif çıkarken kimindz adetin geçmesi gerekiyor. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah güzel haberleri paylaşırsıniz bizimleYaa benim de adetime 5 gün var yapsam mı ki.. bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Pozitif çıktıgında gebelik olabiliyormuş. Ovulasyon testi ile öğrenen cok kişi var diye yaptım ama negatif
Bu ay ilk ovülasyon denememdi
Gebelik testi yapmadım, bat tan 1-2 gün önce yapmayı düşünüyorum. Ovülasyonu erken mi yaptım yaniOvulasyon testi adete yakın yani bir iki gün kala pozitif gösteriyormuş galiba gebelik testi ile denediniz mi? Ayrıca kişiye göre değişiyor kimisinin adetten önce pozitif çıkarken kimindz adetin geçmesi gerekiyor. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah güzel haberleri paylaşırsıniz bizimle
Evet erken daha ovulasyon şimdi olsada göstermezGebelik testi yapmadım, bat tan 1-2 gün önce yapmayı düşünüyorum. Ovülasyonu erken mi yaptım yani☺
İnşaallah teşekkür ederim
Rica ederimEvet erken daha ovulasyon şimdi olsada göstermez
Bi umutlandım şimdiEvet erken daha ovulasyon şimdi olsada göstermez
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallahBi umutlandım şimdi☺
Amin inş sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz.Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Canım ben adetime 4.5 gün varken normal gebelik testinde öğrendim hemde çok siliktiBi umutlandım şimdi☺
Benim de 4 günüm var adete. Beklemek cok zor yaCanım ben adetime 4.5 gün varken normal gebelik testinde öğrendim hemde çok silikti
Niye korkuyorsun canım evet hepimiz çok istiyoruz vakti saati gelince Allah verecek sen dua et sadece bende öyle düşünüp yapmıştım korka korka bak böyle oldu en son dün yaptım testimiBenim de 4 günüm var adete. Beklemek cok zor yatek çizgi görcem diye korkumdan test yapamıyorum☺
HAyırlı olsun cok sevindim senin adınaNiye korkuyorsun canım evet hepimiz çok istiyoruz vakti saati gelince Allah verecek sen dua et sadece bende öyle düşünüp yapmıştım korka korka bak böyle oldu en son dün yaptım testimi
Hayirli olsun , bende gecen hafta pztesi gunu 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Kan testi verdiniz mi?Herkese günaydın. Bu da bu sabah yaptığım test bayanlar. Güzel mesajlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. Tekrar söylüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayirsiyla inşallah
HAyırlı olsun cok sevindim senin adına
Hep negatif gördüğüm için artık günüm geçse bile cesaret edemiyorum. Gecen ay 3 gün gecikti klomen kullanmıştım, test yaptım negatif cıktı 4. Gün de adet oldum zaten. Ama senin durumun beni tekrar umutlandırdı ☺
[/QUOgüzel haberlerini bekliyorum canım benim
10. Gün yaptım git gide koyulasti. Adetin 1.günü kanda baktırdım. Çok şükür pozitif. Çok teşekkür ederim.Amin inş sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz.
Siz yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmıştınız
Çok sağolun. Ben adet gününü bekledim yinede. Pozitif çıktıı çok şükürHayirli olsun , bende gecen hafta pztesi gunu 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Kan testi verdiniz mi?
Senden cesaret alıp bu sabah test yaptım sonuç megatifNiye korkuyorsun canım evet hepimiz çok istiyoruz vakti saati gelince Allah verecek sen dua et sadece bende öyle düşünüp yapmıştım korka korka bak böyle oldu en son dün yaptım testimi
Bende daha dün kan testi yaptırdım batı 4 gün geçe, kontrole 6-7 haftalıkken gidicem nasip olursa hem kalp atışını duyarım sık sık hastaneye gitmeye korkuyorum İstanbul'da yaşıyorum malum virüsten dolayıÇok sağolun. Ben adet gününü bekledim yinede. Pozitif çıktıı çok şükürkese henüz görülmedi. Ptesi tekrar gideceğim inşallah. Allah hepimize sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Canım benim üzme kendini benim 4 ay önce düşük oldu yani şöyle diyeyim benim 4 tane düşüğüm oldu 4 ay öncede düşüğüm oldu ve adetim 15 günden fazla geçtiği halde testlerde çıkmadı çok şaşırmıştımSenden cesaret alıp bu sabah test yaptım sonuç megatifve bat26nisan Eki Görüntüle 2623565
Son adet tarıhın ne canımÇok sağolun. Ben adet gününü bekledim yinede. Pozitif çıktıı çok şükürkese henüz görülmedi. Ptesi tekrar gideceğim inşallah. Allah hepimize sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?