Gebeliğe Hazırlık Gebelik testinde ikinci çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa benim de adetime 5 gün var yapsam mı ki.. bugün ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Pozitif çıktıgında gebelik olabiliyormuş. Ovulasyon testi ile öğrenen cok kişi var diye yaptım ama negatif
Bu ay ilk ovülasyon denememdi

Ovulasyon testi adete yakın yani bir iki gün kala pozitif gösteriyormuş galiba gebelik testi ile denediniz mi? Ayrıca kişiye göre değişiyor kimisinin adetten önce pozitif çıkarken kimindz adetin geçmesi gerekiyor. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah güzel haberleri paylaşırsıniz bizimle

Gebelik testi yapmadım, bat tan 1-2 gün önce yapmayı düşünüyorum. Ovülasyonu erken mi yaptım yani
İnşaallah teşekkür ederim

Benim de 4 günüm var adete. Beklemek cok zor ya tek çizgi görcem diye korkumdan test yapamıyorum☺
Niye korkuyorsun canım evet hepimiz çok istiyoruz vakti saati gelince Allah verecek sen dua et sadece bende öyle düşünüp yapmıştım korka korka bak böyle oldu en son dün yaptım testimi

Eklentiler

• EB3AB9AD-DFCF-4EB9-BE6B-61D33CDDEDD0.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 46
  • 3BC30F03-B74B-4D28-A712-059822E7A792.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 38
Niye korkuyorsun canım evet hepimiz çok istiyoruz vakti saati gelince Allah verecek sen dua et sadece bende öyle düşünüp yapmıştım korka korka bak böyle oldu en son dün yaptım testimi
HAyırlı olsun cok sevindim senin adına
Hep negatif gördüğüm için artık günüm geçse bile cesaret edemiyorum. Gecen ay 3 gün gecikti klomen kullanmıştım, test yaptım negatif cıktı 4. Gün de adet oldum zaten. Ama senin durumun beni tekrar umutlandırdı

Herkese günaydın. Bu da bu sabah yaptığım test bayanlar. Güzel mesajlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. Tekrar söylüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayirsiyla inşallah
Hayirli olsun , bende gecen hafta pztesi gunu 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Kan testi verdiniz mi?

Hayirli olsun , bende gecen hafta pztesi gunu 5 gun kala silik cizgi ile ogrendim hamileligimi, saglikla kucaginiza alirsiniz ins. Kan testi verdiniz mi?
Çok sağolun. Ben adet gününü bekledim yinede. Pozitif çıktıı çok şükür kese henüz görülmedi. Ptesi tekrar gideceğim inşallah. Allah hepimize sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin

Senden cesaret alıp bu sabah test yaptım sonuç megatif ve bat26nisan

Çok sağolun. Ben adet gününü bekledim yinede. Pozitif çıktıı çok şükür kese henüz görülmedi. Ptesi tekrar gideceğim inşallah. Allah hepimize sağlıkli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Bende daha dün kan testi yaptırdım batı 4 gün geçe, kontrole 6-7 haftalıkken gidicem nasip olursa hem kalp atışını duyarım sık sık hastaneye gitmeye korkuyorum İstanbul'da yaşıyorum malum virüsten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…