- 16 Ekim 2018
- 84
- 47
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
Teşekkür ederimGozun aydincanim tebrikler darisi bize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGozun aydincanim tebrikler darisi bize
Tekrarlarım. Teşekkür ederimEvet var ama siz yinede yarin tekrarlayin testi koyulasmaya baslayacaktr hayrli olsun
İnşallah. SağolunHayırlısı olsun canım. Kan ver takip et sağlıcakla kucağına al İnş
Hanilesiniz hayirli olsunHerkese günaydın. Bu da bu sabah yaptığım test bayanlar. Güzel mesajlarınız için hepinize tekrar teşekkür ederim. Tekrar söylüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayirsiyla inşallah![]()
Çok sağolunUzun uğraşlar sonucu hamile kaldığım halde hala hamile olma konuları ilgimi çekiyor, nasıl hamile kalınmış ne zaman olmuş okuyunca mutlu oluyorumhayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
![]()
Amin inşallahÇok sağolun![]()
Teşekkür ederimHanilesiniz hayirli olsun![]()
Çok sağolun![]()
Beni testime de bakabilirmisiniz git gide koyulaşmış mıBen de hamileliğimi bu şekilde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Tabii kiBeni testime de bakabilirmisiniz git gide koyulaşmış mı
Ben adetim 2 günü verdim 59.3 çıktı bugün 6 günü vermedim bi dahaTabii ki ☺ Siz daha kan vermediniz mi hayırlı olsun çok belli
Tebrikler canim hamilesinBeni testime de bakabilirmisiniz git gide koyulaşmış mı
Teşekkür ederimTebrikler canim hamilesin
Öyle oluyor bazen idrarı yaptığın saat falan çok önemli çok bariz bi renk açıklığı yoksa ona takılma. Bi de zaten kaldıkça koyulaşıyor renk.Teşekkür ederimsanki bu sefer yaptığım test biraz daha açık geldi rengi kafam karıştı resmen
Teşekkürler ederim içim rahatladıÖyle oluyor bazen idrarı yaptığın saat falan çok önemli çok bariz bi renk açıklığı yoksa ona takılma. Bi de zaten kaldıkça koyulaşıyor renk. ☺
Maşallah sizde gebesiniz bana kalırsa. Hayırlı olsunBeni testime de bakabilirmisiniz git gide koyulaşmış mı
İnşallah canımMaşallah sizde gebesiniz bana kalırsa. Hayırlı olsun![]()