- 16 Ekim 2018
- 84
- 47
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
-
En iyisi aslında. Sağlıcakla gelsin inşallah.Bende daha dün kan testi yaptırdım batı 4 gün geçe, kontrole 6-7 haftalıkken gidicem nasip olursa hem kalp atışını duyarım sık sık hastaneye gitmeye korkuyorum İstanbul'da yaşıyorum malum virüsten dolayı
23 mart.Son adet tarıhın ne canım
Son adet tarıhın ne canım
Bat 20 martSon adet tarıhın ne canım
Değerin kaç çıktı peki idrar testinde çıktı mı gebelikBat 20 mart
Evet çıktı. Kanda 624 çıktı ptesi günü. Dün yine sağlık ocağında kan verdim orada da baktılar beta hcg 748 çıkmış şimdi aldım sonucu sizce 1 günde bu artış düşük değil mi kafam karıştıDeğerin kaç çıktı peki idrar testinde çıktı mı gebelik
Adetin kaç gün geçti kiEvet çıktı. Kanda 624 çıktı ptesi günü. Dün yine sağlık ocağında kan verdim orada da baktılar beta hcg 748 çıkmış şimdi aldım sonucu sizce 1 günde bu artış düşük değil mi kafam karıştı
İki gün geçmiş oluyor dün verdim kanı. Bugün üç gün olduAdetin kaç gün geçti ki
İlk kanı ne zaman verdin adet geçtikten sonra mı yanı kan verdiğiniz Aralık ne kadarİki gün geçmiş oluyor dün verdim kanı. Bugün üç gün oldu
Testi Ayni yerde yapmadıysanız normal..Evet çıktı. Kanda 624 çıktı ptesi günü. Dün yine sağlık ocağında kan verdim orada da baktılar beta hcg 748 çıkmış şimdi aldım sonucu sizce 1 günde bu artış düşük değil mi kafam karıştı
Adetin 1.günü geçmiş sayılmıyorİlk kanı ne zaman verdin adet geçtikten sonra mı yanı kan verdiğiniz Aralık ne kadar
Evet yapmadım. İlki hastahane ikinci sağlık ocağında yaptırdım. İnşallah sıkıntı çıkmazTesti Ayni yerde yapmadıysanız normal..
Her laboratuvar aynı sonucu vermiyor aynı yerde vermen gerekiyor bence sıkıntı çıkmaz değeriniz güzel..Evet yapmadım. İlki hastahane ikinci sağlık ocağında yaptırdım. İnşallah sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim. İnşallahHer laboratuvar aynı sonucu vermiyor aynı yerde vermen gerekiyor bence sıkıntı çıkmaz değeriniz güzel..
Değerin iyi bence canım benim adetim 2 gün geçince 59.3 çıktı idrar testinde git gide koyulaştı benimAdetin ilk günü
Adetin 1.günü geçmiş sayılmıyor
Maşallah.Değerin iyi bence canım benim adetim 2 gün geçince 59.3 çıktı idrar testinde git gide koyulaştı benim
İnşallah canım benim sagol seninde Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinMaşallah.İnşallah sorunsuz bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız bebisleri
Amin'İnşallah canım benim sagol seninde Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?