- 16 Ekim 2018
- 84
- 47
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
-
Var canım hayırlısı olsun yarın ilk idrarla tekrar yap test daha kesin olur
Teşekkür ederim. Hayırlısıyla olur inşallah. 1 yıldır olmuyordu. Allah isteyen herkese versin inşallah.Var canım hayırlısı olsun yarın ilk idrarla tekrar yap test daha kesin olur
Var canım benimde böyleydi seninki daha belirgin hatta
Var canım benimde böyleydi seninki daha belirgin hatta
İnşallah canımİnşallah öyle olur.
Bat geçsin öyle kan vereyim diyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Korkuyorum biraz.İnşallah öyle olur.
bencede var netlesmesı ıcın adetınzı bekleyın ya da kan verın :)
Ben de hamileliğimi bu şekilde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
inşallahbencede var netlesmesı ıcın adetınzı bekleyın ya da kan verın :)
İnşAllah canım amin doğal yollamı oldu peki yoksa tedaviyle falan mıTeşekkür ederim. Hayırlısıyla olur inşallah. 1 yıldır olmuyordu. Allah isteyen herkese versin inşallah.
İnşallah bende kesinlestiirirmBen de hamileliğimi bu şekilde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Ya aslında ovulasyon testin idenedim ilk defa ilk denemede oldu inşallah . Tabi önce Allah onlarda vesile.İnşAllah canım amin doğal yollamı oldu peki yoksa tedaviyle falan mı ❤
Teşekkür ederim inşallah. Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.Bencede var tebrik ederim:) Rabbim bizede tez tazamanda güzel haberler almayı nasip eder inşallah
Evet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icatYa aslında ovulasyon testin idenedim ilk defa ilk denemede oldu inşallah . Tabi önce Allah onlarda vesile.
EvetEvet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icat
Evet.Evet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?