insallah hayalin gercek olur canim insallah hayirlisyla rabbim duani kabul ederİki günüm var canim adetine bekleyeyim olmazsan yaptiririm inş vardir senin msjin bana umut oldu hayalmi görüyorum acaba diyorum
Resmi gördün mu canim görünüyor mu senceinsallah hayalin gercek olur canim insallah hayirlisyla rabbim duani kabul eder
canim goremiyorum ama bu umudunu kirmasin cunku benimkide fotoda gozukmuyordu hatta kkulubune foto atmisdim kimse gordum yazmamisdiResmi gördün mu canim görünüyor mu sence
Anladim canim inş.vardır beklemekten başka yapacak biseyim yok suancanim goremiyorum ama bu umudunu kirmasin cunku benimkide fotoda gozukmuyordu hatta kkulubune foto atmisdim kimse gordum yazmamisdi
simdi gorur gibi oldum evet benimki de boyleydi hakkinda hayirlisi canimAnladim canim inş.vardır beklemekten başka yapacak biseyim yok suan
ben gördümAnladim canim inş.vardır beklemekten başka yapacak biseyim yok suan
Ayy inş.canim bende görüyorum ama herhalde bak bak kafayi yedim diyorum hatta fotolarda daha silik cikiyo canli daha belirgin inş vardirben gördüm
göre göre uzman oldum. bu belirgin yani evirip çevirmeye gerek olmadan görünuyor.
Amin canim inş. Vardirsimdi gorur gibi oldum evet benimki de boyleydi hakkinda hayirlisi canim
canım gorunuyo ıkıncı cızgı hayrlısı olsn ınsllh rabbım duysun sesımızı dualarımızı hepımızın amın ınsllh hamılesındırAnladim canim inş.vardır beklemekten başka yapacak biseyim yok suan
7 GÜN KALA YAZAN DA ÇİZGİ GÖRÜYORUM CANIM AMA HEMEN ÇIKMADIYSA YANILTABİLİR HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA :)Merhabalar,Rabbim nasip ederse 3.cü çocuk istiyoruz, bu ay değerlendirdik yumurtlama günlerini,Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beyaz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık..
Eki Görüntüle 2277067
İnşallah cnm sağol, valla hemen çıktıysada bilmiyorum, yaptım bıraktım 5dk sonra kontrol ettim ama incelemedim işim vardı, sonra nekadar zaman geçti bilmiyorum baktım öylesine inceledim ışığa tuttum falan böyle görünce biraz ümitlendim7 GÜN KALA YAZAN DA ÇİZGİ GÖRÜYORUM CANIM AMA HEMEN ÇIKMADIYSA YANILTABİLİR HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA :)
Bir daha yazmamışsınız. Sonuç ne oldu merak ettim.canım gorunuyo ıkıncı cızgı hayrlısı olsn ınsllh rabbım duysun sesımızı dualarımızı hepımızın amın ınsllh hamılesındır
Kimyasal gebelikmiş, kan vermiştim 4gün kala 5.4çıkmıştı,2gün sonra tekrar ver dedi dr, ama ben dayanamayıp ertesi gün vermiştim ama 0.0dı sonuç, Dr kimyasalmış demekki dedi,ve tam adet günümde adet gördüm, hani adetten önce kan tahlili yaptırmasaydın adet olıcaktın normal bi şekilde ve gebelik olduğunu anlamıycaktın üzülmiycektin dedi, sessiz düşük deniyormuş buna, kadınların çoğunluğuda bunu heray yaşıyormuş ama normal adet gününde adet oldukları için gebelik var olmaya çalıştığını anlamıyorlarmış, hayırlısı bu ay 3.cü denememizdi günüm geçmeden asla kan yaptırmıycam önce testte pozitifi görmem lazımBir daha yazmamışsınız. Sonuç ne oldu merak ettim.
Merhabalar,Rabbim nasip ederse 3.cü çocuk istiyoruz, bu ay değerlendirdik yumurtlama günlerini,Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beyaz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık..
Eki Görüntüle 2277067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?