• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testin hayalet cizgi gorupde hamile kalanlar veya hamile olmadigini ogrenenler kizlar hadi t

canim goremiyorum ama bu umudunu kirmasin cunku benimkide fotoda gozukmuyordu hatta kkulubune foto atmisdim kimse gordum yazmamisdi
Anladim canim inş.vardır beklemekten başka yapacak biseyim yok suan

Eklentiler

• IMG_20160503_145317.jpg
    IMG_20160503_145317.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 1.751
Kizlarr merhaba bende de pco var adetim 5 gün gecti test bu sekilde cikti sizce varmi hamilelik eczanedeki kadina sordum tekrar gidip bir iki gun daha bekleyip tekrar yap dedi

Eklentiler

• 20160909_155514.jpg
    20160909_155514.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.782
Merhabalar,Rabbim nasip ederse 3.cü çocuk istiyoruz, bu ay değerlendirdik yumurtlama günlerini,Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beyaz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık.. 🙄

IMG_20190609_224417.jpg

Merhabalar,Rabbim nasip ederse 3.cü çocuk istiyoruz, bu ay değerlendirdik yumurtlama günlerini,Adete Daha çok var bir hafta kaldı ama testler çok diye dayanamıyorum meraktan yaptım işte, 7haziran yani evelsi günki idrarımı çok koyu görünce güniçinde yapayım dediğim testti, ötekide bugün sabah ilk idrarla yapmıştım, sanki hayalet beyaz çizgi var gibi geldi ama anca flaşla çekince yada ışığa tutunca belli oluyo sadece, neyse umarım koyulaşır, bikaçgün sonra bidaha yapıcam artık.. 🙄

Eki Görüntüle 2277067
7 GÜN KALA YAZAN DA ÇİZGİ GÖRÜYORUM CANIM AMA HEMEN ÇIKMADIYSA YANILTABİLİR HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA :)

7 GÜN KALA YAZAN DA ÇİZGİ GÖRÜYORUM CANIM AMA HEMEN ÇIKMADIYSA YANILTABİLİR HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA :)
İnşallah cnm sağol, valla hemen çıktıysada bilmiyorum, yaptım bıraktım 5dk sonra kontrol ettim ama incelemedim işim vardı, sonra nekadar zaman geçti bilmiyorum baktım öylesine inceledim ışığa tuttum falan böyle görünce biraz ümitlendim 😃yarın 5gün kalıyo yaparım diyorum ama dayanabilirsem sonraki gün yaparım, ama 3testim kaldı elimde, gün aşırı yapmaya devam etsem son testimide adet gelmezse yaparım diye planladım bakalım napıcam🤗

Bir daha yazmamışsınız. Sonuç ne oldu merak ettim.
Kimyasal gebelikmiş, kan vermiştim 4gün kala 5.4çıkmıştı,2gün sonra tekrar ver dedi dr, ama ben dayanamayıp ertesi gün vermiştim ama 0.0dı sonuç, Dr kimyasalmış demekki dedi,ve tam adet günümde adet gördüm, hani adetten önce kan tahlili yaptırmasaydın adet olıcaktın normal bi şekilde ve gebelik olduğunu anlamıycaktın üzülmiycektin dedi, sessiz düşük deniyormuş buna, kadınların çoğunluğuda bunu heray yaşıyormuş ama normal adet gününde adet oldukları için gebelik var olmaya çalıştığını anlamıyorlarmış, hayırlısı bu ay 3.cü denememizdi günüm geçmeden asla kan yaptırmıycam önce testte pozitifi görmem lazım🤗😍

Eki Görüntüle 2277067
rosebatum rosebatum cnm bak burdada paylaşmışım şimdi farkettim, hafızayı yenilemek iyi oluyor, senin hayalet çizgiden bendede varmıştı işte😍sonu iyi bitmedi gerçi ama olsun sonuçta battan önce test yaponca gebelik varsa hcg hormonu azda olsa idrara geçip bize hayalet çizgi olarak gösteriyomuş diyelim😃

Back