gebelik testin hayalet cizgi gorupde hamile kalanlar veya hamile olmadigini ogrenenler kizlar hadi t

perşembe 832 çıktı. Birde zaten bu bHCG bebeğin rahime yerleşmesinden sonra kanda çıkmaya başlıyor.
insallah ultrasondA gorur doktor canim tuplerde kasilmalarin durdumu varmiydi sendede??yoksa devammi ediyor.suanda hcg sende1600 gecmisdir ultrasonda gorulmesi lazim bildiyim kadariyla

insallah ultrasondA gorur doktor canim tuplerde kasilmalarin durdumu varmiydi sendede??yoksa devammi ediyor.suanda hcg sende1600 gecmisdir ultrasonda gorulmesi lazim bildiyim kadariyla
Bu gün keseyi gördük sata göre 5+5 dedi kese biraz geriden geliyor dedi 4+? dedi birde rahim içi kanamam varmış progestan verdi düşük riski var dedi . Zaten benim klomenle olmuştu çatlatma iğnesinide 16 yada 18. gün falan vurulmuştum. Be sebepten olabilir gecikme dedi bellide olmazmış bazen yakalıyormuş tahmini doğum tarihini. 10 gün sonra yine gidicem bebeği görmeye.

Canim cok sukur kese gozukmus INSALLAH ALLAH yavrucuklarimizi kucagimiza almayi nasip eder aminn.ben sag kasigimda agri oluyor normal mi bu sence sendede olmusmuydu baslarda rahime dusmeden once sag kasigimda agrilar olusuyor cok korkuyorum

Bence çok fazla bakma gözlerine yazik .. net olursa çizgi veya silik ozaman kan ver..

Mrb kızlar nasilsiniz birsey sormak istiyorum benim bugün adetin geceli 3 gün oldu sabah test yaptım ama hayalet bir çizgi var klomen kullandım bu ay yumurtalıklar gelişmemiş dedi Dr acaba sonradan gelişmiş olabilir mi geç döllenme gibi birşey hic bir belirti de yok hayırlısı artık

Canim cok sukur kese gozukmus INSALLAH ALLAH yavrucuklarimizi kucagimiza almayi nasip eder aminn.ben sag kasigimda agri oluyor normal mi bu sence sendede olmusmuydu baslarda rahime dusmeden once sag kasigimda agrilar olusuyor cok korkuyorum
bende daha çok adet ağrısı oluyordu. ama kanama olmuyordu. rahim içi kanamaymış bendeki. bir doktora görün eğer sende klomen falan kullandıysan belki geç gelişen yumurtan vardır. benim yumurtalar gelişince yumurtalıklarımda ağrı oluyordu.

Bir kaç gün daha test ile takip et, hatta kana baktır en iyisi. Benimde ilk hayalet çizgiydi allaha şükür şimdi mutlulukla randevulaştık. Darısı başına inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Bir kaç gün daha test ile takip et, hatta kana baktır en iyisi. Benimde ilk hayalet çizgiydi allaha şükür şimdi mutlulukla randevulaştık. Darısı başına inşallah hayırlı haberlerini alırız.
İnşallah canım bakalım bekliyorum arada adet sancısı oluyor başka birşey yok bekliyorum eğer sabaha kadar olmazsa yarin bi test daha yaparım ama gebelikle alakalı hicbir belirti yok hayırlısı aetik

İnşallah canım bakalım bekliyorum arada adet sancısı oluyor başka birşey yok bekliyorum eğer sabaha kadar olmazsa yarin bi test daha yaparım ama gebelikle alakalı hicbir belirti yok hayırlısı aetik
Canim benimde ayni agri vardi doktor ilk haftalarda normal dedi ama 5. Haftada devam ediyorsa eger bir muayene ol bende rahim kanamasi olmus progestan kullaniyorum simdi. Agrin oluyorsa yat dinlen doktora gidene kadar

Canim benimde ayni agri vardi doktor ilk haftalarda normal dedi ama 5. Haftada devam ediyorsa eger bir muayene ol bende rahim kanamasi olmus progestan kullaniyorum simdi. Agrin oluyorsa yat dinlen doktora gidene kadar
Canım benim ilk gebeligimdede olmuştu rahim kanaması inşallah gebelik vardır bakalım yarin tekrarliyycam testi

Kizlar son iki gundur gebelik testi yapiyorum resmen hayalet isigin altinda zorla gorebildiyim ikinci cizgi olusuyor bu nedemek sizce.boyle birsey yasayip hamile kalanlar ve hamile olmadigini ogrenenler yardimm
@ayka777 canim hamilemisin bende senin gibi cokkk silik isiga bakinca göruyorum ikinci çizgiyi goruyorum

@ayka777 canim hamilemisin bende senin gibi cokkk silik isiga bakinca göruyorum ikinci çizgiyi goruyorum
canim elhamdulillah dogum yaptim darisi basina evet aynen okadar silikdiki gozukmuyodu bile hamile olabilirsin bol dua ettt en kisa zamandA KUCAGINA AL INSALLAH KUZUNU AMINNN

canim elhamdulillah dogum yaptim darisi basina evet aynen okadar silikdiki gozukmuyodu bile hamile olabilirsin bol dua ettt en kisa zamandA KUCAGINA AL INSALLAH KUZUNU AMINNN

Ayy maşallah canim çok sevindim senin adina Rabbim hayirlisiyla büyütmeyi nasipnetsin valla psikolojik mi acaba diyorum görünmüyor da ben mi görüyorum diyorum çok hayalet bir çizgi

Eklentiler

• 1462274655301-1803210638.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 1.899
  • 14622746840411677904798.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 2.450
Ayy maşallah canim çok sevindim senin adina Rabbim hayirlisiyla büyütmeyi nasipnetsin valla psikolojik mi acaba diyorum görünmüyor da ben mi görüyorum diyorum çok hayalet bir çizgi
Simdi ikinci testi yaptim yine ayni canim

Simdi ikinci testi yaptim yine ayni canim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENDE 5 6GUN PESPESE TEST YAPMISDIM SILIK HATTA GOZUKMUYODU OKADAR YANI ISIGIN ALTINDA BILE ZAR ZOR O DERECE HAMILE OLABILIRSIN ACIL BIR KAN TESTI YAPTIR HABER VERIRSIN HAMILEYSEN CANIM FOTODA GOZUKMUYO BENDEDE FOTODA GOZUKMUYODU AMA HAMILEYMISIM ELHAMDULILLAH INSALLAH SENDE HAMILESINDIR HAYIRLISYLA

CANIM BENDE 5 6GUN PESPESE TEST YAPMISDIM SILIK HATTA GOZUKMUYODU OKADAR YANI ISIGIN ALTINDA BILE ZAR ZOR O DERECE HAMILE OLABILIRSIN ACIL BIR KAN TESTI YAPTIR HABER VERIRSIN HAMILEYSEN CANIM
İki günüm var canim adetine bekleyeyim olmazsan yaptiririm inş vardir senin msjin bana umut oldu hayalmi görüyorum acaba diyorum

Eklentiler

• 1462275184119-421317573.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 1.840
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…