• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testin hayalet cizgi gorupde hamile kalanlar veya hamile olmadigini ogrenenler kizlar hadi t

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
333
36
Kizlar son iki gundur gebelik testi yapiyorum resmen hayalet isigin altinda zorla gorebildiyim ikinci cizgi olusuyor bu nedemek sizce.boyle birsey yasayip hamile kalanlar ve hamile olmadigini ogrenenler yardimm

Muhtemelen olabilir canim ilk 10 dk da cikmissa

Isiga tutunca yerinin izi belli oluyor yani aslinda cizgi degil bende de cok oldu o ama hamile degilim en az pembemsi olmasi lazim suphe etmek icin

Ilk 10 dakikada cikdi canim sIzdede oyle olmusmuydu
Canim ben predictor erken gebelij testiyle yapmistim daha once bariz cikmistiikinci cizgi yarim saat bir saat sonra falan ama hamile degildim simdi badka testle yaptim silik de olsa ikinci cizgi cikti 2 dk icinde umutluyum dogrusu :) senin imkanin varsa kan testi yaptirilk 10 dk iyi zaman

Canım benim de öyle oldu çok silik çıktı 4 gün boyunca sonra koyulaştı. İşte resmi
İlk iki test negatif sonra hayalet çizgi oluşmaya başlıyor inşallah sende de bebiş vardır :)
image.jpg

Kizlar son iki gundur gebelik testi yapiyorum resmen hayalet isigin altinda zorla gorebildiyim ikinci cizgi olusuyor bu nedemek sizce.boyle birsey yasayip hamile kalanlar ve hamile olmadigini ogrenenler yardimm
Benimde öyle oldu ama ben testin markasından kaynaklandığını düşünüyorum. 3 ocakta miratech yaptım silik çıktı 4-5-6 ocakta "al bi gebelik testi" yaptım resmen hayalet gibi çıktı belli belirsiz. bu iki testin üretici firması aynı sadece miratech in içindeki kısım kanadadan ithalmiş diğeri için birşey yazmamışlar muhtemelen kendi üretimleri.
6 ocakta kan verdim 392 çıktı bHCG. 7 ocak ta fortune marka yaptım gayet belirgin çıktı canım. yarın kan testinin 2.sine gidicem bakalım inşallah iyi çıkar değer.

Kesinlikle başka marka testle de dene

Benimde öyle oldu ama ben testin markasından kaynaklandığını düşünüyorum. 3 ocakta miratech yaptım silik çıktı 4-5-6 ocakta "al bi gebelik testi" yaptım resmen hayalet gibi çıktı belli belirsiz. bu iki testin üretici firması aynı sadece miratech in içindeki kısım kanadadan ithalmiş diğeri için birşey yazmamışlar muhtemelen kendi üretimleri.
6 ocakta kan verdim 392 çıktı bHCG. 7 ocak ta fortune marka yaptım gayet belirgin çıktı canım. yarın kan testinin 2.sine gidicem bakalım inşallah iyi çıkar değer.

Kesinlikle başka marka testle de dene
Kac haftaliksin canim pekiii)))

Canım benim de öyle oldu çok silik çıktı 4 gün boyunca sonra koyulaştı. İşte resmi
İlk iki test negatif sonra hayalet çizgi oluşmaya başlıyor inşallah sende de bebiş vardır :)
Eki Görüntüle 1365823
Hcg 54.47
doktor ultrasonda görmeden birşey demedi ama sata göre 5+1 deyim bHCGye göre de 5. hafta görünüyor
Canimbende hcg 54.47 hamile dediler elhamdulillah hayirli olsun senin bebisin dee))))))

Back