Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin kac gun gecti ya da kac gun varKimse yokmuu kizlaaaaaaar nerdesinizzz
Canim adet duzenik bozuk zaten en son kasim 17 oldum normaldede 45 55 gunde bir olurdu ama son 4 ay agustosta kasima agustosla kasimda dahil heray oldu aralik ocak daha olmadimadetin kac gun gecti ya da kac gun var
Ilk 10 dakikada cikdi canim sizdede oyle olmusmuyduMuhtemelen olabilir canim ilk 10 dk da cikmissa
Canim ben predictor erken gebelij testiyle yapmistim daha once bariz cikmistiikinci cizgi yarim saat bir saat sonra falan ama hamile degildim simdi badka testle yaptim silik de olsa ikinci cizgi cikti 2 dk icinde umutluyum dogrusu :) senin imkanin varsa kan testi yaptirilk 10 dk iyi zamanIlk 10 dakikada cikdi canim sIzdede oyle olmusmuydu
insallah bizde hamile oluruzzIsiga tutunca yerinin izi belli oluyor yani aslinda cizgi degil bende de cok oldu o ama hamile degilim en az pembemsi olmasi lazim suphe etmek icin
Benimde öyle oldu ama ben testin markasından kaynaklandığını düşünüyorum. 3 ocakta miratech yaptım silik çıktı 4-5-6 ocakta "al bi gebelik testi" yaptım resmen hayalet gibi çıktı belli belirsiz. bu iki testin üretici firması aynı sadece miratech in içindeki kısım kanadadan ithalmiş diğeri için birşey yazmamışlar muhtemelen kendi üretimleri.Kizlar son iki gundur gebelik testi yapiyorum resmen hayalet isigin altinda zorla gorebildiyim ikinci cizgi olusuyor bu nedemek sizce.boyle birsey yasayip hamile kalanlar ve hamile olmadigini ogrenenler yardimm
Kac haftaliksin canim pekiii)))Benimde öyle oldu ama ben testin markasından kaynaklandığını düşünüyorum. 3 ocakta miratech yaptım silik çıktı 4-5-6 ocakta "al bi gebelik testi" yaptım resmen hayalet gibi çıktı belli belirsiz. bu iki testin üretici firması aynı sadece miratech in içindeki kısım kanadadan ithalmiş diğeri için birşey yazmamışlar muhtemelen kendi üretimleri.
6 ocakta kan verdim 392 çıktı bHCG. 7 ocak ta fortune marka yaptım gayet belirgin çıktı canım. yarın kan testinin 2.sine gidicem bakalım inşallah iyi çıkar değer.
Kesinlikle başka marka testle de dene
doktor ultrasonda görmeden birşey demedi ama sata göre 5+1 deyim bHCGye göre de 5. hafta görünüyorKac haftaliksin canim pekiii)))
Hcg 54.47Canım benim de öyle oldu çok silik çıktı 4 gün boyunca sonra koyulaştı. İşte resmi
İlk iki test negatif sonra hayalet çizgi oluşmaya başlıyor inşallah sende de bebiş vardır :)
Eki Görüntüle 1365823
Canimbende hcg 54.47 hamile dediler elhamdulillah hayirli olsun senin bebisin dee))))))doktor ultrasonda görmeden birşey demedi ama sata göre 5+1 deyim bHCGye göre de 5. hafta görünüyor
Teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun canım, düzenli testlerini tekrarla benim doktorum özellikle kese görünene kadar çok önemli dedi.Hcg 54.47
Canimbende hcg 54.47 hamile dediler elhamdulillah hayirli olsun senin bebisin dee))))))
Canim senin bebis rahime dusdumu???doktor ultrasonda görmeden birşey demedi ama sata göre 5+1 deyim bHCGye göre de 5. hafta görünüyor
yarın yine kontrolüm var. Bakalım doktor ne diyecek yeterli bHCG görürse ultrasona girerim belki.Canim senin bebis rahime dusdumu???
Peki canim suanda hcg kac sende.yarın yine kontrolüm var. Bakalım doktor ne diyecek yeterli bHCG görürse ultrasona girerim belki.