Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 1 hafta daha bekleyin o zaman kalp atışını görürsünüz 6. Haftadan sonra duyuluyorBenim de şu an son adet tarihime göre 5+4 ama henüz ultrasona gitmedim siz gittiğiniz de gördünüz mü kesesini
Evet gördümsalı günü gideceğim, tahminen 700 falan olması gerekiyor o zamana
Tabiki keseyi görürsünüz allahın izniyleO zaman ben de görebilirim belkiii![]()
Salı günü gideceğim aslında ben de o zaman tahminen 700 lerde olacakEvet gördüm
Bir şey daha soracaktım size benim 2 gündür ara ara kahve lekelenmem oluyor doktor normal kanama değilse sorun yok dedi. Bu yerleşme kanaması mıdor sizce ağrılarım da olunca biraz korkuyorumTabiki keseyi görürsünüz allahın izniyle![]()
Fazla olmadığı sürece normaldir banada ara ara kanaman olabilir demişti 1-2 gün 1 damladan az pembe leke gelmişti sonra birdaha olmadı çok şükürBir şey daha soracaktım size benim 2 gündür ara ara kahve lekelenmem oluyor doktor normal kanama değilse sorun yok dedi. Bu yerleşme kanaması mıdor sizce ağrılarım da olunca biraz korkuyorum
Adet olacakmış gibi ara ara ağrı oluyor sonra geçiyor merak etmeyinFazla olmadığı sürece normaldir banada ara ara kanaman olabilir demişti 1-2 gün 1 damladan az pembe leke gelmişti sonra birdaha olmadı çok şükür
Teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınızAdet olacakmış gibi ara ara ağrı oluyor sonra geçiyor merak etmeyin
Rica ederim bu benim 3. Hamileliğim 3. De de yaşadım bu ağrılarıTeşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız![]()
Benim ilk hamileliğim, rahat olmak istiyorum ama işte ne kadar olabilirsemRica ederim bu benim 3. Hamileliğim 3. De de yaşadım bu ağrıları![]()
İçinizi ferah tutunBenim ilk hamileliğim, rahat olmak istiyorum ama işte ne kadar olabilirsem![]()
Canım bence hamilesin ya hayırlı olsun. Acilde bakarlar.Kızlar selam. Adetim 1 gün gecikti normalde de çok düzenli sayılmaz ama şüphem ve bazı belirtilerim olduğundan test yaptım 1 kaset 1 de erken gebelik testi yaptım. 5 dk için de bu şekilde silik çizgi gördüm ikisinde de. Hemen hemen 1 haftadır ciddi bulantılarım, duygu değişikliklerim, ve sağ ve sol alt karnımda ağrı var. Şu an şehir dışındayım acil de bakarlarmı kan testime bilmiyorum, galiba yaşadığım şehre gidene kadar bekleyeceğim.