Gebelik testimi yorumlar mısınız lütfenn

Yaa fotoğraf varmi testinn, silik çıktıysa bebis var demektir cok mutlu oldummm inşallah öyledirrrrr , rabbim inşallah sana da bana da bu isteyen herkese bu mutluluğu yasatsin
Fotoğraf paylaştım bugün yaptığımı, amin inşallah yaa 🤗
Ben de boyle ogrendim su an 7 haftalik 🤭hatta benimki daha silikti
Ben de boyle ogrendim su an 7 haftalik 🤭hatta benimki daha silikti

Hayırlı olsun canımmm♥️ belirtin varmıydı acaba benimde adetim gecikti de bugün gecikmenin 3. Günü ama test negatif 😒
Belirti olarak adet belirtileri var. 4 gündür hafif kasık ağrılarım var her an adet olacakmışım gibi ama okadar yoğun değil hafif hafif. Göğüslerim şişti. Ama normal zamana göre şöyle bir farklı şey hissettim sol kasığımda küçük küçük batmalar oluyor. Ani gelen iğne batırıyor gibi his oluyor. Bide ani hareket yapınca bi gerilme hissi falan onun dışında başka belirti olmadı. Koku hassasiyet mide bulantısı falan olmadı

Hayırlı olsun canımmm♥️ belirtin varmıydı acaba benimde adetim gecikti de bugün gecikmenin 3. Günü ama test negatif 😒
Aslında doktorlar gecikmeden bir hafta sonra yapın test diyorlar. Ozman doğru sonuç veriyormuş. Biz çok erken davranıyoruz heyecandan ☺️ regl olmadıkça umut var bence

Belirti olarak adet belirtileri var. 4 gündür hafif kasık ağrılarım var her an adet olacakmışım gibi ama okadar yoğun değil hafif hafif. Göğüslerim şişti. Ama normal zamana göre şöyle bir farklı şey hissettim sol kasığımda küçük küçük batmalar oluyor. Ani gelen iğne batırıyor gibi his oluyor. Bide ani hareket yapınca bi gerilme hissi falan onun dışında başka belirti olmadı. Koku hassasiyet mide bulantısı falan olmadı
Canım benim sol göğüsüm ağrıyor bide sağ göğüsümün ucuna doğru mavi damar çıkmış sırt ağrım var hafif kasık sızısı oluyor arada bir sabahlari öğürme durumum var ama tabi bunlara bel bağlamak istemiyorum

🥹 Ah canim sorma ya bu ay bat günüme kadar hic kafaya takmamistim ama bat gunu geçti smdi takmaya basladim testler negatif herhalde yok bebiss, hadi inşallah önümüzdeki ayda bizden gelsin
Henüz gelmediyse hala umut vaaarr 😇 ben de bu ay doktora gittim ama büyümedi yumurtalar :/
Bir sonraki regle inş diyelim :)

Henüz gelmediyse hala umut vaaarr 😇 ben de bu ay doktora gittim ama büyümedi yumurtalar :/
Bir sonraki regle inş diyelim :)
İnşallah canım sağlıkla olsun inşallah, benim bence sıradan bir regl gecikmesi yoksa testte cikardi diye düşünüyorum ama gecikmesi de beni huzursuz ediyor normalde duzenliyimdir çünkü 😔

Benim dün ağrım başladı minik kahverengi akıntım oldu regl geliyor diye bekledim açıkçası sevindimde çünkü eger bebek yoksa gecikme olmasi beni tedirgin ediyor en azından düzenli ilerlesin istiyorum ama dunden bu yana hala regl baslamadi ne yapacağımı şaşırdım yahu
Yaaa, bazen benim de önce kahverengi leke ile geldiği olmuştu adetin. Ama bilemiyorum ki belki de yerleşme vs olabilir canım. Bat günün ne zamandı? 2-3 gün hala gelmezse bence kan ver en azından için rahat beklersin. Diğer türlü acaba olunca stresten de gecikebiliyor.
sen hiç doktora gitmiş miydin canım ?

Yaaa, bazen benim de önce kahverengi leke ile geldiği olmuştu adetin. Ama bilemiyorum ki belki de yerleşme vs olabilir canım. Bat günün ne zamandı? 2-3 gün hala gelmezse bence kan ver en azından için rahat beklersin. Diğer türlü acaba olunca stresten de gecikebiliyor.
sen hiç doktora gitmiş miydin canım
Evet canim benim bi doktorum var özel muayenesine gidiyorum düzenli en son Mayıs ayında gittim her şey güzeldi, yumurtalarım aktifti ekstra olarak bir cok test istedi yaptirdim amh vs her sey cok iyi olmasi gerektiği gibi dedi doktorum 6 ay deneyin olmazsa görüşelim dedi. Muhtemelen olmazsa belki hsg testi ister ve eşimin tahlillerine bakilabilir. Evet benimde bazen onceden lekelenme ile basliyor ama ağrı olunca hemen geliyordu agri olup gelmeyince şaşırdım muhtemelen regl olacagim ama boyle olunca tereddutte kaliyor insan.. hakikatten bir ikimiz kaldik bizde gebe oluruz inşallah yakin zamanda 🤍🤲🏻 sende durumlar nedir

X