- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
Karanlıkta testin altından fener tutup bakıyorlar benim gibihahaha bi çoğumuz aynı moddayız sanırım :) Benim merak ettiğim bunun gibi başka neler yapıyor insanlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karanlıkta testin altından fener tutup bakıyorlar benim gibihahaha bi çoğumuz aynı moddayız sanırım :) Benim merak ettiğim bunun gibi başka neler yapıyor insanlar :)
Karanlıkta testin altından fener tutup bakıyorlar benim gibi
amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin..ben teviyi bıraktım kolumla ilgili sıkıntılarım vardı fiz<ik tedavi görüyordum regl günümün geçtiğini fark ettim kan testi yaptırdım 5 haftalık çıktı ama benim hayalim hep idrar testinde öğrenmekti çünkü hiç çift göreceğimi hayal edemiyordum gittim idrar testi aldım sırf çizgi göreyim diye sonra sakladım onu..:)bak rabbim nasip etmiş çift çizgini görmüşsün :) Hayırlı olsun yavrun :) Eee sen pozitifi nasıl gördün bakalım ne hissettin :))
amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin..ben teviyi bıraktım kolumla ilgili sıkıntılarım vardı fiz<ik tedavi görüyordum regl günümün geçtiğini fark ettim kan testi yaptırdım 5 haftalık çıktı ama benim hayalim hep idrar testinde öğrenmekti çünkü hiç çift göreceğimi hayal edemiyordum gittim idrar testi aldım sırf çizgi göreyim diye sonra sakladım onu..:)
ayyy aynı ben yaa hayalde olsa 2. çizgiyi görmeler, fenerle bakmalar,kaset testi ikiye bölmeler acaba ben gibi yapanlar varmı diye merak ta etmiyor değildim hani inşallah o kopkoyu 2. çizgiyi göreceğiz canım Rabbimin izniyleSevgili gebelik testim,
Seninle her ay yaşadığımız birliktelikler sonrası gözlerimin şaşı olduğunu, gördüğüm 2. çizginin aslında 1. çizginin yansıması olduğunu öğrendim. Çok dikkatli bakınca göz 2. çizgiyi kendi yaratıyormuş söyle yaratmasın
Tek çizgi halini çekmeceye koyup daha bir dakika geçmeden acaba 2. çizgi çıktı mı diye hareket eden ellerim reflekse dönüşmüş, Dönüşmesin! Zira o çizgi ilk on dk da yoksa zaten yoktur.
Gözle görünmüyor dur bir de fenerle yatak altında, güneşte cam önünde bakıp hala çizgiyi görmek ekstra effor harcamak dışında bir işe yaramıyor. Fenerle gözüken çizgiden ne hayır gelir de ve artık zorlama :)
Tek çizgi çıkınca "bu test kesin bozuk" düşüncesini bir at kafandan. Bozuk falan değil iyice test kolik oldun çıktın başıma :)
Önce 360 derece çevirip sonra hala neden tek çizgi diye düşünüp kaset testi ikiye bölüp ince kağıdı havaya kaldırıp gözleri kısıp daha da bi dikkatli bakma, yok işte çizgi orada :)
Kendi gözlerine inanmayıp birde çevrende elden ele gezdirme şu sidikli testi, bıktı insanlar artık sende anla!
Ama her ne olursa olsun seviyorum seni testimm , sen çifti verene kadar seninle yaşama devam.. Heyy sakın merak etme çifti görünce de koyulaşmış mı diye yine yaparım ben senii :)
Çok güldum ya ne güzel yazmışsıniz 17 aydir yaşadığım duyguları ifade etmişsiniz inşallah tez zamanda tüm isteyenler görür o çift çizgiyi ..
Ya bu kadar mi benzeriz :) :) :)Sevgili gebelik testim,
Seninle her ay yaşadığımız birliktelikler sonrası gözlerimin şaşı olduğunu, gördüğüm 2. çizginin aslında 1. çizginin yansıması olduğunu öğrendim. Çok dikkatli bakınca göz 2. çizgiyi kendi yaratıyormuş söyle yaratmasın
Tek çizgi halini çekmeceye koyup daha bir dakika geçmeden acaba 2. çizgi çıktı mı diye hareket eden ellerim reflekse dönüşmüş, Dönüşmesin! Zira o çizgi ilk on dk da yoksa zaten yoktur.
Gözle görünmüyor dur bir de fenerle yatak altında, güneşte cam önünde bakıp hala çizgiyi görmek ekstra effor harcamak dışında bir işe yaramıyor. Fenerle gözüken çizgiden ne hayır gelir de ve artık zorlama :)
Tek çizgi çıkınca "bu test kesin bozuk" düşüncesini bir at kafandan. Bozuk falan değil iyice test kolik oldun çıktın başıma :)
Önce 360 derece çevirip sonra hala neden tek çizgi diye düşünüp kaset testi ikiye bölüp ince kağıdı havaya kaldırıp gözleri kısıp daha da bi dikkatli bakma, yok işte çizgi orada :)
Kendi gözlerine inanmayıp birde çevrende elden ele gezdirme şu sidikli testi, bıktı insanlar artık sende anla!
Ama her ne olursa olsun seviyorum seni testimm , sen çifti verene kadar seninle yaşama devam.. Heyy sakın merak etme çifti görünce de koyulaşmış mı diye yine yaparım ben senii :)
Sevgili gebelik testim,
Rabbim insaallah nasip etsin bir daha o testi kullanmanizada gerek kalmaz
:))))))))))))) Senin gibi yapan dünya kadar kişi var merak etme :)ayyy aynı ben yaa hayalde olsa 2. çizgiyi görmeler, fenerle bakmalar,kaset testi ikiye bölmeler acaba ben gibi yapanlar varmı diye merak ta etmiyor değildim hani inşallah o kopkoyu 2. çizgiyi göreceğiz canım Rabbimin izniyle
ay biraz kendimden bişiler buldum bu yazıda
GELMEYEN BEBİŞİME YAZDIĞIM ŞARKIMMM
adet madet saymıyorum
yumurtlamaymış bilmiyorum
doktorada gitmiyorum
gelmezsen gelme....
ikide bi gidip bakmıyorum
hesap kitap yapmıyorum
hiç kafama takmıyorum
gelmezsen gelme.....