Kızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Testime Lütfen Yorum :(
- Konu Sahibi KTTG
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ağzınız bal yesin sabah sabahÇizgi var bence kan verin
- 28 Mart 2023
- 1.748
- 1.341
- 53
- 31
Bence pozitif testleriniz. Ben tam adet günü daha erken öğrendim. Hamileliği boyunca bilerek alkol, sigara tüketenler var maalesef bir kadehten bir şey olmaz ama bir daha içmeyin. Bu arada artı med yalancı pozitif çıkarıyor ama diğeri de pozitif olduğu için yalancı değildir bence kan verin net olsun
- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.808
- 118
- 23
Olacağı varsa hertür olur hiçbir şey olmaz merak etme. Testlerin pozitif kan vererek netleştirKızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yok o günde ağrı sızıma güvendim salak gibi. Çok pişmanım. Diğeri kaset denilenlerden sanırım öğleden sonra bir tane daha yapacağım başka marka. Sizinde hayırlı olsun. Hafta içi gidip vereceğim kan. Sizin öncesinde bu kadar silik miydi? 3 gün olmasına rağmen silik olması normal mi?Bence pozitif testleriniz. Ben tam adet günü daha erken öğrendim. Hamileliği boyunca bilerek alkol, sigara tüketenler var maalesef bir kadehten bir şey olmaz ama bir daha içmeyin. Bu arada artı med yalancı pozitif çıkarıyor ama diğeri de pozitif olduğu için yalancı değildir bence kan verin net olsun
Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz olsun. Hafta içi sağlık ocağına gideceğim.Olacağı varsa hertür olur hiçbir şey olmaz merak etme. Testlerin pozitif kan vererek netleştir
- 19 Ekim 2024
- 850
- 259
- 18
Laboquick markası yalancı pozitif çıkarmaz ben regl günü yaptığım da ikinci çizgi nerdeyse yoktu o kadar zor görünüyordu ki uzman lazımdı görmesi için sizin epey koyu yeni gebelikte çizgiler silik çıkar zaten hayırlısı olsunKızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
- 19 Ekim 2024
- 850
- 259
- 18
Laboquick markası yalancı pozitif çıkarmaz ben regl günü yaptığım da ikinci çizgi nerdeyse yoktu o kadar zor görünüyordu ki uzman lazımdı görmesi için sizin epey koyu yeni gebelikte çizgiler silik çıkar zaten hayırlısı olsun erken yakalayan kimyasal ne alaka anlamadım öyle bişey yokKızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Bu sabah erken saat olmasına rağmen böyle olunca bilememiştim. Akşam tekrar deneyeceğim. Birkaç farklı marka tedarik etmiştim. Çok teşekkür ederim size de hayırlı olsunLaboquick markası yalancı pozitif çıkarmaz ben regl günü yaptığım da ikinci çizgi nerdeyse yoktu o kadar zor görünüyordu ki uzman lazımdı görmesi için sizin epey koyu yeni gebelikte çizgiler silik çıkar zaten hayırlısı olsun
Bence baya koyu bu çizgiler, hamilesiniz diye düşünüyorum. Bir arkadasım 5 haftalık hamileyken bilmeden rakı içmiş, hamilelerin yememesi gereken deniz ürünlerinden yemiş, doğum yaptı cocugu gayet sağlıklıKızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
Bence baya koyu bu çizgiler, hamilesiniz diye düşünüyorum. Bir arkadasım 5 haftalık hamileyken bilmeden rakı içmiş, hamilelerin yememesi gereken deniz ürünlerinden yemiş, doğum yaptı cocugu gayet sağlıklı
Umarım dediğiniz gibi çıkar. Sizlerden okudukça mutluluğum arttı kuş oldum şu an. İnşallah bir zararı olmamıştır benim saçma hareketleriminde. Şaraptan cok fiziksel aktivite yüzünden korktumBence baya koyu bu çizgiler, hamilesiniz diye düşünüyorum. Bir arkadasım 5 haftalık hamileyken bilmeden rakı içmiş, hamilelerin yememesi gereken deniz ürünlerinden yemiş, doğum yaptı cocugu gayet sağlıklı
Ben fiziksel aktivitenin herhangi bir zarar vereceğine inanmıyorım, sağlıklı tutunduysa hoplayan zıplayana da birşey olmaz, sağlıksızsa tüm gün yatsanız ne çare. Tarlada calısan, ağır fitness- spor yapan kişiler var hamile olmalarına rağmen.Umarım dediğiniz gibi çıkar. Sizlerden okudukça mutluluğum arttı kuş oldum şu an. İnşallah bir zararı olmamıştır benim saçma hareketleriminde. Şaraptan cok fiziksel aktivite yüzünden korktum
Of işte o kadar mantıklı konuşuyorsunuz ki :) Allah razı olsun. Kafamı hiç kullanamıyorum son birkaç saattir. Eşime bile söyleyemedim hala. İyi ki varsınızBen fiziksel aktivitenin herhangi bir zarar vereceğine inanmıyorım, sağlıklı tutunduysa hoplayan zıplayana da birşey olmaz, sağlıksızsa tüm gün yatsanız ne çare. Tarlada calısan, ağır fitness- spor yapan kişiler var hamile olmalarına rağmen.
- 15 Ağustos 2024
- 1.270
- 1
- 443
- 38
Pozitif gözüküyor hayırlı olsun.Kızlar selam, uygulamalara birine göre 2 birine göre 3 gün gecikmem oldu. Ovülasyon günü takibi yaptım aralıkta testlerden çok bir şey anlamadım ama akıntı ve yine testin kendi içinde en koyu olduğu günü biliyorum.. o civarı değerlendirdim gün aşırı. Ara ara kaşık ağrısı batma yaşadım üşüdüm ve regl olcam sanıyordum yılbaşı akşamı 1 kadeh şarap içtim. Yeğenlerim bizdeydi onlarla baya paldır küldür güreş vs oynadım :) şimdi bu sabah regl hala olmayınca artı med ve laboquick testler yaptım ikisi de silik çıktı. Yani bence silik ben görüyorum ama sizde görüyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi uyduruyorum.. eğer var ise alkol ve bu fazla hareket zarar vermiş midir? Bide üzerine grip oldum bu süreci nasıl atlatmalıyım? Sizce pozitif ise Sonradan negatif olma ihtimali var mı? Gecikmem var ama erken yakalayanlarda kimyasal bişi oluyormuş. Endişelendim. İlk bebeğim olacak desteğiniz için teşekkür ederim
Alkol güreş konusuna gelince benim bi tanıdığım vardı kadın hamileliği boyunca köpek gibi alkol kullandı hiç birşey olmadı sağlıklı bir şekilde doğum yaptı korkma bir kadehle birşey olmaz. Güreşme konusuna gelince millet ağır sporlar yapıyor tehlike barındıran ki zaten güreşle düşecek olsa güreştiğiniz gün kanamanız başlaması lazımdı daha başlamamış yani birşey olmamış ama bu böyle şeyden birşey olmayacağı anlamına gelmiyor artık daha dikkatli olursunuz sancınız fln olursa uzanın ayaklarınızın altına yastık alıp inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu
Arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için isteyen herkese nasip olsun. Duygularım karışık. Dediğin gibi artık çok dikkat edeceğim. Kahveyi bile kestim an itibariyle. Çok sağolPozitif gözüküyor hayırlı olsun.
Alkol güreş konusuna gelince benim bi tanıdığım vardı kadın hamileliği boyunca köpek gibi alkol kullandı hiç birşey olmadı sağlıklı bir şekilde doğum yaptı korkma bir kadehle birşey olmaz. Güreşme konusuna gelince millet ağır sporlar yapıyor tehlike barındıran ki zaten güreşle düşecek olsa güreştiğiniz gün kanamanız başlaması lazımdı daha başlamamış yani birşey olmamış ama bu böyle şeyden birşey olmayacağı anlamına gelmiyor artık daha dikkatli olursunuz sancınız fln olursa uzanın ayaklarınızın altına yastık alıp inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu
- 15 Ağustos 2024
- 1.270
- 1
- 443
- 38
Aminnn darısı bize inşallah regle son 2 gün kaldı sabah pyro clinice isimli gebelik testi yaptım ama negatifArkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için isteyen herkese nasip olsun. Duygularım karışık. Dediğin gibi artık çok dikkat edeceğim. Kahveyi bile kestim an itibariyle. Çok sağol
Hay Allah bizim bu saflığımız? umarım sen ve bebişinde çok iyidir. Çok teşekkür ederim için ferahladıSen yine kadeh içmişsin ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce bir şişe şarap içmiştim… ama sonrasında asla tabii. Merak etme bir şey olmaz. Pozitif bence de :)
Bende gecikme olmadan 2 gün evvel yapmıştım ve negatifti. Birazda ona güvenmiştim ve ağrılara. Bence gecikme olmasını bekle tekrar bakmak için. Şu an bile rengi bende hafif çizgi. Hormon gün gün arttığı için sanırım. İnşallah en yakın sürede kavuşursunuzAminnn darısı bize inşallah regle son 2 gün kaldı sabah pyro clinice isimli gebelik testi yaptım ama negatif