- 12 Ocak 2023
- 111
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bilgisi olan yok mcnme rke
Eki Görüntüle 3216879
Bata 6 gün var kasık ağrısı yaşıyorum
Göğüslerim şişti ama ağrı yok ( normalde hem şişer hem çok ağrır adetten bi hafta önce)
Az beyaz akıntım var( beni şüphelendiren bu zaten)
Kuruma çizgisi olabilir mi hemen çıkmadı çizgi bu sabah yapmıştımSilik gibi duruyor ama çok erken testi sabah aç karnına erken gebelik ile tekrarla benceKızlar bilgisi olan yok mu??
Canım bende şöyle oldu. Adetime 4 gün kala erken test negatif çıkmıştı ama ertesi gün zor görünen bi çizgi vardı o testte. Fakat bu olay daha önce de başıma geldiği için negatif olduğundan emin olmak adına 3 gün kala tekrar erken test yaptım. Bu sefer 5 dakika içinde yavaş yavaş yine çoook silik çizgi çıktı. O gün akşam yine emin olmak için bu sefer kaset test yaptım , orda da yine silik çizgi çıktı. Sonra ki günler yaptığım testlerde çizgi git gide koyulaştı.Eki Görüntüle 3216879
Bata 6 gün var kasık ağrısı yaşıyorum
Göğüslerim şişti ama ağrı yok ( normalde hem şişer hem çok ağrır adetten bi hafta önce)
Az beyaz akıntım var( beni şüphelendiren bu zaten)
Kuruma çizgisi olabilir mi hemen çıkmadı çizgi bu sabah yapmıştım
Bende o zaman yarın yine ilk idrarla yaparım erken gebelik testiCanım bende şöyle oldu. Adetime 4 gün kala erken test negatif çıkmıştı ama ertesi gün zor görünen bi çizgi vardı o testte. Fakat bu olay daha önce de başıma geldiği için negatif olduğundan emin olmak adına 3 gün kala tekrar erken test yaptım. Bu sefer 5 dakika içinde yavaş yavaş yine çoook silik çizgi çıktı. O gün akşam yine emin olmak için bu sefer kaset test yaptım , orda da yine silik çizgi çıktı. Sonra ki günler yaptığım testlerde çizgi git gide koyulaştı.
Yani tek bir testle emin olamazsın cnm. Daha önce bana da oldu ama sonra yaptığım testler hep negatif oluyordu.
Aynen yap canım. İnşallah vardırBende o zaman yarın yine ilk idrarla yaparım erken gebelik testi
Amin inşallah canım. Rabbim isteyen herkeze nasip etsinAynen yap canım. İnşallah vardır
Canım bana normal gibi geldiKizlar bastan 3 testi yaptimda ayni gün kanda verdim 32 cikmisdi ve ayin 7 siydi aradan 7 gun gecti en sonuncusunu bugun yaptim ve 3 gun kanamam oldu koyulasma sizce cokmu hafif kan verdim bugun yine aksama bakacam ama koyuluk hafif gidince saglikli artis gibi degil geldi kanamada olunca tabi. 3 kez de test te hamile cikip devami gelmeyincede
Evet cnm hadi hayırlı olsunCanım bana normal gibi geldi
Eki Görüntüle 3217744
Konu sahibi Benim bugün yaptığım erken gebelik testi de çift çizgi çıktı hemen çıkmadı ama bata daha 5 gün var sizce hamile miyim
İnşallah cnmUmarim dedin gibi normal dir aksama kan sonucuna göre anlasilir
Teşekkür ederimEvet cnm hadi hayırlı olsun