Gebelik testime bakar mısınız

babiessss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
25
7
1
22
Kızlar selam farklı bir başlığın altına da yazmıştım ama heyecanlı ve stresliyim 2 gebelik testi yaptım ama sanırım biri bozuk çıktı boyası dağıldı gibi oldu ikisini de ekleyeceğim çok aşırı silik de olsa görüyor gibiyim henüz reglim gecikmedi rica etsem dikkatlice bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0645.png
    452,3 KB · Görüntüleme: 93
  • 65762081-2AF2-48E3-AB23-6BF52CE4D37F.jpeg
    49,4 KB · Görüntüleme: 94
Soldaki dagılmıs cok ıdrar damlamıa da olabılır bozuk da olabilir ama sagdakınde hıc çizgi yok. Hatta 10 dk yı gecmıs halı heralde o foto.

Soldaki dagılmıs cok ıdrar damlamıa da olabılır bozuk da olabilir ama sagdakınde hıc çizgi yok. Hatta 10 dk yı gecmıs halı heralde o foto.
Fotoğraf 10dkyı geçmiş hali evet ama ilk hali de aynıydı fotoğrafını çekmek sonradan aklıma geldi yine de görüyor gibiyim sanırım paranoyaklığa gidiyor benimki teşekkür ederim yorumunuz için

Fotoğraf 10dkyı geçmiş hali evet ama ilk hali de aynıydı fotoğrafını çekmek sonradan aklıma geldi yine de görüyor gibiyim sanırım paranoyaklığa gidiyor benimki teşekkür ederim yorumunuz için
Yok gorulur bi cızgı oluyor cogunda grimsi bisey. Ben de butun testlerımde goruyorum:) rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin. Adete kac gun var ?

5 gün var daha bi yandan da erken davrandığımı biliyorum ama merak işte :) amin isteyen herkese inşallah
O normal testler 2 gun fark ediyor illa ki. 3 gun kaladam önce cıkarmayabilir:)) o merak bende de var burdan akıl verir 7 gün kala teste baslarım. Test ısrafı. Sjshshshha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…