Bakıyorum canım çıkmadı henüzBak sen arada çıkması lazım
Çıktı miiiiBakıyorum canım çıkmadı henüz
Hemoglabina1c çıkmış tam Kan sayımı hemogram çıkmış Beta daha çıkmamış canımÇıktı miiii
AlalalaHemoglabina1c çıkmış tam Kan sayımı hemogram çıkmış Beta daha çıkmamış canım
Halaaaa çıkmamış aradım sağlık ocağını hekimin bugün yokmuş sonuçlar onun PC çıkıyormuş falanAlalala
E nabiza düşer ki sonuçHalaaaa çıkmamış aradım sağlık ocağını hekimin bugün yokmuş sonuçlar onun PC çıkıyormuş falan
Düşmedi ve hala düşmedi deliricemE nabiza düşer ki sonuç
Bakıyorum bitanem yok hemogram düşmüş birsuru şey var içinde hemoglabin a1c düşmüş sabah sekizde bu ikisi düşmüştü hala da öyle beta yokEvet e nabiza düşer canim bi kontrol et sen bende merak ediyorum ya
Düşmesi geç olabilir diyo kızE nabiza düşer ki sonuç
Cok degisik bi sistem var gercekten insani sinir krizine sokarlar ya. Neyse beklicez kuşum napalim haBakıyorum bitanem yok hemogram düşmüş birsuru şey var içinde hemoglabin a1c düşmüş sabah sekizde bu ikisi düşmüştü hala da öyle beta yok
Aynen öyle canım gidip başka yerde verip ne stres olmak ne kafaya takmak istemiyorum keşke direk özel de verseydimCok degisik bi sistem var gercekten insani sinir krizine sokarlar ya. Neyse beklicez kuşum napalim ha
Ne kadar çok beklettilerHalaaaa çıkmamış aradım sağlık ocağını hekimin bugün yokmuş sonuçlar onun PC çıkıyormuş falan
Keske gercekten insani pisman ediyolar yaaAynen öyle canım gidip başka yerde verip ne stres olmak ne kafaya takmak istemiyorum keşke direk özel de verseydim
Hiç sorma şimdi gidip özelde yaptırsam farkına kafayı takicam biliyorum kendimi kendimi strese soktuğumla kalıcam neyse yapacak birşey yok girip bakmadan bir hal oldumNe kadar çok beklettiler
Yok direk e nabıza düşüyor canım ya gerçekten yarın sabah çıkar demeselerdi sıkıntı Yok zaten direk özele giderdim ama neyse vardır bunda da bir hayırSaglik ocağının bagli oldugu has.sistemnden bakilmiyor mu?
Kiyamam ya dunden beri kizi panik haline soktular
Ben özelde vermiştim öğleden sonra olduğu için ertesi günü sonuç çıkmıştı. Yani şimdi gidip versen belki sağlık ocağının sonucu çıkmış olacak. Bence sağlık ocağını bekle canımHiç sorma şimdi gidip özelde yaptırsam farkına kafayı takicam biliyorum kendimi kendimi strese soktuğumla kalıcam neyse yapacak birşey yok girip bakmadan bir hal oldum
Ya öyle tabi sonuç Pozitif Allah'ın izniyle beş tane test yaptım belirginleşti çizgi ama değer kaç o önemli iki katı artacak mı o var yaniBen özelde vermiştim öğleden sonra olduğu için ertesi günü sonuç çıkmıştı. Yani şimdi gidip versen belki sağlık ocağının sonucu çıkmış olacak. Bence sağlık ocağını bekle canım
İnsallah guzel sonuc alirsin canim pozitif cikacak buyuk ihtimal zatenYok direk e nabıza düşüyor canım ya gerçekten yarın sabah çıkar demeselerdi sıkıntı Yok zaten direk özele giderdim ama neyse vardır bunda da bir hayır