Artar canım içini ferah tutYa öyle tabi sonuç Pozitif Allah'ın izniyle beş tane test yaptım belirginleşti çizgi ama değer kaç o önemli iki katı artacak mı o var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artar canım içini ferah tutYa öyle tabi sonuç Pozitif Allah'ın izniyle beş tane test yaptım belirginleşti çizgi ama değer kaç o önemli iki katı artacak mı o var yani
Şimdiye düşmesi lazımdı alallaaBakıyorum canım çıkmadı henüz
AlLah alla senin ki niye çıkmadı acaba hâlâ çıkar ama merak etme hatta verildiğin sonucda şuan iki katı olmuşturBakıyorum canım çıkmadı henüz
Canım hamilesin aynısı bende de böyleydi 7. Haftamızdayız hemen kan verKızlar markalardan biri awox diğeri pyro clınıce. Sizce gebelik var mı çok umut ettim gidip kanda verdim yarın sonuçlar çıkacakmış ama onun öncesinde bugünü bir şekilde atlatmam lazım
Bekleme özele git ben özelde verdim 2 saat sonra çıktı süründürüyorlar insanı lütfen stres yapmaCanım hamilesin aynısı bende de böyleydi 7. Haftamızdayız hemen kan ver
Verdim canım dün sabah da daha çıkmadı yani şansıma bugün yaptığım testlerde pozitif vardır ama betası kaç bilmiyorumCanım hamilesin aynısı bende de böyleydi 7. Haftamızdayız hemen kan ver
Şimdi sağlık ocağındaki sonuçta çıkar hastanedeki de çıkar aralarındaki farkı vesaireyi demem ki ben laboratuvar farkı bilmem ne kafaya takarım iyice kafayı yerim en iyisi beklemek relax olmak verdik kanı çıkar bugünkü testlerde pozitifti var büyük ihtimalle betası kaç sağlıklı mı değil mi mecbur hep aynı yerde vereceğim ben bu kanki doğru bir sonuç alayım bulaştım yani bir kereBekleme özele git ben özelde verdim 2 saat sonra çıktı süründürüyorlar insanı lütfen stres yapma
İnşallah bir tanem ya harbiden öyle oldu biliyor musun yok bana dese biz de sonuçlar geç çıkar vesaire hani yarın sabah çıkar dedi harbiden sabah çıkmıştı ama Beta hgc hormonu yoktu kan sonuçları çıkmıştı hemogram Bir de hemoglobin A1C çıkmıştıAlLah alla senin ki niye çıkmadı acaba hâlâ çıkar ama merak etme hatta verildiğin sonucda şuan iki katı olmuştur
Ya gerçekten inanmıyorum hani neden böyle oldu bilmiyorum normalde belki 50 kere gidip özelde kan vermişimdir diğer aylarda hayır niye böyle yaptım şu an niye bekliyorum resmen şeyim hani farklı sonuçlar çıkar kafaya takarım modundayım acele etmeyeyim hani sakin olayım zamanını bekleyeyim gibi böyle kendimi sınıyorum gibi hissediyorumŞimdiye düşmesi lazımdı alallaa
Tamam çok güzel zaten olduğunu biliyorsun en önemlisi stres yapmamamız bunu unutma ben kanda gördüm pozitif hala inanmadım alışılması uzun bir süreçŞimdi sağlık ocağındaki sonuçta çıkar hastanedeki de çıkar aralarındaki farkı vesaireyi demem ki ben laboratuvar farkı bilmem ne kafaya takarım iyice kafayı yerim en iyisi beklemek relax olmak verdik kanı çıkar bugünkü testlerde pozitifti var büyük ihtimalle betası kaç sağlıklı mı değil mi mecbur hep aynı yerde vereceğim ben bu kanki doğru bir sonuç alayım bulaştım yani bir kere
Aşkım yarın sen özele git orda ver bide kan testi için rahatlasın gebe kalmak için bişey yapiyomuydun senİnşallah bir tanem ya harbiden öyle oldu biliyor musun yok bana dese biz de sonuçlar geç çıkar vesaire hani yarın sabah çıkar dedi harbiden sabah çıkmıştı ama Beta hgc hormonu yoktu kan sonuçları çıkmıştı hemogram Bir de hemoglobin A1C çıkmıştı
Valla bende inanmicam söyle varlığına değil ama geçmiş kayıplarım olduğu için hani gebeliğin devam edip etmeyeceğine hiçbir zaman güvenemeyeceğim maalesefTamam çok güzel zaten olduğunu biliyorsun en önemlisi stres yapmamamız bunu unutma ben kanda gördüm pozitif hala inanmadım alışılması uzun bir süreç
Evet canım benim yarın Zeynep Kamil de randevum var takipliydimAşkım yarın sen özele git orda ver bide kan testi için rahatlasın gebe kalmak için bişey yapiyomuydun sen
Hayırlı çok güzel haber alirsin inşallah ki ben inanıyorum alicgina banada dua etmeyi unutma olurmuEvet canım benim yarın Zeynep Kamil de randevum var takipliydim
İnşallah canım tabiki ederimHayırlı çok güzel haber alirsin inşallah ki ben inanıyorum alicgina banada dua etmeyi unutma olurmu
Canım sakin ol lütfen kaybetsek de kaybetmesek de anne olarak hep acaba bir şey olur mu acaba tam doğar mı düşer mi düşünceleri ile geçiriyoruz hamileliği ama aslında en önemli şey gebelikte stres düşünme sana ne iyi geliyorsa onu yap olacak olan olucak zaten bunu unutma bir olumsuzluk yaşadın onu geride bırak ve bu sapa sağlam olacak inş görürsün inan umudunu kaybetme karnında bir yavru var ve her şeyi hissederek gelişecek unutmaValla bende inanmicam söyle varlığına değil ama geçmiş kayıplarım olduğu için hani gebeliğin devam edip etmeyeceğine hiçbir zaman güvenemeyeceğim maalesef
İnşallah bitanem inşallah hepimiz için Rabbim en güzelini en iyisini nasip etsin canimmmmmCanım sakin ol lütfen kaybetsek de kaybetmesek de anne olarak hep acaba bir şey olur mu acaba tam doğar mı düşer mi düşünceleri ile geçiriyoruz hamileliği ama aslında en önemli şey gebelikte stres düşünme sana ne iyi geliyorsa onu yap olacak olan olucak zaten bunu unutma bir olumsuzluk yaşadın onu geride bırak ve bu sapa sağlam olacak inş görürsün inan umudunu kaybetme karnında bir yavru var ve her şeyi hissederek gelişecek unutma
Yine de sonucunu hepimiz bekliyoruz haber ver inşİnşallah bitanem inşallah hepimiz için Rabbim en güzelini en iyisini nasip etsin canimmmmm
İnşallah canım daha çıkmamışYine de sonucunu hepimiz bekliyoruz haber ver inş