Gebelik Testime bakar mısınız?

Bakıyorum bitanem yok hemogram düşmüş birsuru şey var içinde hemoglabin a1c düşmüş sabah sekizde bu ikisi düşmüştü hala da öyle beta yok
Cok degisik bi sistem var gercekten insani sinir krizine sokarlar ya. Neyse beklicez kuşum napalim ha

Saglik ocağının bagli oldugu has.sistemnden bakilmiyor mu?
Kiyamam ya dunden beri kizi panik haline soktular 🤨
Yok direk e nabıza düşüyor canım ya gerçekten yarın sabah çıkar demeselerdi sıkıntı Yok zaten direk özele giderdim ama neyse vardır bunda da bir hayır 🤍💜

Hiç sorma şimdi gidip özelde yaptırsam farkına kafayı takicam biliyorum kendimi kendimi strese soktuğumla kalıcam neyse yapacak birşey yok girip bakmadan bir hal oldum 😔
Ben özelde vermiştim öğleden sonra olduğu için ertesi günü sonuç çıkmıştı. Yani şimdi gidip versen belki sağlık ocağının sonucu çıkmış olacak. Bence sağlık ocağını bekle canım

Ben özelde vermiştim öğleden sonra olduğu için ertesi günü sonuç çıkmıştı. Yani şimdi gidip versen belki sağlık ocağının sonucu çıkmış olacak. Bence sağlık ocağını bekle canım
Ya öyle tabi sonuç Pozitif Allah'ın izniyle beş tane test yaptım belirginleşti çizgi ama değer kaç o önemli iki katı artacak mı o var yani

Yok direk e nabıza düşüyor canım ya gerçekten yarın sabah çıkar demeselerdi sıkıntı Yok zaten direk özele giderdim ama neyse vardır bunda da bir hayır 🤍💜
İnsallah guzel sonuc alirsin canim pozitif cikacak buyuk ihtimal zaten♥️
Yarinda 2.gun olacak sende 2.gun kanini ozelde verirsin😍

X