Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim de güzel arttı kese göründü sorunsuz gidiyordu ama bu son bir hafta biraz gerildimMerhabalar, konuyu takip ediyorum bende sizi kesinlikle üzmek istemem, her gebelik farklıdır. Evet bende okudum bazı kadınlarda bazen beta çok fazla artmıyor sonra tekrar artmaya başlıyor, fakat bende o şekilde olmadı. Temmuz ayında betamı ölçtürdüm 300 dü , 4 gün sonra 600 dü iki gün sonra 850 bir gün sonra 1150 bu şekilde dengesiz arttı , kese dahi görüldü , fakat bir kaç gün sonra şiddetli kanama başladı ve doktorum beni uyarmıştı, bak canım sağlıksız ilerliyor herşeye hazırlıklı ol diye, 6. Haftada düşük yaptım kendiliğinde regl gibi. İnşallah seninki toparlar, sağlıklı bir gebelikse devam etsin hayırlısı neyse o olsun hakkında, ama nolursa olsun doktorunla birlikte ilerle kendini ona teslim et ve güven. Bu çok önemli
Farklı bir yerdemi kan verdin acaba , bir önceki verdiğin yeremi gitsen tekrar oda çok farkedebilirHakkımızda hayırlısı olsun canım benim de güzel arttı kese göründü sorunsuz gidiyordu ama bu son bir hafta biraz gerildim
Bebeğin kalbi durmuş 5 gün önce. hastaneye gittim kontrole tesadüfen öğrendik yani hiç kanamam olmamıştı direkt kürtaja alındım.Kanama olmadan nası düşük yaşadınız benim şimdi doktorumun aramasını bekleyecegım bakalım ne diyecek çok merak ediyorum
Duygu yeniden ara doktoru hemen ara şimdi okuduğun gibi mesajımı. Saat 16:30 doktor çıkmak üzere olabilir unutabilir. Hatırlat acil de asistanına. Bağlasınlar.Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim de güzel arttı kese göründü sorunsuz gidiyordu ama bu son bir hafta biraz gerildim
Yanlış anlamayın lütfen olumsuz yorum yapmak için yazmadım ama beta artışındaki dengesizlik bebeğin sağlıklı olmadığını ifade eder. Uzun uğraşlar sonucu gebe kalıp kayıp yaşayan biri olarak hazırlıklı olmanız açısından dedim. İnşallah her şey güzel olursizin süreç nasıldı
Konuştum canım bazen çoğul gebelik durumlarında kesede tek oluşum görüyoruz ama oluşmasa da beta yüksek artış gösterıyor dedi belkı de böyle bir durum oldu sakin ol cumadan bu güne artış olmuş en azından dedi yarın yine bakacak her gün kan vermekten yıldımDuygu yeniden ara doktoru hemen ara şimdi okuduğun gibi mesajımı. Saat 16:30 doktor çıkmak üzere olabilir unutabilir. Hatırlat acil de asistanına. Bağlasınlar.
Çok üzüldümmBebeğin kalbi durmuş 5 gün önce. hastaneye gittim kontrole tesadüfen öğrendik yani hiç kanamam olmamıştı direkt kürtaja alındım.
Güzel haber canımKonuştum canım bazen çoğul gebelik durumlarında kesede tek oluşum görüyoruz ama oluşmasa da beta yüksek artış gösterıyor dedi belkı de böyle bir durum oldu sakin ol cumadan bu güne artış olmuş en azından dedi yarın yine bakacak her gün kan vermekten yıldım
İnşallah artarak gider ben de en son salmaya karar verdim ya aşkımGüzel haber canımdemekki her şey yolunda çok şükür. Şimdi kendini hemen negatif düşüncelerden arındırıyorsun yarın da gidersin vermeye. Ama sabah erkenden git bari. Hemen çıksın 1-2 saate sonuç bi de bekle orada doktorla yüzyüze görüş
Ama canım yükselmiş ki korkulacak bisey yokKızlar bugünkü 1752 çıkmış kanama vs yok normal mi ay annemle birlikte baktık ben hönküre hönküre ağladım 1500 den sonra düşme olmamış diye ama yine de içim rahat değil
Yarın doktora gtcem cnm muhtemelen kist olstu agrm var glmyoSilik varsa olabilir tabi ki, ben de iğnenin 15. Günü silik çizgiyle öğrenmiştim. bikaç gün sonra tekrarlayın ve doktora gidin. Testi ilk idrar değil de minimum 3-3,5 saat beklemiş 2. İdrarla yapın. Ben öyle yapmıştım 2. Test daha net çıkarmıştı çizgiyi.
zor bir süreç inşallah güzel haberler alırsınız
Doktor daha net anlar kan filan da verirsiniz garantileşir zaten ne olduğu. İnşallah güzel sonuçlar vardırYarın doktora gtcem cnm muhtemelen kist olstu agrm var glmyo
Isallh cnm ağrılarda çok var o yüzden umutszm 2.5 ckmsti cuma günü testeDoktor daha net anlar kan filan da verirsiniz garantileşir zaten ne olduğu. İnşallah güzel sonuçlar vardır
Aşkım düşüp sonra yükselmesi beni korkuttu bi de hani motomot bi iki kat artsın olayı var yaAma canım yükselmiş ki korkulacak bisey yok
Yok yok korkma düşük olsa yükselmez canım benimAşkım düşüp sonra yükselmesi beni korkuttu bi de hani motomot bi iki kat artsın olayı var ya
Öyle mi cidden ya sarılasım geldi şu an sanaYok yok korkma düşük olsa yükselmez canım benim
İçini ferah tut sen
Kendimden örnek verdim sana o yüzden sen ne yapıyorsun çalışıyorsan kendini yormuyorsun yukari uzanmiyorsun agir iş yapmiyorsun calismiyorsanda evde ayni seyler yat dinlen keyfine bakÖyle mi cidden ya sarılasım geldi şu an sana
Sürecimiz beni üzdüBebeğin kalbi durmuş 5 gün önce. hastaneye gittim kontrole tesadüfen öğrendik yani hiç kanamam olmamıştı direkt kürtaja alındım.
Aşkım ben mayısta evlendim Eskişehir’deki işimi bırakıp Ankara’ya taşındım burda evdeyim annem de geldi sağolsun ama birazdan gidecek haftasonu yine gelecekKendimden örnek verdim sana o yüzden sen ne yapıyorsun çalışıyorsan kendini yormuyorsun yukari uzanmiyorsun agir iş yapmiyorsun calismiyorsanda evde ayni seyler yat dinlen keyfine bak
Sarılalım hepimiz