- 29 Temmuz 2024
- 282
- 107
Evet yaşıda küçük umarım doğru ve sağlam kararlar alır :/En son aileler görüyor yazmış, müsait değildir sanıyorum ki müsait olduğu bi zamanda girer dönüş yapar zaten. Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaşıda küçük umarım doğru ve sağlam kararlar alır :/En son aileler görüyor yazmış, müsait değildir sanıyorum ki müsait olduğu bi zamanda girer dönüş yapar zaten. Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm gerçekten
Adım Mizgin.çok mutlu olurumHer gün duama katacağım seni canım adın neydi inşallah sen de aramıza katılırsın biz de sağlıklı ilerleyen gebeliklerimizi birlikte takip ederiz
Esmanur olayı ne merak ettimEvet yaşıda küçük umarım doğru ve sağlam kararlar alır :/
Adetime 4 gün kaldı şuanda peçeteye sümüksü kahverengi akıntım geliyorİnşallah canım benim güzel haberler bekliyorum senden bize de yaz oldu mu
Ayyy bebeğim inşallah güzel bebeğinin minnos kesesini göreceksin mis gibi uyu güzel haberler ver bizeEvet Duyguşcumm yarın akşam gideceğim yüksek ihtimalle akşam 8 gibi filan gideriz sanırım. eşim bu akşam gidelim mi filan dedi ama ben doktor yarın dedi yarın gidelim dedim, 1 gün 1 gündür gözüksün artık minnoşum da kesesi de ya dua edin benim için de kızlar
Canım ben yerleşme kanaması yaşamadım hiç bilmiyorum ama olanların senin dedıgın gibi olduğunu biliyorum. İnşallah hayırlı sonuçların olur bize de kesin haber verAdetime 4 gün kaldı şuanda peçeteye sümüksü kahverengi akıntım geliyor
Adet öncesi veya afet gününde yaşadığım gibi bi akıntı değil acaba yerleşme kanaması mı
Senin için dua ettim en hayırlı olan olsun canımAdım Mizgin.çok mutlu olurum
Benim de aklım onda ya zaten gebelikle alakalı kanamalı bi süreç yaşıyordu bi de 20 yaşında eşinin saygısızlığıyla uğraşıyor Allah korusun uçarım Esmanur iyidir ailesi sahip çıkarsa onun burnu bi sürteresmanurr33 naptı acaba
Sabah test yapacağım inşallah bi umut bekliyorum güzel haberler vermek nasip olur umarımCanım ben yerleşme kanaması yaşamadım hiç bilmiyorum ama olanların senin dedıgın gibi olduğunu biliyorum. İnşallah hayırlı sonuçların olur bize de kesin haber ver
Sabah erken uyanıyorum ben ilk işin buraya yazmak olsun bak ben eşimden önce buraya yazdımSabah test yapacağım inşallah bi umut bekliyorum güzel haberler vermek nasip olur umarım
kesinlikle yazacağımmm heyecandan uyuyamadımmSabah erken uyanıyorum ben ilk işin buraya yazmak olsun bak ben eşimden önce buraya yazdım
Yaaa canım benim süreç çok yıpratıcı ama sakın pes etme ben de days doctor ile öğrendim bence bi kan testi ile güzel sonucunu bize de söylemelisinMerhaba bende aranıza yeni katıldım 4yildir evliyim amh dusuk 38yasndym 2tup bbk negatif aldım çatlama ignesi vuruldum adetim 2gun geçti test vrdm 2.5 ckti beta ignenjn 15.ci günü yani cuma günü şimdide olmdim bugün 18ci gün olyo testlerde sadece days docdor da bugece silik gördüm sizce vrmi olblrmi
Günaydın comfortun erken gebelik testi ile sabah ilk idrarimle yaptım ama tek çizgi çıktıSabah erken uyanıyorum ben ilk işin buraya yazmak olsun bak ben eşimden önce buraya yazdım
Erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyormus canım bence normal kaset yap regl günü daha garanti olurGünaydın comfortun erken gebelik testi ile sabah ilk idrarimle yaptım ama tek çizgi çıktı
Sağ kasığımda ağrım arttı hatta gecede uyutmadı beni yatmadan öncede kahverengi sümük gibi bi akıntı geldi
Adetime 3 gün kaldı bilmiyorum ne oluyor
Umarım kimyasal değildir
teşekkür ederim canım bakacağım regl günümdeErken gebelik testleri bazen yanıltabiliyormus canım bence normal kaset yap regl günü daha garanti olur
bence düşük veya kimyasal değil ben kimyasal atlattım geçen ay onda direk bebek rahme yerleşmeden tutunamıyor adetle beraber düşüyorduKızlar günaydın bugün yine kan verdim ama cuma günü verdiğim test sonucu çıkmış 1800 den 1500 e gerilemiş bugünkü sonuca bakmak lazım dedi Dr böyle durumla karşılaşan oldu mu düşük mü yapıyorum acaba kanama leke vs yok moralim alt üst
Çok korktum bu düşüş de kötü değil mi herhangi bir ağrı yok kanama yok ne yapcam ben şimdi senin kimyasalda beta kaçtı kaç haftalıktı benim kese gözüktü geçen hafta ama şimdi 300 birden düşmüşbence düşük veya kimyasal değil ben kimyasal atlattım geçen ay onda direk bebek rahme yerleşmeden tutunamıyor adetle beraber düşüyordu
bence düşükte değil düşük çok şiddetli bir ağrıyla oluyormuş
hormonlarla ilgili bişeydir bence bu senin betan yüksek maşallah ondan ötürü aksi düşünme biraz daha bekle derim
Düşük kanla beraber gelir canım sanmıyorum düşük kimyasal olduğunu ve kimyasal değeri bu kadar afaki yükselmezKızlar günaydın bugün yine kan verdim ama cuma günü verdiğim test sonucu çıkmış 1800 den 1500 e gerilemiş bugünkü sonuca bakmak lazım dedi Dr böyle durumla karşılaşan oldu mu düşük mü yapıyorum acaba kanama leke vs yok moralim alt üst