Bu sabah predictor erken gebelik testi aldım denedim adetime 5 gün kaldı sizce var mıdır yaSinemcim günaydın ben de silik çizgiyi gördüm eğer kan verme şansın varsa bi kan ver daha garanti olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah predictor erken gebelik testi aldım denedim adetime 5 gün kaldı sizce var mıdır yaSinemcim günaydın ben de silik çizgiyi gördüm eğer kan verme şansın varsa bi kan ver daha garanti olur
Bence var zaten daha adetinize daha olduğu içim silik çıkıyor sonrasında koyulaşmaya başlar isterseniz beta baktırınBu sabah predictor erken gebelik testi aldım denedim adetime 5 gün kaldı sizce var mıdır ya
Betada çıkar mı hemenBence var zaten daha adetinize daha olduğu içim silik çıkıyor sonrasında koyulaşmaya başlar isterseniz beta baktırın
Betada çıkar mı hemen
Evet çıkar tabiBetada çıkar mı hemen
Evet strese sokuyor yaptığım 3 cü test gün arayla adetime 5 gün kaldıGünaydın kızçeler :) Evet kanda çıkar sonra düzenli takibiyle bakılır doktor yapılması gerekenleri söylüyor canım silik çizgi gibi gördüm seninkini biraz daha bekle istersen net 2 çizgi görünce git erken öğrenince strese sokabilir seni
Duygu naptın kızCanım ben daha reglim gecikmeden öğrendim zaten belirtiler sonra başlıyor
Hiç bozma moralini daha adetine var çünkü benim ilk yaptığım testte erken gebelik testiydi silik çıkmıştı adetime 6 gün vardı sonra bekledim 3 gün kala kaset test yaptım tek çizgi netti çok üzülmüştüm diğeri yoktu hiç çıkmadı.beklemeyi tercih ettim adet olmadım 7 gün gecikince normal kaset test yaptım ve direkt net çizgi gördüm öle inandım artıkEvet strese sokuyor yaptığım 3 cü test gün arayla adetime 5 gün kaldı
Adet günümü beklemeye çalışacağım
Bende kesin sonucun adet gecikmesi olduğunu düşünüyorum ama psikolojik açıdan hamile olduğumu düşününce kasıklarımdaki ve göğsümdeki ağrıyı daha çok hissediyorum çok sancılı süreççHiç bozma moralini daha adetine var çünkü benim ilk yaptığım testte erken gebelik testiydi silik çıkmıştı adetime 6 gün vardı sonra bekledim 3 gün kala kaset test yaptım tek çizgi netti çok üzülmüştüm diğeri yoktu hiç çıkmadı.beklemeyi tercih ettim adet olmadım 7 gün gecikince normal kaset test yaptım ve direkt net çizgi gördüm öle inandım artık
Aşkım sonucu hastanede göremıyoruz pazartesi gelin dedilerDuygu naptın kız
Ayyy ben gördüm sanki ya ben de regle 4 gün kala öğrenmıstım canım süperBu sabah predictor erken gebelik testi aldım denedim adetime 5 gün kaldı sizce var mıdır ya
Hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ilk aylar dikkat etmek hızlı ani hareketlerde bulunmak yasak bana beta artısı takibindeyim kese gözüktü ama tabi kalp atışı falan olmadı henüz çok minikHayırlısı olsun hepimiz için
Ben hastaneye de randevu aldım pazartesi de değerim yükselmiş mi bakacağız onun haricinde
Eğer hamilelik varsa önce kan değerinde çıkıyor aşkım sonra idrara yansıyor yani evde yaptığın test eğer silik de olsa pozitif çıkıyorsa zaten kan değerlerinde hamile olduğunu kesin şekilde anlıyorsunBetada çıkar mı hemen
Pazartesi kan vericem adetime 3 gün kalaa inşallah hamileyimdirrEğer hamilelik varsa önce kan değerinde çıkıyor aşkım sonra idrara yansıyor yani evde yaptığın test eğer silik de olsa pozitif çıkıyorsa zaten kan değerlerinde hamile olduğunu kesin şekilde anlıyorsun
İnşallah canım benim güzel haberler bekliyorum senden bize de yaz oldu muPazartesi kan vericem adetime 3 gün kalaa inşallah hamileyimdirr
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızPazartesi kan vericem adetime 3 gün kalaa inşallah hamileyimdirr
Hayırlı olsun güzel haberleriniz olsun pazartesi benim de kontrolüm var inşallah çok güzel bir gün olurHayırlısı olsun hepimiz için
Ben hastaneye de randevu aldım pazartesi de değerim yükselmiş mi bakacağız onun haricinde