- 2 Eylül 2024
- 683
- 512
- 34
Evet Avrupa yakasına yeniden başladım 5.kez aşkoAh kıyamam ya, aklı sende kalmıştır tabi canım benim nasıl da hemen yola koyulmuş.
Sen kendini oyalayacak diziler filmlere sar günün hızlı geçer bak benden sana öneri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Avrupa yakasına yeniden başladım 5.kez aşkoAh kıyamam ya, aklı sende kalmıştır tabi canım benim nasıl da hemen yola koyulmuş.
Sen kendini oyalayacak diziler filmlere sar günün hızlı geçer bak benden sana öneri
aynenAnamm sen de 4 Eylül hepimiz aynı dönem çalışmışız bence de bekleme ve kontrolü öncesinde yap canım
Kolay bi süreç değil tabi ki, Allahım yaşatmasın tekrarını ve hiçbirimizeCanım Çocuk istedigimize karar verince kullanmaya başladım 3 aydır içiyorum takviye folik asit omega . Her şey Rabbimden önxekinde çok üzüldüm harap ettim kendimi sakinlikle dua ile gisiyorum şimdi hayırlısı olsun bakalım
Ben de o sekilde kullanmistim 12.haftada kanama alani tamamen bitmisti. Kese buyudukce geciyor kanama alaniEvet sabah akşam kullanmamı ilk bir saat hiç yataktan kalkmamak gerektiğini anlattı umarım faydası olur içim rahatladı biraz
Kesinlikle kimseye yaşatmasın. Sağlıkla dünyaya getirelim güzel yavrularımızı aminBurda konusmak dertleşmek iyi geliyor birbirimizden destek almak tecrübeleri okumak.Kolay bi süreç değil tabi ki, Allahım yaşatmasın tekrarını ve hiçbirimize
İyi şeyler düşünelim iyilikler bizi bulsuuunnn
Amazon prime da berguzar korel'in dugum diye bir dizisi var benim hosuma gitti belki sizde seversinizEvet Avrupa yakasına yeniden başladım 5.kez aşko
Evet, özellikle ben dahaca kimseye söylemediğim için burada sizinle konuşmak rahatlatıyor beni yoksa patlardım gerçektenKesinlikle kimseye yaşatmasın. Sağlıkla dünyaya getirelim güzel yavrularımızı aminBurda konusmak dertleşmek iyi geliyor birbirimizden destek almak tecrübeleri okumak.
Ay ben geçtiğimiz aylarda muhteşem yüzyıla sarmıştım bi başladım bırakamadım evde iş yaparken yemek yaparken sürekli arka planda en son 100.bölüme filan geldim de bıraktımEvet Avrupa yakasına yeniden başladım 5.kez aşko
Ben de böyle hissediyorum ilerleyen zamanlarda telegram grubu filan kuralım da oradan da konuşmaya aktif devam ederizSabah gözümü açıyorum hemen WhatsApp‘tan sonra buraya bakıyorum çok uzun zamandır sizi tanıyor gibiyim en panik hallerimizi en mutlu anlarımız hep beraber paylaşıyoruz iyi ki varsınız
Ayy süper olur vallaBen de böyle hissediyorum ilerleyen zamanlarda telegram grubu filan kuralım da oradan da konuşmaya aktif devam ederiz
Canım ben beta takibindeyim biraz az artıyor o nedenle doktor degısımı yaptım bugün Progestan başladı dualarınızı bekliyorumKızlar durumlar nasıl bebisleriniz nasıl bayadır bakamıyorum umarım mukemmelsinizdir
Duygucum beta çıktı mı ben çok kötüyüm piskolojikmen sanki akıntımın rengi çoğalıp kırmızıya dönüyor çok kötü düşünüyorumCanım ben beta takibindeyim biraz az artıyor o nedenle doktor degısımı yaptım bugün Progestan başladı dualarınızı bekliyorum
Canım sen de bi doktora gitsene hemen bugün, gerekiyosa özele git sende detaylı baksınlar bi sakin olmaya çalış stres daha kötü yapar bakDuygucum beta çıktı mı ben çok kötüyüm piskolojikmen sanki akıntımın rengi çoğalıp kırmızıya dönüyor çok kötü düşünüyorum
Annem gelıyo akşam inat ettim bakmayacağım o gelince bakcam canım bak benim bugün gittiğim doktor işinde gerçekten uzmandı benim kesenin etrafında kanama olmasına rağmen bu durumun normal olduğunu söyledi hemen vakit kaybetmeden geçen gittiğin doktoruna git aşkım sakın canını sıkma bak ben bugün motivasyon olarak çok iyiyim kendimi de iyi hissediyorum sonuç ne olur tabii ki her şey Allah’tan onu bilemeyiz bekleyip göreceğizDuygucum beta çıktı mı ben çok kötüyüm piskolojikmen sanki akıntımın rengi çoğalıp kırmızıya dönüyor çok kötü düşünüyorum
Ayrıca bana bugün doktorum dedi ki bir bebek eğer tutuyorsa sağlıklıysa sen 7/24 şakır şakır regl olsan da o çocuğa hiçbir şey olmaz ama eğer sağlıksızsa sen istediğini yap yer yerinden oynasa da durmaz. dolayısıyla senin hemen doktorun kontrolünde olman gerekiyor lütfen içini ferah tut bak bu yaşadığım son 2. 3 günde ciddi anlamda bebegimi de strese soktuğumu düşünüyorum şimdi gitme imkanın varsa hemen atla arabaya koşDuygucum beta çıktı mı ben çok kötüyüm piskolojikmen sanki akıntımın rengi çoğalıp kırmızıya dönüyor çok kötü düşünüyorum
Annem gelıyo akşam inat ettim bakmayacağım o gelince bakcam canım bak benim bugün gittiğim doktor işinde gerçekten uzmandı benim kesenin etrafında kanama olmasına rağmen bu durumun normal olduğunu söyledi hemen vakit kaybetmeden geçen gittiğin doktoruna git aşkım sakın canını sıkma bak ben bugün motivasyon olarak çok iyiyim kendimi de iyi hissediyorum sonuç ne olur tabii ki her şey Allah’tan onu bilemeyiz bekleyip göreceğiz
Süpersin Duyguş devamm böyleAyrıca bana bugün doktorum dedi ki bir bebek eğer tutuyorsa sağlıklıysa sen 7/24 şakır şakır regl olsan da o çocuğa hiçbir şey olmaz ama eğer sağlıksızsa sen istediğini yap yer yerinden oynasa da durmaz. dolayısıyla senin hemen doktorun kontrolünde olman gerekiyor lütfen içini ferah tut bak bu yaşadığım son 2. 3 günde ciddi anlamda bebegimi de strese soktuğumu düşünüyorum şimdi gitme imkanın varsa hemen atla arabaya koş
Pazartesi gideceğim doktoruma bana 25 ekimde gel ama pazartesi gideceğim akşam da beta vermeye gideceğimAyrıca bana bugün doktorum dedi ki bir bebek eğer tutuyorsa sağlıklıysa sen 7/24 şakır şakır regl olsan da o çocuğa hiçbir şey olmaz ama eğer sağlıksızsa sen istediğini yap yer yerinden oynasa da durmaz. dolayısıyla senin hemen doktorun kontrolünde olman gerekiyor lütfen içini ferah tut bak bu yaşadığım son 2. 3 günde ciddi anlamda bebegimi de strese soktuğumu düşünüyorum şimdi gitme imkanın varsa hemen atla arabaya koş