Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal ultrason ile gözükürdü aslında kız cesaret mi edemedinYok daha görmedi karından ultrasonla baktı
İyiyim kuzu ben biraz geç kalkıyorum ama iyiyim çok şükür. farklı olan göğüs şişliğim oluyo son 3 sabahtır özellikle, dün sabah inanılmaz şişmiştim biraz ağrı da olmuştu ama geçmişti öğleden sonra. bugün de ağrı yok ama şiş uyanıyorum biraz rahatsız ediyo sabah sabah vücudum da öyle sanki ödem mi oluyo acaba anlamadım doktora soracağım yarın. Arada da kasık krampları devam ediyo. sen de durumlar nasıl?Günaydın kızlar nasılız bugün
Benim bi değişiklik yok sadece geceleri çok aşırı daralıyorum sıcak basıyo bana bi de gün içinde çok tansıyon düşük canım yaİyiyim kuzu ben biraz geç kalkıyorum ama iyiyim çok şükür. farklı olan göğüs şişliğim oluyo son 3 sabahtır özellikle, dün sabah inanılmaz şişmiştim biraz ağrı da olmuştu ama geçmişti öğleden sonra. bugün de ağrı yok ama şiş uyanıyorum biraz rahatsız ediyo sabah sabah vücudum da öyle sanki ödem mi oluyo acaba anlamadım doktora soracağım yarın. Arada da kasık krampları devam ediyo. sen de durumlar nasıl?
Aa genelde oluyo muydu düşük tansiyonun? Hay Allah zor o daBenim bi değişiklik yok sadece geceleri çok aşırı daralıyorum sıcak basıyo bana bi de gün içinde çok tansıyon düşük canım ya
Normalde de çok yüksek degıldı ama hamilelik sonrası daha düşük 9/6 falan çıkıyorAa genelde oluyo muydu düşük tansiyonun? Hay Allah zor o da
Kızlar benim sonuçta bakarmısınız birşey anlamadımYha canım sabret inşallah
Ben bugun test yaptim hatta bes dk once suan hala agliyorum ama hala umutlanmak istemiyorum hala elim ayagim titriyor yanlis olma ihtimali varmidir hala adet gunume varBak inanılmaz ama bence kendini dinlemeye gerek yok çünkü regl olmadan önceki belirtiler ile tamamen aynı erken gebelik belirtileri
Ben bugun test yaptim hatta bes dk once suan hala agliyorum ama hala umutlanmak istemiyorum hala elim ayagim titriyor yanlis olma ihtimali varmidir hala adet gunume var
5 üstü kesin gebelik oluyor zaten sizinki de çok yakın yüksek ihtimalle gebesiniz, testinizi yarın ya da sonraki gün yeniden yaptırın ve doktorla görüşün benceKızlar benim sonuçta bakarmısınız birşey anlamadım Eki Görüntüle 3488179
Dikkat et canım tuzlu ayran filan iç her gün.Normalde de çok yüksek degıldı ama hamilelik sonrası daha düşük 9/6 falan çıkıyor
Doktora gönderdim sonucumu yok dedi iki gün sonra tekrarla dedi5 üstü kesin gebelik oluyor zaten sizinki de çok yakın yüksek ihtimalle gebesiniz, testinizi yarın ya da sonraki gün yeniden yaptırın ve doktorla görüşün bence
Kesin değil çünkü şüphe var ama kesin olmadığı için yeniden tekrar istemiş belli ki.Doktora gönderdim sonucumu yok dedi iki gün sonra tekrarla dedi
Kuzumm inşallah keseyi göreceksin şu an diğer gelişmeleri de haber ver bana dualarım seninle ben de dua bekliyorum bir aksilik olmasın yaDikkat et canım tuzlu ayran filan iç her gün.
Bu arada ben doktora yarın gideceğim normalde ama çok sabırsızlanıyorum eşime gidelim mi bugün dedim istiyosan gidelim dedi. Galiba gideceğim birazlardan hazırlanıp kalbim çok hızlı çarpıyor dua edin benim için okuyan herkes, göreyim..
Canım benim bence kan vermelisin ben de regl öncesi öğrendimBen bugun test yaptim hatta bes dk once suan hala agliyorum ama hala umutlanmak istemiyorum hala elim ayagim titriyor yanlis olma ihtimali varmidir hala adet gunume var
YokndVajinal ultrason ile gözükürdü aslında kız cesaret mi edemedin
nasıl yani artış mı iyi değil yoksa beta derecen mi iyi değilKızlar ben bugün yine beta baktırdım 1398 di bugün 1778 olmuş doktorum aradı buraya gel acil bi de ultrason ile bakalım dedi ağlayarak gittim korkudan normal artış olmamış dedi ama kese 4 mm di en son az önce baktığında 7 mm dedi bu iki günde evde yatarım dıyorsan full yatış yoksa hastaneye yatıracağım dedi eve geldim
Benimki de 1771 olmuştu korktumKızlar ben bugün yine beta baktırdım 1398 di bugün 1778 olmuş doktorum aradı buraya gel acil bi de ultrason ile bakalım dedi ağlayarak gittim korkudan normal artış olmamış dedi ama kese 4 mm di en son az önce baktığında 7 mm dedi bu iki günde evde yatarım dıyorsan full yatış yoksa hastaneye yatıracağım dedi eve geldim
Beta artışım çok olmamış artmış ama tam 2 kat degılmıs beni çok korkuttu doktorYoknd
nasıl yani artış mı iyi değil yoksa beta derecen mi iyi değil