- 2 Eylül 2024
- 683
- 512
- 34
Süperrr çok sevindim ya canım maşallah keseyi görebildi o zamanAaa neden yatıştasın ben az önce zile tekrar gittim 1771 olmuş 202 den 1771 e yükselmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrr çok sevindim ya canım maşallah keseyi görebildi o zamanAaa neden yatıştasın ben az önce zile tekrar gittim 1771 olmuş 202 den 1771 e yükselmiş
Bence senin benimle aynı dönem aşkım kesin gözükür kese sen bi de benden sonra gideceksinBenim ki hiç öyle bir şey istemedi benden. İstememesi bi yandan iyi diyorum ya sürekli stres olmamdan iyidir sanırım çarşambayı beklicem bakalım kese gözükecek mi benim de, gözükmezse test isteyebilirim belki o zaman
Her gün katlaya katlaya gitmiş, demekki yarın 1771’e yükselmiş testi dün vermiştin hatırladığım kadarıyla. bugün 3500lerde filan demektir sanırım, demekki yarın filan gitseydin muayeneye keseyi gçrecektin. Neyse sen bi sonraki gittiğinde hayırlısıyla inşallah kalp atışını duymaya gidersin canımAa
en son 3 ekimde 202 olmuştu doktor hesaplama yaptı iyi gidiyor dedi
Anlamadım ya negatifmi oluyo buAy bence sende geç döllenme falan oldu ya yoksa nası çıkacak ufff çok heyecanlandım hadi artık git teste kızzz
Bence senin benimle aynı dönem aşkım kesin gözükür kese sen bi de benden sonra gideceksin
Doktor herhangi bir şey söylemedi mi? Yoksa sadece test yaptırıp geldiniz mi?Anlamadım ya negatifmi oluyo bu
Bebeğim senin de en aşagı 3000 lerde olur aynı gün sat bizim senle o zaman kese de rahat görülür hatta belki minik tırtılınAyy inşallah kuzu yaa, zaman da geçmek bilmiyor yarın bitseydi çarşamba akşamı gideceğim bi de daha 2 gün var sayılır
Testi yaptırıp çıktıkDoktor herhangi bir şey söylemedi mi? Yoksa sadece test yaptırıp geldiniz mi?
0-1 filan olsaydı direkt bende negatif net derdim ama 2.30 değer için bi tık şüpheli. 5’in altı negatif normalde ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla 2.30 filan çıkan değerler için hormonal bi düzensizlik ya da ilaç kullanmamışsanız bikaç gün sonra yeniden tekrarlayabilirsiniz testi. olur mu olur sürpriz.
Canım 2.30 dan ufak değer çıkmış şu an için kanda belirlenmeyen bir gebelik yani negatif gözüküyor ama bence bu gecikmeye ve silik çizgiye göre bir kaç gün sonra tekrar et kesin çünkü birden bire inanılmaz artıyor ya dualarım seninleAnlamadım ya negatifmi oluyo bu
5 ten yukarı bir değer olması lazım ki pozitif diyebilsin doktor bence sen bir kaç gün sonra testi tekrar yaptır çünkü sonradan da yükselebilir varsa bebek canımYani pozitif olabilirmi
Çok üzüldüm yine adet gecikmesini baklerim artık bakmam ama iki testtede silik cizgiydi anlamadım çok heveslenmisdimCanım 2.30 dan ufak değer çıkmış şu an için kanda belirlenmeyen bir gebelik yani negatif gözüküyor ama bence bu gecikmeye ve silik çizgiye göre bir kaç gün sonra tekrar et kesin çünkü birden bire inanılmaz artıyor ya dualarım seninle
Sakın üzülme bak bu silik çizgiler belki de işaret bol bol dua edicez bebekler kendi geleceği zamanı kendi belirlermişÇok üzüldüm yine adet gecikmesini baklerim artık bakmam ama iki testtede silik cizgiydi anlamadım çok heveslenmisdim
Çok teşekkür ederim ilginiz için Allah'a emanet olun sağlıkla sıhhat le inşSakın üzülme bak bu silik çizgiler belki de işaret bol bol dua edicez bebekler kendi geleceği zamanı kendi belirlermiş
Güzel haberler vereceksin bence asla pes etme akışına bırak dualarım seninleÇok teşekkür ederim ilginiz için Allah'a emanet olun sağlıkla sıhhat le inş
Teşekkür ederimGüzel haberler vereceksin bence asla pes etme akışına bırak dualarım seninle
Yha canım sabret inşallahÇok üzüldüm yine adet gecikmesini baklerim artık bakmam ama iki testtede silik cizgiydi anlamadım çok heveslenmisdim
Yok daha görmedi karından ultrasonla baktıSüperrr çok sevindim ya canım maşallah keseyi görebildi o zaman