Olsun bak doğum sonrası bi sürü pedin var o zamanki fiyatlara göre hatta daha da karlısınKonuyla alakamı gör işteo değil de Türkiye’de hayat çok pahalı olduğundan ben dünyanın pedini almıştım stok o ay hamile kalmışım
Türkiyede hiç yapmadım fikir sahibi değilim, sonucunuzu bekliyoruzAkşam kan vermeye gitcem hastaneye acilden cıkarmı
Evet canım kesin çıkar varsa yaptır için rahat etsin acilde mide bulantısı halsizlik ve gecikme var de yoksa beta için bekle diyorlarAkşam kan vermeye gitcem hastaneye acilden cıkarmı
Hadi bakalım umarım bebiş vardırAkşam kan vermeye gitcem eşimin haberi yok soyluycem mecburen merakdan catlarim yoksa
Yurtdışında neredesinBen de yurtdışıyındayım bu arada, tabi ülkeden ülkeye değişiyodur ama çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.özele gidiyorum tabi ben belki onunla alakalı da olabilir.
Olsun bak doğum sonrası bi sürü pedin var o zamanki fiyatlara göre hatta daha da karlısın
Türkiyede hiç yapmadım fikir sahibi değilim, sonucunuzu bekliyoruzgüzel haberlere..
Konuyla alakamı gör işteo değil de Türkiye’de hayat çok pahalı olduğundan ben dünyanın pedini almıştım stok o ay hamile kalmışım
Ay bence sende geç döllenme falan oldu ya yoksa nası çıkacak ufff çok heyecanlandım hadi artık git teste kızzzİkinci testide yaptım silik bir çizgi var çöpe atmisdim sonradan burada paylaşmak isdedim görüntü için kusura bakmayın
Kan testine koş git sen :)))İkinci testide yaptım silik bir çizgi var çöpe atmisdim sonradan burada paylaşmak isdedim görüntü için kusura bakmayın
Suudi Arabistan’dayım? Sen neredesin?Yurtdışında neredesin
Ay internetim yoktu gitiim geç çıktım kan sonucum daha çıkmadı
Kaçta verdin canım kan sonucu hastanenin laboratuvar sonuçları kısmından bakabilirsin ben de ilk sefer verdiğimde bir gün sonra e nabıza düşmüştü korkma sakin kal bi sonuçları görelimAy internetim yoktu gitiim geç çıktım kan sonucum daha çıkmadıultrasonla baktılar birşey görünmedi çok korkuyorum kızlar ayyyy sen ne yaptın canım
Anacım ben Eskişehirliyim Ankara’ya gelin geldim diye uzak diyorum sen Ankaradan taa nerelere gittinSuudi Arabistan’dayım? Sen neredesin?
AlmanyaSuudi Arabistan’dayım? Sen neredesin?
İçini ferah tut, sakin kalmaya çalış evet çok zor ama test sonucunu bekle. Çok küçük olduğu için kese gözükmemiş olabilir belkiAy internetim yoktu gitiim geç çıktım kan sonucum daha çıkmadıultrasonla baktılar birşey görünmedi çok korkuyorum kızlar ayyyy sen ne yaptın canım
Eskişehir ankaradan hızlı trenle 1-1,5saatlik yerAnacım ben Eskişehirliyim Ankara’ya gelin geldim diye uzak diyorum sen Ankaradan taa nerelere gittin
Sağlık sektörü baya bi zorluyo diye duymuştum almanya için doğru demekki.Almanya
Sen naptınAnacım ben Eskişehirliyim Ankara’ya gelin geldim diye uzak diyorum sen Ankaradan taa nerelere gittin
Aa bende eskişehirliyimAnacım ben Eskişehirliyim Ankara’ya gelin geldim diye uzak diyorum sen Ankaradan taa nerelere gittin
ne sen sor ne ben söylimİçini ferah tut, sakin kalmaya çalış evet çok zor ama test sonucunu bekle. Çok küçük olduğu için kese gözükmemiş olabilir belki
Eskişehir ankaradan hızlı trenle 1-1,5saatlik yersen de çok uzağa gitmemişsin yine Ankara candır seviyorum Ankara’yı. Sık sık git gel yapıyorum zaten ben, napalım işte iş fırsatları nerelerde olursa değerleriyoruz..
Sağlık sektörü baya bi zorluyo diye duymuştum almanya için doğru demekki.
Kız benim de böyleydi yorumlara bakEki Görüntüle 3487881 kızlar bakarmısınız varmı çok silik görüyorum ben aşılama yaptırdım 14.Günüm 12. Gün kan verdim 0 çıktı test yanlış olma ihtimali var mı
ay inşallah ya eşim tutturdu idrar testi aldı geldi illaki yapacaksın dedi bende umudumu kesmiştim onu kırmamak için gittim yaptım alelacele yaptım dikkatli bakmadan çıktım yok dedi bi bakim dedi eşim çıkardım silik şok oldum ama test bozuktur diye çok korkuyorumKız benim de böyleydi yorumlara bakhamilesin valla
Kız benim de böyleydi yorumlara bakEki Görüntüle 3487881 kızlar bakarmısınız varmı çok silik görüyorum ben aşılama yaptırdım 14.Günüm 12. Gün kan verdim 0 çıktı test yanlış olma ihtimali var mı
BaaakEki Görüntüle 3487881 kızlar bakarmısınız varmı çok silik görüyorum ben aşılama yaptırdım 14.Günüm 12. Gün kan verdim 0 çıktı test yanlış olma ihtimali
ay inşallah ya eşim tutturdu idrar testi aldı geldi illaki yapacaksın dedi bende umudumu kesmiştim onu kırmamak için gittim yaptım alelacele yaptım dikkatli bakmadan çıktım yok dedi bi bakim dedi eşim çıkardım silik şok oldum ama test bozuktur diye çok korkuyorum
Bu da iki gün sonra kiEki Görüntüle 3487881 kızlar bakarmısınız varmı çok silik görüyorum ben aşılama yaptırdım 14.Günüm 12. Gün kan verdim 0 çıktı test yanlış olma ihtimali var mı