Gebelik testime bakar mısınız?

Benim kasıklarımda ağrı var hafif ani hareket edince de oluyor umarım normaldir bunlar
Normal canım onlar ilk gebeliğinse rahim vücut yabancılıyor hamileliği vücutta yabancı bişey var ilk defa tanımıyor sonuçta. sanki adet olacakmış gibi hissediyorsun bazen adet sancından adet oldum sanıyorsun adet olmuyorsun :) inşallah sağlıkla olur bebekler de adet olmayız hdudhh

İnşallaah akıntım var zannediyordum ben hamilelikte belirti sayılan akıntı asıl bugün başladı ben de ilk defa görüyorum böyle beyaz süt gibi heyecanlandım yine

İnşallaah akıntım var zannediyordum ben hamilelikte belirti sayılan akıntı asıl bugün başladı ben de ilk defa görüyorum böyle beyaz süt gibi heyecanlandım yine
Haha evet bazen hafif sarımsı da oluyor heyecanını çok iyi anlıyorum :) yarın test verde bakalım inşallah çıkar sonucu için rahatlar seninde

Kızlar merhaba bir kac gun once test atmistim. Cift çizgiydi. Bugun kan sonucum malesef negatif cikti

Kızlar merhaba bir kac gun once test atmistim. Cift çizgiydi. Bugun kan sonucum malesef negatif cikti
Tekrar idrarda test yaptın mı ondan sonra kaç testte pozitif çıktı canım bide hangi markaydı kimyasala dönmüş olabilir

Sizce var mı gebelik arkadaşlar. 3 testide ayrı yaptım. Pembe olan erken gebelik testi orda çizgi var ama silik oldugu icin net cekemedim koyulastirdim biraz. Reglimin 1. Gunu bugun olmadim. Sabah ilk idrarla yaptim.

Eklentiler

• 20221024_093335.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 89
  • 20221024_093314.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 20221024_093000.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 94
Tekrar idrarda test yaptın mı ondan sonra kaç testte pozitif çıktı canım bide hangi markaydı kimyasala dönmüş olabilir
Ilk iki tane artimed biri erken gebelik biri kaset test. İkisinde de cikti. Sonra bugun kan verdikten sonra yaptim az once cikmadi. Ben anlayamadim. Cok bariz netti ilki. Kimyasal olsa hcg degerinde q da olsa yakalardik dusmeyi ama bhcg 1.20

Ilk iki tane artimed biri erken gebelik biri kaset test. İkisinde de cikti. Sonra bugun kan verdikten sonra yaptim az once cikmadi. Ben anlayamadim. Cok bariz netti ilki. Kimyasal olsa hcg degerinde q da olsa yakalardik dusmeyi ama bhcg 1.20
Belki haftasonu 0 ladıysa betayı

Sizce var mı gebelik arkadaşlar. 3 testide ayrı yaptım. Pembe olan erken gebelik testi orda çizgi var ama silik oldugu icin net cekemedim koyulastirdim biraz. Reglimin 1. Gunu bugun olmadim. Sabah ilk idrarla yaptim.
Siz bence hamilesiniz hayırlı olsun Bende adetime 4 gün kala aynı sizin gibi böyle silik şekilde öğrendim hemen git kan ver

Var gibi duruyor canım benim ama kanda daha net belli olur

Daha onceki 3 düştüğümde betanin sifirlanmasi 3 ayimi aldi. Bilmiyorum. Hayirlisi olsun
İnşallah gönlünüzce olur bende ilkin kalbi durunca kürtaj olunca bir daha olmayacak korkusuna kapıldım sanırım çok araştırdım hayıt macunu kadın rahmine çok iyi geliyormuş kadın hastalıklarına ve çocuğun tutunmasına çoğu insandan duydum 1 ay 2 ay kullanıp hamile kalan hayıt macunu ve propolis bal takviyesi baya faydası oluyormuş ama 3 düşük diyorsun doktor neyi sebeb gösteriyor trombofili testi ve kromozom sayına baktırdın mı canım bende kan pıhtılaşması çıktı ilk diye kromozom sayısına bakmadımlar sana bakarlar 3 olmuş

Siz bence hamilesiniz hayırlı olsun Bende adetime 4 gün kala aynı sizin gibi böyle silik şekilde öğrendim hemen git kan ver
Persembe gunune randevu aldım hem gideyim ayrıntılı konusayım hemde tahlilerimi yaptırayım. Inanamayıp bu testlerin ustune 2 tane test daha yaptim onlarda silik çıktı 2.cizgi. Ve o kadar cok negatif testle hayal kirıkligina ugradim ki simdi gozlerime inanamiyorum persembeye kadar bu gidisle daha cok test yapcam gibi

Bakildi canim hepsine. Sadece yumurta kaliteli olmuyor bende. Bu sebepten 5 ay once prp yaptirmistim. Onun sayesinde bu ay 1 saglam yumurta elde ettik. Hayit suyunu, macununu cok kullandim. Bir kizim var cok sukur. Hayit macununda sonra mujdeyi almistim ondaama bu sefer 3 yildir olmuyor. Rabbim isteyen layikiyla anne olabilecek herkese nasip etsin bu duyguyu.

Bursa narlıdere organik diye bi instagram sayfası var ona bi bak istersen tekrardan gebelik seti dşye geçiyor sanırım bi değerlendirmekte fayda var avakado pekmez incir ve hergün 1 saat yürüme yumurta kalitesini artıyormuş. İnşallah sağlıkla olur yine bir evladınız daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…