Ya cok tatlisinBursa narlıdere organik diye bi instagram sayfası var ona bi bak istersen tekrardan gebelik seti dşye geçiyor sanırım bi değerlendirmekte fayda var avakado pekmez incir ve hergün 1 saat yürüme yumurta kalitesini artıyormuş. İnşallah sağlıkla olur yine bir evladınız daha
İnşallahYa cok tatlisin. Dusunup yazdigin iicn tesekkur ederim.
Bekleyecegim ben rahim duvari 14 mm olmus dedi dr bugun. Belki bir mucize daha olurr. Ilkimde mucizeydi.
Kızlar beta 35 çıktıııhamileyimmmmm
Cuma günü verdim bugün çıktı sonucum hamileyim145 çıktı beta
Kizlar adete beş gün kala beta 10.50tu üç gün kala 41.5olmustu sağlıklı ilerliyor mu sizce? Yarın adet günüm Perşembe yine kan mi vereyim kadın doğum doktoruma mı gideyim sizce
Bende bilmiyorum ki canım regli kaç gün geçti en iyisini doktorlar bilir gidelim bir an önceKızlar merhaba ben 18 Ekim’de ilk kan testim beta 16
İkinci 22 ekimde beta 57
Üçüncü kan testim bugün 25 ekim beta 150
çıktı değerim sizce sağlıklı mı ilerliyor beta ilk gebeliğim olacak kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Perşembe günü doktora gideceğim
Beta verdiniz mi acaba kaç çıktıAh ne tatlısınız yaa inşallah yukselir
Yok canım vermedim Perşembe kadın doğuma randevu aldım bakalım doktor isterse vericemBeta verdiniz mi acaba kaç çıktı
En son adete üç gün kala 41.5tuYok canım vermedim Perşembe kadın doğuma randevu aldım bakalım doktor isterse vericem
Anladım canım hayırlsıı olsunYok canım vermedim Perşembe kadın doğuma randevu aldım bakalım doktor isterse vericem
merhaba ilk testi adeta kaç gün kala verdiniz ve diğerlerini adet dönemine göre ne kadar sürede verdiniz?Kızlar merhaba ben 18 Ekim’de ilk kan testim beta 16
İkinci 22 ekimde beta 57
Üçüncü kan testim bugün 25 ekim beta 150
çıktı değerim sizce sağlıklı mı ilerliyor beta ilk gebeliğim olacak kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Perşembe günü doktora gideceğim
Merhaba adetim tam bir hafta geçtikten sonra ilk olarak 18 ekimde verdim kan testini daha önce 16 ekim pazar sabahı şüphelendim kaset test yaptım silik çıktı salı sabahı tekrar yaptım silik biraz daha belirginleşti o yüzden salı akşamı 18 ekimde kan verdim görselleri ekliyorum size.merhaba ilk testi adeta kaç gün kala verdiniz ve diğerlerini adet dönemine göre ne kadar sürede verdiniz?
Yarın sabah doktora gideceğim bakalım ne diyecek size de yazar bilgi veririm inşallahmerhaba ilk testi adeta kaç gün kala verdiniz ve diğerlerini adet dönemine göre ne kadar sürede verdiniz?
Doktor ne diyor peki normal miymiş bu değerler geç döllenme mi acaba benimde adete 1 gün kala 84 çıktı korkuyorum çok düşük diyeMerhaba adetim tam bir hafta geçtikten sonra ilk olarak 18 ekimde verdim kan testini daha önce 16 ekim pazar sabahı şüphelendim kaset test yaptım silik çıktı salı sabahı tekrar yaptım silik biraz daha belirginleşti o yüzden salı akşamı 18 ekimde kan verdim görselleri ekliyorum size.
Bende gidicem bakalım düzenli ilerliyor mu diye. İnşallah iyi çıkar sonuçlarımız :)Yarın sabah doktora gideceğim bakalım ne diyecek size de yazar bilgi veririm inşallah