Gebelik testime bakar mısınız?

Ya cok tatlisin. Dusunup yazdigin iicn tesekkur ederim.
Bekleyecegim ben rahim duvari 14 mm olmus dedi dr bugun. Belki bir mucize daha olurr. Ilkimde mucizeydi.

Herkese merhaba
Adetime 2 gün var. 4 gündür test yapıyorum ve hep aynı silik çizgi. Artması gerekmez miydi. Böyle olup sağlıklı gebelik geçiren var mı?

Eklentiler

• D16B55BC-A909-4EC5-94A7-3B3A703B926F.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhabalar tekrar ben dün sağlık ocağında betaya baktırdım bugün aldım sonucu 153 çıktı doktor hamilesinde diyemem değilsinde diyemem kadın doğuma git dedi kafamı karıştırdı sizce nasıl 153 değer

Kizlar adete beş gün kala beta 10.50tu üç gün kala 41.5olmustu sağlıklı ilerliyor mu sizce? Yarın adet günüm Perşembe yine kan mi vereyim kadın doğum doktoruma mı gideyim sizce

Kızlar beta 35 çıktııı hamileyimmmmm
Cuma günü verdim bugün çıktı sonucum hamileyim 145 çıktı beta
Kizlar adete beş gün kala beta 10.50tu üç gün kala 41.5olmustu sağlıklı ilerliyor mu sizce? Yarın adet günüm Perşembe yine kan mi vereyim kadın doğum doktoruma mı gideyim sizce

Kızlar merhaba ben 18 Ekim’de ilk kan testim beta 16

İkinci 22 ekimde beta 57

Üçüncü kan testim bugün 25 ekim beta 150

çıktı değerim sizce sağlıklı mı ilerliyor beta ilk gebeliğim olacak kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Perşembe günü doktora gideceğim

Herkese merhaba, bende 17 ekimde hamile olduğumu kan testiyle öğrendim daha gecikme olmadan idrar testi yapmıştım ve her gün devam ettim hepsinde diğer çizgi silik çıkmıştı. eğer 2. çizgi silikse %80 hamilesinizdir. çünkü hamile değilseniz direk şak diye negatif çıkıyor

Bende bilmiyorum ki canım regli kaç gün geçti en iyisini doktorlar bilir gidelim bir an önce

Değerin 48 saatte 2 katı olması gerekiyor. Erken ogrenildigi için değerler bu şekilde ilerliyor ben bir gün geçince kan testi verdim 83 tü 2 gün sonra 265 ti. ceviz avokado dere otu tüketiminin beta değerine iyi geldiğini okudum. Ben tükettim 2 günde 2 katını geçmişti. Değerlendirmek isteyenler olursa dikkate alabilir.

Gec döllenmede regle gününe yakın yada bir iki günlük gecikmede beta değerleri düşük başlayabilir. Erken yada normal reglenin 12 ve 16 gunleri arası yumurtlama döneminde oluşan dollenmelerde regl dönemine yakin yada geçkin yapılan kan testleri daha yüksek çıkar. Geç dollenmeyi dikkate alın hemen kimyasal gebelik endişesine kapılıp caninizi sıkmayın bence.

Kızlar bugün adetimin 26. günü ve bu sabah regl ağrısıyla uyandım o meşhur karın ağrısı yine olmadı galiba dedim ama gelen giden yok. Halbuki 15. günümde yumurtlama akıntısı da görmüştüm bu aydan umutluydum. Bel ağrım var,hatta bazen böbrek ağrısı gibi ağrım da oluyor. Kasıklarımda batmalar vs. Sabah yine de erken gebelik testi yaptım ama negatif tabi ki. Sizce daha umut etmeli miyim

merhaba ilk testi adeta kaç gün kala verdiniz ve diğerlerini adet dönemine göre ne kadar sürede verdiniz?

merhaba ilk testi adeta kaç gün kala verdiniz ve diğerlerini adet dönemine göre ne kadar sürede verdiniz?
Merhaba adetim tam bir hafta geçtikten sonra ilk olarak 18 ekimde verdim kan testini daha önce 16 ekim pazar sabahı şüphelendim kaset test yaptım silik çıktı salı sabahı tekrar yaptım silik biraz daha belirginleşti o yüzden salı akşamı 18 ekimde kan verdim görselleri ekliyorum size.

Eklentiler

• AF87066E-A892-4203-BFF1-C736A7C8660D.jpeg
    119,2 KB · Görüntüleme: 83
  • A19E491F-4858-4046-A2A7-4ED7A2C6F625.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 78
  • D61872BB-AA4A-4729-AFEA-FA975C39A01F.jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 78
Doktor ne diyor peki normal miymiş bu değerler geç döllenme mi acaba benimde adete 1 gün kala 84 çıktı korkuyorum çok düşük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…