• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MErhabalar hayırlı olsun :) belirtileriniz varmıydı acaba. Benımde elimde prodoctor erken gebelık testi var. Adet günümede 3 gün kaldı çıkarmı diye endişeleniyorum . Belirtim yok sizin belirtiniz varmı baya da erken çıkmış :)
Teşekkür ederim kasıkta anlık batmalar vardı ve yumurtlamadan beri süren bel ağrım var, bir de normalde hiç sivilcelenme de yapmaz cildim baya sivilce söktüm. planlı olmasa belirti diye düşünmezdim ama saydıklarımın çoğunu erken gebelik testlerinde 6 gün önceye kadar %98 yazıyor. Ben sabırsız davrandım, siz sabırlıysanız regl gününüzü beklemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim kasıkta anlık batmalar vardı ve yumurtlamadan beri süren bel ağrım var, bir de normalde hiç sivilcelenme de yapmaz cildim baya sivilce söktüm. planlı olmasa belirti diye düşünmezdim ama saydıklarımın çoğunu erken gebelik testlerinde 6 gün önceye kadar %98 yazıyor. Ben sabırsız davrandım, siz sabırlıysanız regl gününüzü beklemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler. Yarın sabah yapmayı planlıyorum. Adetime 2 gün kalmıs olacak varsada çıkar zaten :)

Ne yaptın kız idrar testini içinden mi çıkardın kiti 😁 evet var iken ncı çizgi kaç dk da çıktı ikinci çizgi
😂 evet bu testin üstünde plastik şeffaf ekran vardı çizgi mi yansıma mı emin olmak istedim. 5-7 dakika içerisinde çıktı emin olmak için teste balkonda da baktım, oda oda gezdirdim:KK45:

İnşallah vardır 🥰 ama çizgiyi görsem de inanasım gelmediği için kan testi için regl gecikmesini bekleyeceğim ben tabi o gün gelene kadar kaç test daha yaparım bilmiyorum 😂
Amin inşşallah :) İnşallah çıkar ya 🙏 2 gün sonra tekrar yaparsın erken gebelık testini koyulasır :))

Nasıl yapılıyor? Ben şimdi bir test yaptm da bu test bozuk galiba 🤣 dişimin filmi çekilecek ondan tekrar emin olam dedim böyle çıktı 🤣
0F7EBC1A-5541-4638-878A-F628E6C1FF57.webp

Back
X