- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
Evet hatıra olarak güzel olurdu. Ama değmez çok pahalı 7 gün geç öğrenirim daha iyiBende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyorama hatıra saklanabilirdi uygun olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatıra olarak güzel olurdu. Ama değmez çok pahalı 7 gün geç öğrenirim daha iyiBende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyorama hatıra saklanabilirdi uygun olsa
Evet ondan diyorum ya umarım böyle pahalı bir test yanıltmazEvet hatıra olarak güzel olurdu. Ama değmez çok pahalı 7 gün geç öğrenirim daha iyi![]()
İnşallah yanıltmaz vardır gebelikEvet ondan diyorum ya umarım böyle pahalı bir test yanıltmaz![]()
Belirginleşmiş hayırlı olsun kan da ver de netleşsin sonucun :)Kızlaaaar bugünde böyleEki Görüntüle 2752194
Sanki daha koyulaşması gerekmezmiydiBelirginleşmiş hayırlı olsun kan da ver de netleşsin sonucun :)
Canım çok koyulaştı az koyulaştı orası değil önemli olan hcgnin kandaki değeri ve bu değerin düzenli artması önemli sen koyuluğu kafaya takma kan ver onu takip etSanki daha koyulaşması gerekmezmiydi![]()
Allahmm inşallah yanıltmaz bu da yanıltırsa artık bilmiyorum çok üzülcem galiba böyle pahalı adı bilinen marka yanlış oluyorsa çok üzülürümCanım çok koyulaştı az koyulaştı orası değil önemli olan hcgnin kandaki değeri ve bu değerin düzenli artması önemli sen koyuluğu kafaya takma kan ver onu takip et
Bunlar Türkiye’de Yok sanırımAllahmm inşallah yanıltmaz bu da yanıltırsa artık bilmiyorum çok üzülcem galiba böyle pahalı adı bilinen marka yanlış oluyorsa çok üzülürüm![]()
İnşallah pazartesi gideceğim bakalım burda hastaneler öyle kan almıyor bakmıyorlar pazartesini böylece bekleyecemBunlar Türkiye’de Yok sanırımsen en iyisi kan ver zaten gebelik testleri iyisi kötüsü erkeni kaseti yanılma payı olabiliyor az da olsa o yüzden en güvenilir kan sonucu inşallah hamilesindir değerlerin de güzel güzel artar
Bat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silikSelam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce var mı?Eki Görüntüle 2751070
Benim batım belli değil hayırlısı olsun evet silik gebesin canımBat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silik
İnşallah hamişizdirBenim batım belli değil hayırlısı olsun evet silik gebesin canım![]()
Aynen bende inanmıyorum kan testi lazımİnşallah hamişizdirkan testini görmeden inanamayacağım sanırım
kucaklarımız boş kalmasın
![]()
MErhabalar hayırlı olsun :) belirtileriniz varmıydı acaba. Benımde elimde prodoctor erken gebelık testi var. Adet günümede 3 gün kaldı çıkarmı diye endişeleniyorum . Belirtim yok sizin belirtiniz varmı baya da erken çıkmış :)Bat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silik
Bence koyulasmıs canımKızlaaaar bugünde böyleEki Görüntüle 2752194
Ne yaptın kız idrar testini içinden mi çıkardın kitiBat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silik
Var bence çizgi çıkmış hadi hayırlısıSelam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce var mı?Eki Görüntüle 2751070
Evet koyulaşmış canım eşimde baktı koyulaşmış şimdi daha da belirgin bakıncaBence koyulasmıs canım![]()