Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyor ama hatıra saklanabilirdi uygun olsa
Evet hatıra olarak güzel olurdu. Ama değmez çok pahalı 7 gün geç öğrenirim daha iyi

Sanki daha koyulaşması gerekmezmiydi
Canım çok koyulaştı az koyulaştı orası değil önemli olan hcgnin kandaki değeri ve bu değerin düzenli artması önemli sen koyuluğu kafaya takma kan ver onu takip et

Canım çok koyulaştı az koyulaştı orası değil önemli olan hcgnin kandaki değeri ve bu değerin düzenli artması önemli sen koyuluğu kafaya takma kan ver onu takip et
Allahmm inşallah yanıltmaz bu da yanıltırsa artık bilmiyorum çok üzülcem galiba böyle pahalı adı bilinen marka yanlış oluyorsa çok üzülürüm

Allahmm inşallah yanıltmaz bu da yanıltırsa artık bilmiyorum çok üzülcem galiba böyle pahalı adı bilinen marka yanlış oluyorsa çok üzülürüm
Bunlar Türkiye’de Yok sanırım sen en iyisi kan ver zaten gebelik testleri iyisi kötüsü erkeni kaseti yanılma payı olabiliyor az da olsa o yüzden en güvenilir kan sonucu inşallah hamilesindir değerlerin de güzel güzel artar

İnşallah pazartesi gideceğim bakalım burda hastaneler öyle kan almıyor bakmıyorlar pazartesini böylece bekleyecem

Bat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silik

Eklentiler

• D87C954F-B4E1-46AA-AFFA-804447F7C17E.webp
    175,1 KB · Görüntüleme: 86
  • D59F9BE0-FCFB-43C4-BE12-ADBCC88D390B.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 85
Bat ne zaman sizin acaba benim 8 Ocak. prodoctor erken gebelik testi yaptım benim de bu şekilde silik
MErhabalar hayırlı olsun :) belirtileriniz varmıydı acaba. Benımde elimde prodoctor erken gebelık testi var. Adet günümede 3 gün kaldı çıkarmı diye endişeleniyorum . Belirtim yok sizin belirtiniz varmı baya da erken çıkmış :)

Var bence çizgi çıkmış hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…