• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Selam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce var mı?
68B4B45E-B517-49DB-97ED-4547225EB547.webp

Selam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce var mı?Eki Görüntüle 2751070
Var gibi geldi bana hayırlı olsun canım bu testlere de bayılıyorum ama sanırım yurt dışından ağlıyorsunuz Türkiye de yok:(

Miratech ,Predictor Early, Clearblue yokmu TURKIYE de? Internetten bak belki bulursun.
Clearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yok

Days Comfort da var. Vardir sen isimleriyle sor eczaneye
Dediğiniz gebelik testlerinin hepsini zaten kullandım hanımefendi. Ben dijital kaç haftalık gebe olduğunu gösteren clearblue testten bahsediyorum. Teşekkür ederim

Clearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yok
Evet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adeti

Evet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adeti
Bende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyor 😅ama hatıra saklanabilirdi uygun olsa

Back
X