Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy allahm inşallahiki gün bekle testi yenile
var gibi hayırlısı olsun inşallahh
Selam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce
Mutlaka verecem canım inşallah gerçektirBende gördüm canım tekrarla bizede haber ver
Ayyy inşallahBende gördüm çizgiyi. Hayırlısı olsun inşallah
Var gibi geldi bana hayırlı olsun canım bu testlere de bayılıyorum ama sanırım yurt dışından ağlıyorsunuz Türkiye de yokSelam kızlar,
Öncelikle yumurtlamadan kaç gün geçtiğini bilemiyorum 2 3 kere pik gördüm bu ay fakat bugün erken gebelik testi yaptım çizgi fotoda çok net değil ama gözle çok net ve mavi çizgi var sizce var mı?Eki Görüntüle 2751070
Pahalı marka diye eşime aldırdım umarım yanılma payı olmazVar gibi geldi bana hayırlı olsun canım bu testlere de bayılıyorum ama sanırım yurt dışından ağlıyorsunuz Türkiye de yok![]()
Miratech ,Predictor Early, Clearblue yokmu TURKIYE de? Internetten bak belki bulursun.Var gibi geldi bana hayırlı olsun canım bu testlere de bayılıyorum ama sanırım yurt dışından ağlıyorsunuz Türkiye de yok![]()
Clearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yokMiratech ,Predictor Early, Clearblue yokmu TURKIYE de? Internetten bak belki bulursun.
Dediğiniz gebelik testlerinin hepsini zaten kullandım hanımefendi. Ben dijital kaç haftalık gebe olduğunu gösteren clearblue testten bahsediyorum. Teşekkür ederimDays Comfort da var. Vardir sen isimleriyle sor eczaneye
Evet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adetiClearblue yok diğerleri var predictor en adi gebelik testi zaten sürekli hatalı çift çizgisi var burdakilerin yüzde ellisine de öyle çıkarmış. Clearblue dijital test yok
Bende biyer de bulmuştum ikisi 290tl olarak tabiki gerek yok beş tl lik kasette gösteriyorEvet sımdı bende baktım yokmus amazonda vs satılıyor ve çok pahalı nerdeyse 75-80 tl iki adeti