• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız?

Dilhansah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.018
982
73
Bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yakalayınca ben deki sabırsızlık hali daha da arttı kızlar. Reglime bir hafta olmasına rağmen Test yapıyorum sürekli🙈 çünkü belirtiler yaşıyorum🙈 sanki pembe soluk bi çizgi gördüm sizce de var mıı??

Eklentiler

• B93A5B29-7F0E-4845-885C-F15C64B7BDAD.webp
    B93A5B29-7F0E-4845-885C-F15C64B7BDAD.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 347
Üzgünüm ama ben birşey göremedim canım

Bi çizgi var gibi sanki ama emin değilim Bi kaç gün sonra tekrarlayın testi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤗

Kızlarr 😍😍 sanırım minik kuşum orada 🥰 filtre vererek görebildim sadece normal bakınca görünmüyor. Reglime 5 gün var

Eklentiler

• 4A4D107C-9A24-43B6-B557-A908FA6E4906.webp
    4A4D107C-9A24-43B6-B557-A908FA6E4906.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 275
Kızlarr 😍😍 sanırım minik kuşum orada 🥰 filtre vererek görebildim sadece normal bakınca görünmüyor. Reglime 5 gün var
Regle 5 gün kala yapılan test ne kadar doğru sonuç verebilir tartışılır. Ben negatif gibi görüyorum ama dediğim gibi varsa bile şu an görünmesi çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

testi regl günümde tekrarlayacağım arkadaşlar kopkoyu görmek istiyorum artık inşallah görürüm ❤️

Bu ay ovulasyon testi kullandım ve erken yakalayınca ben deki sabırsızlık hali daha da arttı kızlar. Reglime bir hafta olmasına rağmen Test yapıyorum sürekli🙈 çünkü belirtiler yaşıyorum🙈 sanki pembe soluk bi çizgi gördüm sizce de var mıı??
Merhaba gebelik günlüğü eklemişsiniz demek ki test pozitifmiş betayamı baktırdınız ❤️

Merhaba gebelik günlüğü eklemişsiniz demek ki test pozitifmiş betayamı baktırdınız ❤
Merhaba 🙈 totem yaptım diyelim 😄😄 henüz betaya baktırmadım reglim birkaç gün geçtiğinde baktırıcam. İki düşük yaşadım bu sefer biraz ağırdan alıcam sanırım ☺️

Regle 5 gün kala yapılan test ne kadar doğru sonuç verebilir tartışılır. Ben negatif gibi görüyorum ama dediğim gibi varsa bile şu an görünmesi çok zor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Daha önceki hamileliklerimi de erken öğrendim, iki düşükten sonra bu konulardaki tüm detayları, farklı dillerdeki araştırmalar dahil yazılmış çoğu makaleyi, sebebini araştırırken konustugum doktorlar ve yaptırdığım testler esnasındaki uzun soluklu maratonun sonucunda tek bir testimde bile anormal değer çıkmamasının ardından yeni mücadelemdeyim 🤲🏻 burada yaptığımız tek şey bazen bildiğimiz bir sonuçta olsa mutluluğumuzu paylaşmak olabilir :) Veya olumsuzluğu bile paylastıkca rahatlar insan. çokta kasmayın umut diri tutar. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🤗

Back