Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası neArkadaşlar bu test silik çizgi cıktı pozitif mi sizce hamilelik var mıdır yok mudur bakabilir misiniz
Freely gebelik testi vardı elimde onu denedim böyle çıkınca arada kaldım inşallah vardır yaTestinizin markası neydi,belirgin gözüküyor bence gebelik var![]()
Freely erken gebelik testi markasıMarkası ne
Ayy yalancı nasıl oluyor inşallah öyle değildir insan bı umutlanıyorYalancı değilse var gibi, kan verirsen doğru sonuç alırsın, hayırlı olsun![]()
Böyle olunca çıkıyor mu yani bı heycanlandmmBaya belli bence var![]()
Net görünüyor ben kaç aydır test yaptım hiç böyle çıkmadı bugün yaptığım hariç oda böyle çıktı pazartesi tekrarlicamBöyle olunca çıkıyor mu yani bı heycanlandmm
Bugun başka bir markanın testini yaptım ordada hiç ikinci çizgi oluşmadı silik bile cıkmadı sanrım ilk testte mi hata vardı anlamadm üzdü birazNet görünüyor ben kaç aydır test yaptım hiç böyle çıkmadı bugün yaptığım hariç oda böyle çıktı pazartesi tekrarlicamKan vericek misin canım
Markaları neydi canım foto atar mısın birdeBugun başka bir markanın testini yaptım ordada hiç ikinci çizgi oluşmadı silik bile cıkmadı sanrım ilk testte mi hata vardı anlamadm üzdü biraz![]()
Yukarıda olan freely aşağıda olan mini markalariydiMarkaları neydi canım foto atar mısın birde
Bence yeniden dene bi yarın regline kaç gün vardıYukarıda olan freely aşağıda olan mini markalariydi
Hatta actım baktm ilk freely de baya silik olarak çizgi netti fotoğrafı buraya atınca daha az çıkıyor ama bilemedim benim reglim hep düzensiz 50 gün 60 gün oluyor pcos görünümü var demişti doktor o yüzden hatrlayamadm ne zaman olduğumu en sonBence yeniden dene bi yarın regline kaç gün vardı
Görünüyor ama yalancı çıkarıyor mu bu marka bir firkrim yok bence tekrarlaHatta actım baktm ilk freely de baya silik olarak çizgi netti fotoğrafı buraya atınca daha az çıkıyor ama bilemedim benim reglim hep düzensiz 50 gün 60 gün oluyor pcos görünümü var demişti doktor o yüzden hatrlayamadm ne zaman olduğumu en son