- 25 Kasım 2024
- 42
- 4
- 1
- 20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimize inşallahİnşallah seninkinde cıkar tatlım Allah hayırlısıyla en iyi zamanda nasip etsin bizlerede![]()
Kalite bozuluyor buraya atınca ben anlayamadım canımBenim testlerime de bakar mısınız pozitif mi
Haber ver sende merak ediyorum seninkinideAmin canım hepimize inşallah
Bence yine tekrarla sen ne olur ne olmaz benimki de yarın belli olacak artık umudum yok ama hayırlısı artık![]()
Aynen yükleyince bozuluyor en iyisi 3 4 gün sonra bı daha yapmak artışta belli olur ne olduğu canm inşallah istediğin gibi olur senindeKalite bozuluyor buraya atınca ben anlayamadım canım
Hayırlı olsun erken gebelik Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinBenim testlerime de bakar mısınız pozitif mi
Teşekkür ederimHayırlı olsun erken gebelik Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Hemen 3 4 dk içerisinde 2 cizgi olduysa gebesiniz
İnşallah canım benim aslında bugün regl gunumdu zaten olmadım yarın tekrarlamayi düşünüyorum aynı sonucu alırsam direk kan vermeye giderimAynen yükleyince bozuluyor en iyisi 3 4 gün sonra bı daha yapmak artışta belli olur ne olduğu canm inşallah istediğin gibi olur seninde![]()
Aynen yükleyince bozuluyor en iyisi 3 4 gün sonra bı daha yapmak artışta belli olur ne olduğu canm inşallah istediğin gibi olur seninde
Ben kaset testi yaptığımda reglime 2 3 gün vardı yapar yapmaz hayalî çizgi gördüm sonra dakiklar içinde daha da belirginleşti ertesi gün çöpe attığımda çok daha belirgin di erken testi de dün yaptım reglimden 1 gün önce oda ilk 10 dakika da silik çıktı sonra sonra belirginleşti ama ilk dakikalar hep bir çizgi vardı zaman geçtikçe sadece daha da belirginleşti bide iki testin de markası artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ama benim başıma hiç öyle bişi gelmedi hatta hamile olmayan bı arkadaşıma da yaptırdım onda doğru çıktı negatif boşdu yani o yüzden herkes aklımı karıştırdı bide belirtilerim de var zaten ama yinede bu marka hakkında bilgisi olan var mıHayırlı olsun erken gebelik Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Hemen 3 4 dk içerisinde 2 cizgi olduysa gebesiniz
Ederim canım korkuyorum da bir yandan negatif olacak diye bakalım bakim hayırlısıHaber ver sende merak ediyorum seninkinide![]()
Ben bugün yeniden yaptım iki gün kaldı reglime böyle çıktıHaber ver sende merak ediyorum seninkinide![]()