İlk 5-7 dkda çıktı çizgi dimi? Öyleyse var bence bebişTam yakından da bu
Cidden 3 dk icinde cıktı. Banyoda yine birsey cikmadi diye aglanirken gördümİlk 5-7 dkda çıktı çizgi dimi? Öyleyse var bence bebiş
Insallah canimm. Rabbim insallah bana ve her isteyene yasattirir insallahHamişsin canım hayırlı olsun
.Merhaba arkadaslar suan elim ayağım titreyerek yazıyorum bu mesajı. Gebelik testimdeki 2. Çizgiyi tek ben görmüyorum dimi5. Inde yumurtlamam olmustu 6. Çatladığını gördüm ve o günleri degerlendirdik. Adetime 2 gün var ilk defa beklemeden test yapayim dedim ve o 2. Çizgi az da olsa cıktı sanki. Ama catlamadan sonra 13 gün geçmiş daha fazla belli olmasi gerekmez miydi teste bebisin
Adetime daha 2 gun oldugu icin bekleyeyim kani diyorum sonra cikmaz yikilmayayim. Ama teşekkür ederim bilginiz icinşu tabloya bakarsan senin beta yüksekte olabilir düşükte sorun etme bence çizgiyi beta idrara geç geçer zaten
- 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL
- 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml
- 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL
- 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL
- 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL
- 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL
- 13 ila 16. hafta: 13.300 ila 254.000 mlU/mL
- 17 ila 24. hafta: 4.060 ila 165.400 mlU/mL
- 25 ila 40. hafta: 3.640 ila 117.000 mlU/mL
bencede dayanabilirsen hatta adetin bir hafta geçmesini bekleAdetime daha 2 gun oldugu icin bekleyeyim kani diyorum sonra cikmaz yikilmayayim. Ama teşekkür ederim bilginiz icin
Ay insallah bakalim bekliyorum umutlaKopkoyu çizgiyi görürsün o zaman
Hayırlı olsun diyelim şimdiden Rabbim herkesin kucağını boş bırakmasınMerhaba arkadaslar suan elim ayağım titreyerek yazıyorum bu mesajı. Gebelik testimdeki 2. Çizgiyi tek ben görmüyorum dimi5. Inde yumurtlamam olmustu 6. Çatladığını gördüm ve o günleri degerlendirdik. Adetime 2 gün var ilk defa beklemeden test yapayim dedim ve o 2. Çizgi az da olsa cıktı sanki. Ama catlamadan sonra 13 gün geçmiş daha fazla belli olmasi gerekmez miydi teste bebisin
Benimde sizin gibiydi tesadüfen test yapıp sizin gibi görmüştüm sonraki gün dayanamayıp kan verdim çıktı çok şükürAdetime daha 2 gun oldugu icin bekleyeyim kani diyorum sonra cikmaz yikilmayayim. Ama teşekkür ederim bilginiz icin
Rabbim ins bana ve isteyen herkese o duyguyu tattirir. Peki adetinize kac gun vardi böyle çıktığın da?Benimde sizin gibiydi tesadüfen test yapıp sizin gibi görmüştüm sonraki gün dayanamayıp kan verdim çıktı çok şükür
3Rabbim ins bana ve isteyen herkese o duyguyu tattirir. Peki adetinize kac gun vardi böyle çıktığın da?
Rabbim ins bana ve isteyen herkese o duyguyu tattirirPeki adetinize kac gun vardi böyle çıktığın da?Benimde sizin gibiydi tesadüfen test yapıp sizin gibi görmüştüm sonraki gün dayanamayıp kan verdim çıktı çok şükür
Amin amin insallahHayırlı olsun diyelim şimdiden Rabbim herkesin kucağını boş bırakmasın
Belirtileriniz neler? Hayırlı olsunRabbim ins bana ve isteyen herkese o duyguyu tattirirPeki adetinize kac gun vardi böyle çıktığın da?
Amin amin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?