• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme demekki sağlıklı değilmiş CAnım demekki birdahaki aya sağlıklımı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim sana ol derse Allahtan olma dersede Allahtan sen gönlünü ferah tutmaya bak 😊
Doğru diyorsun canım her şey nasip hepimize nasip olsun inşallah tez zamanda ❤

Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Hamilesin canım ama çok yeni o yüzden çizgi o şekilde belli oluyor

Canım çok geçmiş olsun .Melegin sana cennetten bir kapı açsın insallah.En yakın zamanda hepimiz burda hamilelik haberlerimizi de paylaşacağız insallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatle😍
İnşallah canım amin:)) tabikide elbet sağlıklı şekilde olucak evlatlarımız hep dualarımızda hayırlısını sağlıklısını istedik zaten demekki sağlıklı değillermiş ki kimyasal oldu sağlıksız oldu umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz

hayırlı uğurlu olsun canımm. allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. benim bat 15 ocak. dün akşam dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. bakalım bu ay tutacak mı. yoksa şubata kaldık.
Bende bu ay hamile kalmaya calistim ama olmadi sanirim adete 2 gün var negatif cikti erken gebelik. Umarim subat ayinda ikimizdende guzel haber gelir💕

Kimyasal olamaz canım çünkü testi yaptığım gün kan verdim .1,20 çıktı. Degerlerim yüksek değildi
Anladım cnm, cevapladıgın ıcın tesekkurler 🙏🏻 Rabbım tez zamanda gercegıyle karsılastırsın ınsallah hepımızı

Arkadaşlar size tavsiyem adetiniz 1 hafta geçmeden hiç test yapmayın nacizane🙏🏻 test yapmasaydım 4 gün geçikti derdim anlamıcaktım bile kimyasal gebeliği öğrenip bunu yaşamak çok zor ✋🏻
Kesinlikle doğru diyorsun canım.ben bundan sonra öyle yapacağım. Hayal kırıklığı daha kötü

Back