Üzülme demekki sağlıklı değilmiş CAnım demekki birdahaki aya sağlıklımı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim sana ol derse Allahtan olma dersede Allahtan sen gönlünü ferah tutmaya bakInşallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme demekki sağlıklı değilmiş CAnım demekki birdahaki aya sağlıklımı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim sana ol derse Allahtan olma dersede Allahtan sen gönlünü ferah tutmaya bakInşallah canim
Doğru diyorsun canım her şey nasip hepimize nasip olsun inşallah tez zamanda ❤Üzülme demekki sağlıklı değilmiş CAnım demekki birdahaki aya sağlıklımı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim sana ol derse Allahtan olma dersede Allahtan sen gönlünü ferah tutmaya bak
Bu hangı marka test acaba??Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Prodoctor.yanılttı beni test yanlış çıktı maalesefBu hangı marka test acaba??
Bende daha gecen gun ınternetten prodoctor aldım 3 tane koyulasma olursa guvenırım, yoksa güvenmeyim mademProdoctor.yanılttı beni test yanlış çıktı maalesef
Merhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba?Üzülme demekki sağlıklı değilmiş CAnım demekki birdahaki aya sağlıklımı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim sana ol derse Allahtan olma dersede Allahtan sen gönlünü ferah tutmaya bak
Maalesef dün sonlandı kimyasal olduMerhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba?
Ben 1 tane yaptım belki de sadece o test hatalıydı.siz peş peşe yapın doğruluk oranı yükselirBende daha gecen gun ınternetten prodoctor aldım 3 tane koyulasma olursa guvenırım, yoksa güvenmeyim madem
Canım çok geçmiş olsun .Melegin sana cennetten bir kapı açsın insallah.En yakın zamanda hepimiz burda hamilelik haberlerimizi de paylaşacağız insallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatleMaalesef dün sonlandı kimyasal oldu
Kımyasal olmus olabılır mı sızın? Az miktar hcg yı algılıyprsaBen 1 tane yaptım belki de sadece o test hatalıydı.siz peş peşe yapın doğruluk oranı yükselir
Hamilesin canım ama çok yeni o yüzden çizgi o şekilde belli oluyorKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
İnşallah canım amin:)) tabikide elbet sağlıklı şekilde olucak evlatlarımız hep dualarımızda hayırlısını sağlıklısını istedik zaten demekki sağlıklı değillermiş ki kimyasal oldu sağlıksız oldu umudumuzu kaybetmeden bekliyoruzCanım çok geçmiş olsun .Melegin sana cennetten bir kapı açsın insallah.En yakın zamanda hepimiz burda hamilelik haberlerimizi de paylaşacağız insallah hayırlısıyla sağlıkla sihhatle
Bende bu ay hamile kalmaya calistim ama olmadi sanirim adete 2 gün var negatif cikti erken gebelik. Umarim subat ayinda ikimizdende guzel haber gelirhayırlı uğurlu olsun canımm. allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. benim bat 15 ocak. dün akşam dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. bakalım bu ay tutacak mı. yoksa şubata kaldık.
Kimyasal olamaz canım çünkü testi yaptığım gün kan verdim .1,20 çıktı. Degerlerim yüksek değildiKımyasal olmus olabılır mı sızın? Az miktar hcg yı algılıyprsa
Anladım cnm, cevapladıgın ıcın tesekkurler Rabbım tez zamanda gercegıyle karsılastırsın ınsallah hepımızıKimyasal olamaz canım çünkü testi yaptığım gün kan verdim .1,20 çıktı. Degerlerim yüksek değildi
Amin canım benim hepimizi inşallahAnladım cnm, cevapladıgın ıcın tesekkurler Rabbım tez zamanda gercegıyle karsılastırsın ınsallah hepımızı
Kesinlikle doğru diyorsun canım.ben bundan sonra öyle yapacağım. Hayal kırıklığı daha kötüArkadaşlar size tavsiyem adetiniz 1 hafta geçmeden hiç test yapmayın nacizane test yapmasaydım 4 gün geçikti derdim anlamıcaktım bile kimyasal gebeliği öğrenip bunu yaşamak çok zor