Amin canım inşallah.Evet oluyor adet olacak gibi oluyorum gogus ağrım var bir de kahverengi lekelenme devam ediyorHayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın ara ara adet olucak gibi ağrın oluyor mu peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah.Evet oluyor adet olacak gibi oluyorum gogus ağrım var bir de kahverengi lekelenme devam ediyorHayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın ara ara adet olucak gibi ağrın oluyor mu peki
Gözünüz aydın MasaallahKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Çok teşekkür ederim fakat kan sonucum gelmeden emin olamıyorum maalesef.bu yaptığım erken gebelik testiydi. Yenisini yarın mi yapayım yoksa perşembe mi 2 gün sonra daha da belirginleşir mi çizgiGözünüz aydın Masaallah
İçim rahatladı biraz sağol canımAmin canım inşallah.Evet oluyor adet olacak gibi oluyorum gogus ağrım var bir de kahverengi lekelenme devam ediyor
Hamilelik var anlamina geliyor net belli okadar silik degil canm bemm hayirli olsun insallahKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Iki gün arayla yapiliOr normalde ben hergün yaptm bazen fark belli oluOrdu bir günde olsa arada. Senin bata ne kadar var?Çok teşekkür ederim fakat kan sonucum gelmeden emin olamıyorum maalesef.bu yaptığım erken gebelik testiydi. Yenisini yarın mi yapayım yoksa perşembe mi 2 gün sonra daha da belirginleşir mi çizgi
Benim bat perşembe günü. O günün sabahi yine erken gebelik testi yapacağım insallah degerlerim yükselirIki gün arayla yapiliOr normalde ben hergün yaptm bazen fark belli oluOrdu bir günde olsa arada. Senin bata ne kadar var?
Normal gebelik testiyle yapın 2 gün sonra daha da belirginleşir .Ben normal gebelik testiyle regle 5 gün kala yapmıştım 2 gün arayla koyulasmayi takip etmiştimÇok teşekkür ederim fakat kan sonucum gelmeden emin olamıyorum maalesef.bu yaptığım erken gebelik testiydi. Yenisini yarın mi yapayım yoksa perşembe mi 2 gün sonra daha da belirginleşir mi çizgi
Evet silik çizgi belli hamilesiniz en yakında zamanda beta hcg gebelık testini yaptırın hayırlısyla bizlerede olsunKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Insallah canm benm hayirlisi olsunBenim bat perşembe günü. O günün sabahi yine erken gebelik testi yapacağım insallah degerlerim yükselir
Benim kahverengi lekelerim geliyor hala bugün 3.gün.bebegimi kaybetme ihtimalim var mi kasıklarim da ağrıyorNormal gebelik testiyle yapın 2 gün sonra daha da belirginleşir .Ben normal gebelik testiyle regle 5 gün kala yapmıştım 2 gün arayla koyulasmayi takip etmiştim
Amin Allah razı olsun ❤Evet silik çizgi belli hamilesiniz en yakında zamanda beta hcg gebelık testini yaptırın hayırlısyla bizlerede olsun
Korkma canım yerleşme kanamasıdir o Allah korusun dusukte kıpkırmızı kan geliyor ben daha önce düşük yaptım ordan biliyorum . Kasıkların agrimasida normal bebek tutunuyor . Kan testi. Sonucunu alır almaz bı doktora görün istersen belki progestan yazar kullanırsınBenim kahverengi lekelerim geliyor hala bugün 3.gün.bebegimi kaybetme ihtimalim var mi kasıklarim da ağrıyor
Canım benim o kadar rahatladı ki içim Allah razı olsun.Insanın içine vesvese geliyor Rabbim önce bize hayırlı evlat nasip eylesin sonra da onları bize bağışlasın inşallah. ❤❤❤Korkma canım yerleşme kanamasıdir o Allah korusun dusukte kıpkırmızı kan geliyor ben daha önce düşük yaptım ordan biliyorum . Kasıkların agrimasida normal bebek tutunuyor . Kan testi. Sonucunu alır almaz bı doktora görün istersen belki progestan yazar kullanırsın
Amin kuzum inşaallahCanım benim o kadar rahatladı ki içim Allah razı olsun.Insanın içine vesvese geliyor Rabbim önce bize hayırlı evlat nasip eylesin sonra da onları bize bağışlasın inşallah. ❤❤❤
Kan sonucun ne çıktı canım ?Eki Görüntüle 2759948
Kızlar son 4 gündür test yapıyorum böyle çıkıyor yarım saat sonra kan sonucum çıkıcak hemşire moralimi bozdu gününe daha var bende de hep çizgiler çıktı ama gebelik olmadı dedi 1 senedir ilk defa bende çizgi cıkıyor oysaki