14.75 çıktı CAnım ama çok yeni dedi cuma günü tekrar yapıcaz testKan sonucun ne çıktı canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.75 çıktı CAnım ama çok yeni dedi cuma günü tekrar yapıcaz testKan sonucun ne çıktı canım ?
Evet öyleymiş gerçekten 2 gün var bata 14.75 çıktı sonuç çok yeni dediler cuma günü tekrar vericem kanCANIM HEMŞİRELER EN BAŞTA ÖYLE DİYOR AKSİ BİR DURUMLA KARŞILAŞIRSAN ÜZÜLME DİYE. İNŞALLAH VARDIR.
Yaaa canıımm hayırlı uğurlu olsun.benim de testim aynı seninki gibi çıkıyor. Yarın bat günüm ve kan sonucunu yarın alacağım heyecanla bekliyorum degerlerimin yüksek çıkmasını. Senin lekelenmelerin oldu mu.benim 3 gündür kahverengi lekelerim var daha kesilmedi. Endişelendiriyor beni her an regle cevirecekmis gibi14.75 çıktı CAnım ama çok yeni dedi cuma günü tekrar yapıcaz test
3 gündür bende de lekelenme devam ediyor CAnım bende korkuyorum kanamam olur da kimyasal yaşarım diye doktorumu aradım değer az cuma günü yap 45 ve üstü olursa konuşuruz dedi lekelenmemi söyledim üstüne görme dediğimiz şeyde olabiliyor dediYaaa canıımm hayırlı uğurlu olsun.benim de testim aynı seninki gibi çıkıyor. Yarın bat günüm ve kan sonucunu yarın alacağım heyecanla bekliyorum degerlerimin yüksek çıkmasını. Senin lekelenmelerin oldu mu.benim 3 gündür kahverengi lekelerim var daha kesilmedi. Endişelendiriyor beni her an regle cevirecekmis gibi
Amin inşallah çok küçük umarım kimyasala çevirmez size de en kısa zamanda nasip etsin Allahhayırlı uğurlu olsun canımm. allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah. benim bat 15 ocak. dün akşam dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. bakalım bu ay tutacak mı. yoksa şubata kaldık.
O zaman insallah ikimizde de bir sorun yoktur da normal bir şey yasiyoruzdur canım.Tekrar hayırlı olsun annesi ❤3 gündür bende de lekelenme devam ediyor CAnım bende korkuyorum kanamam olur da kimyasal yaşarım diye doktorumu aradım değer az cuma günü yap 45 ve üstü olursa konuşuruz dedi lekelenmemi söyledim üstüne görme dediğimiz şeyde olabiliyor dedi
İnşallah CAnım seninle aynı durumdayız değer çok düşük umarım kanamam olmaz ve ikimizde güzel bir hamilelik geçiririz yarın mutlaka bize yaz inşallah güzel sonuçlar alırsınO zaman insallah ikimizde de bir sorun yoktur da normal bir şey yasiyoruzdur canım.Tekrar hayırlı olsun annesi ❤
Dinlen canım bugün hiç kalkma ayağa yürürken bile hızlı hızlı yürüme evin içinde.hareketlerin yavaş olsun.insallah dediğin gibi olur .Tamam mutlaka yazacağımİnşallah CAnım seninle aynı durumdayız değer çok düşük umarım kanamam olmaz ve ikimizde güzel bir hamilelik geçiririz yarın mutlaka bize yaz inşallah güzel sonuçlar alırsın
dikkat edicem CAnım sağol desteklerim içinDinlen canım bugün hiç kalkma ayağa yürürken bile hızlı hızlı yürüme evin içinde.hareketlerin yavaş olsun.insallah dediğin gibi olur .Tamam mutlaka yazacağım
Desteklerindikkat edicem CAnım sağol desteklerim için
Canım kimyasal gebelik olmuş muhtemelen. Vucut sağlıksız ilerleyeceğini anlamış ve ben bundan iyisini yaparım demiş. Kimyasaldan sonraki ay gebe kalma olasılığın daha yüksek güzel değerlendir bu ayı.. Sakın üzme kendini.Yarın kan sonuclarimi alcam ama bir önemi kalmadı artık. Acaba düşük mü yapıyorum diye aklımdan geçirmiyor değilim .kim o testi gördüyse hamilesin dedi çünkü
Canım benim yüreğime ferahlık verdin. Inşallah bedenim daha iyi hazirlaniyordur. Allah razı olsun ❤Canım kimyasal gebelik olmuş muhtemelen. Vucut sağlıksız ilerleyeceğini anlamış ve ben bundan iyisini yaparım demiş. Kimyasaldan sonraki ay gebe kalma olasılığın daha yüksek güzel değerlendir bu ayı.. Sakın üzme kendini.
CAnım şimdi okudum çok üzüldüm gerçekten ama diğer ay sağlıklı bir şekilde olucaktır inşallahKizlar kan sonucumu aldim beta 1,20 çıktı. Şok oldum vücudumda hiç olmayan belirtilerin çıkması erken gebelik testinin pozitif gibi göstermesi reglden önce gelen kahverengi lekelenmeler hepsi beni acaba hamile miyim e itiyordu.kan sonucuyla birlikte gebeligin hiç oluşmadığını öğrendim. Çok şaşkınım.hayirlisini diliyorum
Inşallah canimCAnım şimdi okudum çok üzüldüm gerçekten ama diğer ay sağlıklı bir şekilde olucaktır inşallah