Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilesinKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Benim de adete 5 kala aynen böyleydi aynı marka erken gebelik testim. Bugün yine yaptım bir tık koyulasmis. Yarın yine yap pozitif görünüyor inşallah güzel ilerlerKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Yaa insallah çok teşekkür ederimTebrikler hamilesin
Evet şimdi gideceğim kan vermeye çok teşekkür ederimBence vakit kaybetmeden kan tahlili ver, hem kafan rahat olur hem zaten iki günde bir vererek artışı takip etmen gerekiyor. Hayırlı olsunn
Inşallah ya çok ümitlendim çok sağ olunBenim de adete 5 kala aynen böyleydi aynı marka erken gebelik testim. Bugün yine yaptım bir tık koyulasmis. Yarın yine yap pozitif görünüyor inşallah güzel ilerler
Çok teşekkür ederiiimmHamilesin
Merhaba benimde adetime 3 günüm var bende paylaşıyorum senin gibi benim durumumdaKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Bizlere de dua et bende bugun rüyamda test yaptım hamıleydımÇok teşekkür ederiiimm
Canım sende de 2.çizgi var
Ümitlenmek istemiyorum 1 yıldır da uğraşıyoruz days comfort markası acaba yanlış sonuçlanan var mı 4 gündür hergün yapıyorum dün ve bugün çizgi belirdiCanım sende de 2.çizgi var
Kuzum testte olsa 1 kere hata olur 4undede çizgi belirmez ama kan ver bence ve sonra bıze mutlu haberiÜmitlenmek istemiyorum 1 yıldır da uğraşıyoruz days comfort markası acaba yanlış sonuçlanan var mı 4 gündür hergün yapıyorum dün ve bugün çizgi belirdi
Aynı durumdayiz. Ben bugün gidip kan verdim perşembe alacağım sonuclarimi. Hayırlısı olsun hepimiz için .Merhaba benimde adetime 3 günüm var bende paylaşıyorum senin gibi benim durumumda
Ayyy rüyani yaşarken bul kendini insallah ben de kan verdim perşembe bakacağım sonuçlaraBizlere de dua et bende bugun rüyamda test yaptım hamıleydım
Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın ara ara adet olucak gibi ağrın oluyor mu pekiAynı durumdayiz. Ben bugün gidip kan verdim perşembe alacağım sonuclarimi. Hayırlısı olsun hepimiz için .
İnşallah öyledir canım yarın gidicem kan vermeye herkesin gönlüne göre versin RabbimKuzum testte olsa 1 kere hata olur 4undede çizgi belirmez ama kan ver bence ve sonra bıze mutlu haberi
Aminnnn canım Rabbim gönlümüzdeki nasip etsinAyyy rüyani yaşarken bul kendini insallah ben de kan verdim perşembe bakacağım sonuçlara