Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HamilesinKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Benim de adete 5 kala aynen böyleydi aynı marka erken gebelik testim. Bugün yine yaptım bir tık koyulasmis. Yarın yine yap pozitif görünüyor inşallah güzel ilerlerKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Evet şimdi gideceğim kan vermeye çok teşekkür ederimBence vakit kaybetmeden kan tahlili ver, hem kafan rahat olur hem zaten iki günde bir vererek artışı takip etmen gerekiyor. Hayırlı olsunn![]()
Inşallah ya çok ümitlendim çok sağ olunBenim de adete 5 kala aynen böyleydi aynı marka erken gebelik testim. Bugün yine yaptım bir tık koyulasmis. Yarın yine yap pozitif görünüyor inşallah güzel ilerler
Merhaba benimde adetime 3 günüm var bende paylaşıyorum senin gibi benim durumumdaKızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Bizlere de dua et bende bugun rüyamda test yaptım hamıleydımÇok teşekkür ederiiimm![]()
Ümitlenmek istemiyorum 1 yıldır da uğraşıyoruz days comfort markası acaba yanlış sonuçlanan var mı 4 gündür hergün yapıyorum dün ve bugün çizgi belirdiCanım sende de 2.çizgi var![]()
Kuzum testte olsa 1 kere hata olur 4undede çizgi belirmez ama kan ver bence ve sonra bıze mutlu haberiÜmitlenmek istemiyorum 1 yıldır da uğraşıyoruz days comfort markası acaba yanlış sonuçlanan var mı 4 gündür hergün yapıyorum dün ve bugün çizgi belirdi
Aynı durumdayiz. Ben bugün gidip kan verdim perşembe alacağım sonuclarimi. Hayırlısı olsun hepimiz için .Merhaba benimde adetime 3 günüm var bende paylaşıyorum senin gibi benim durumumda
Ayyy rüyani yaşarken bul kendini insallahBizlere de dua et bende bugun rüyamda test yaptım hamıleydım![]()
Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın ara ara adet olucak gibi ağrın oluyor mu pekiAynı durumdayiz. Ben bugün gidip kan verdim perşembe alacağım sonuclarimi. Hayırlısı olsun hepimiz için .![]()
İnşallah öyledir canımKuzum testte olsa 1 kere hata olur 4undede çizgi belirmez ama kan ver bence ve sonra bıze mutlu haberi![]()
Aminnnn canım Rabbim gönlümüzdeki nasip etsinAyyy rüyani yaşarken bul kendini insallahben de kan verdim perşembe bakacağım sonuçlara