• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Purenesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
91
51
3
Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG-20210112-WA0001.jpg
    IMG-20210112-WA0001.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 406
Kızlar adetime 2 gün var adete 4 gün kala kahverengi lekelenmelerim olduğu için bu sabah erken gebelik testi yaptım. Ikinci çizgi biraz silik çıktı ne anlama geliyor bakabilir misiniz ?
Benim de adete 5 kala aynen böyleydi aynı marka erken gebelik testim. Bugün yine yaptım bir tık koyulasmis. Yarın yine yap pozitif görünüyor inşallah güzel ilerler

Bence vakit kaybetmeden kan tahlili ver, hem kafan rahat olur hem zaten iki günde bir vererek artışı takip etmen gerekiyor. Hayırlı olsunn :KK68:

Merhaba benimde adetime 3 günüm var bende paylaşıyorum senin gibi benim durumumda

Ümitlenmek istemiyorum 1 yıldır da uğraşıyoruz days comfort markası acaba yanlış sonuçlanan var mı 4 gündür hergün yapıyorum dün ve bugün çizgi belirdi
Kuzum testte olsa 1 kere hata olur 4undede çizgi belirmez ama kan ver bence ve sonra bıze mutlu haberi🤲

Back