Gebelik testim

Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• 1000064159.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000064158.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba az önce sabah erkenden uyandım ve ilk idrar ile test yapmak istedim bata 3 gün var dostor days erken gebelik testi sizce gebelik var mıdır
Bende bu test defalarca çift çizgi çıkardı ama negatifti inşallah seninki pozitiftir başka markayla denemeni tavsiye ederim

Yapmıştım aslında dün 2 farklı test ile yaptım zor görülen hayalet çizgi vardi bu sabah tekrarlamak istedim daha da koyulasmisti. Bende de devamlı net olarak çift çıkaran artımed markası çöp bi test resmen

Bende bu test defalarca çift çizgi çıkardı ama negatifti inşallah seninki pozitiftir başka markayla denemeni tavsiye ederim
Ben de bir bu marca birde bebe bir şey markanın adı unuttum dkdk onunla yaptım ikiside böyle silik çıktı aritmet 2 hafta önce yaptım bebe yazanı 2 hafta sonra mesela o da silik cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…