- 24 Şubat 2023
- 136
- 11
- 27
Hayırlısı olsun canım belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin şimdi daha rahat olursunŞimdi çıktı sonuç 0.100 yıkıldım ama işte elden bir şey gelmiyor demek ki böylesi hayırlısıymı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin şimdi daha rahat olursunŞimdi çıktı sonuç 0.100 yıkıldım ama işte elden bir şey gelmiyor demek ki böylesi hayırlısıymı
Teşekkür ederim, aslında 8 ekimde bolca akıntı yaşadım bu dönemimde hiç yaşamamıştım bat tarihi. 11 ekimdi geç yumurtladım diye düşündüm değerlendirdim sonra 11 inde bu lekelenmeyi yaşayınca ya yumurtluyorum ya da 28 eylüldeki ilişkimizin yerleşmesi diye düşünmüştüm yerleşme değil yumurtlamaymış adet olmazsam eğer 10 güne kadar her şey netleşir herhaldeHayırlısı olsun canım belki psikolojik olarak gecikmiştir adetin şimdi daha rahat olursun
Bat tarihimde ben de yoğun akıntı yaşadım gyno ferro sanol kullanıyordum o yapıyo dediler ama hala adet olmadımTeşekkür ederim, aslında 8 ekimde bolca akıntı yaşadım bu dönemimde hiç yaşamamıştım bat tarihi. 11 ekimdi geç yumurtladım diye düşündüm değerlendirdim sonra 11 inde bu lekelenmeyi yaşayınca ya yumurtluyorum ya da 28 eylüldeki ilişkimizin yerleşmesi diye düşünmüştüm yerleşme değil yumurtlamaymış adet olmazsam eğer 10 güne kadar her şey netleşir herhalde
Ben de multivitamin olarak pregnacare kullanıyordum ama sanmıyorum ondan olduğunu çünkü ben 2.bebeğime adet tarihine 2 gün kala o ayki tek ilişkiyle hamile kaldım yumurtlama olasılığım daha fazla yani umarım hepimizin gönlüne göre olurBat tarihimde ben de yoğun akıntı yaşadım gyno ferro sanol kullanıyordum o yapıyo dediler ama hala adet olmadım
Siz test yaptınız mı hiç pekiBat tarihimde ben de yoğun akıntı yaşadım gyno ferro sanol kullanıyordum o yapıyo dediler ama hala adet olmadım
Son İlişkiden 14 gün sonra yaptım negatif çıktı adetim 1 gün geçmişti yaptığımda ama 15 gün oldu geçeli hala olmadım adeti bekliyorum bi daha da test yapmadımSiz test yaptınız mı hiç peki
Ay siz testi tekrarlasanız mı acaba belki şimdi çıkar ben korunmasız tek ilişkimden 10gün sonra kaset testte damlattığım ilk anda silik çıkan pozitifi 1gün sonra da kanda 61 ile pozitifi gördüm yani varsa 10-12 günde de çıkabiliyorSon İlişkiden 14 gün sonra yaptım negatif çıktı adetim 1 gün geçmişti yaptığımda ama 15 gün oldu geçeli hala olmadım adeti bekliyorum bi daha da test yapmadım
Ben en sağdaki ve en soldakinde çok silik gördüm ama bunlar hemen mi çıktı ve markası neydi ? Ben bugün bundan daha koyu silikle kanda negatifke duvara tosladım umarım size öyle olmazTestlerime bakar mısınız? Hepsinde silik çıktı ama içinde artı med de olunca yalancı pozitiften korkuyorum
10 dakika sonrasında falan çıktılar sonrasında biraz daha belirginleştiler tabii. Daha öncesinde de çok fazla test yaptım hiç birinde yalancı da olsa ikinci çizgiyi görememiştim ilk defa oldu ve 3 tane birden olunca Bi şüphelendim tabii ilk yaptığım artı med olduğu için güvenemedim ve diğerlerini yaptın o da freely markaBen en sağdaki ve en soldakinde çok silik gördüm ama bunlar hemen mi çıktı ve markası neydi ? Ben bugün bundan daha koyu silikle kanda negatifke duvara tosladım umarım size öyle olmaz
Freely markaya çok güvenirim ben çok aşırı silikle kanda 21 sonucunu almıştım ilk bebeğimde inşallah sizledir bebeğiniz adetiniz geçmiş miydi ?10 dakika sonrasında falan çıktılar sonrasında biraz daha belirginleştiler tabii. Daha öncesinde de çok fazla test yaptım hiç birinde yalancı da olsa ikinci çizgiyi görememiştim ilk defa oldu ve 3 tane birden olunca Bi şüphelendim tabii ilk yaptığım artı med olduğu için güvenemedim ve diğerlerini yaptın o da freely marka
Çook teşekkür ederim olursa ilk bebeğim olacak 3 aydır istiyoruz hayır adetime daha 5 gün varFreely markaya çok güvenirim ben çok aşırı silikle kanda 21 sonucunu almıştım ilk bebeğimde inşallah sizledir bebeğiniz adetiniz geçmiş miydi ?
Evet işte ben de 14 gün geçmiş olsaydı çıkardı dedim bi daha da test yapmadımAy siz testi tekrarlasanız mı acaba belki şimdi çıkar ben korunmasız tek ilişkimden 10gün sonra kaset testte damlattığım ilk anda silik çıkan pozitifi 1gün sonra da kanda 61 ile pozitifi gördüm yani varsa 10-12 günde de çıkabiliyor
İnşallah gönlüne göre olur canım adete 5 gün varken böyle çıkması normal geçsin bi o zaman daha iyi olur ama emin olmak için yarın test yap tekrarÇook teşekkür ederim olursa ilk bebeğim olacak 3 aydır istiyoruz hayır adetime daha 5 gün var
Geç döllenme yaşamış olabilirsiniz belki hani ilişki oldu sperm 3-4 gün yaşıyor siz spermin vücuttaki 3.gününde yumurtlarsanız yine 14-15 gün sonraya denk gelmiş oluyorEvet işte ben de 14 gün geçmiş olsaydı çıkardı dedim bi daha da test yapmadım
Evet olabilirGeç döllenme yaşamış olabilirsiniz belki hani ilişki oldu sperm 3-4 gün yaşıyor siz spermin vücuttaki 3.gününde yumurtlarsanız yine 14-15 gün sonraya denk gelmiş oluyor
Ben göremedim canım ama kan testi her şeyi açıklıyor ben de hem duratestte hem de days doktorda silik pozitif gördüm idrar damlatır damlatmaz çıkan ama sonuç kanda negatif bence hiç kendini sıkıntıya sokmadan kan ver kurtul insan takıyor kafasına içi içine sığmıyorKızlar merhaba erken gebelik testi yaptım 2 tane onları çok silik bir çizgi çıktı biri duratest markası 2. De artimed sonra 1 tane normal yaptım onda da aynı çizgi çıktı ama çok çok silik yani kafam karıştı sizce var mıdır ? Adetime 1 gün var yarın olmam lazım birde yaklaşık 10 günden beri sağ kasık ağrım var sızlıyor aşırı silik ama inşallah görürsünüz Eki Görüntüle 3490759
Kesinlikle alınmaması gereken bir marka bence durum güncellemesi yapayım. 17 ekimde doktora gittim doktor endometrium kalınlığımın 7mm olduğunu gebelik lehine bir şey olmadığını sağ yumurtalığında 15mm yumurtamın olduğunu söyledi iyi şanslar diledi değerlendirdik bakalım ne olur adet gecikmesinin bugün itibariyle 10.günüÇizgi aşırı silik işte benimde aklım karıştı var mı yok mu diye bugün tekrar test yaptım normalde varsa eğer koyulaşması lazımdı ama yine o aynı çizgi çıktı büyük ihtimalle marka iyi değil bakalım hayırlı artık diğer aylara ümit bağlayacağım