• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testim neden böyle kızlar?

madame wuu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
216
237
23
kızlar iyi günler bu aralar adetim sürekli gecikmeye başladı. 3. günümde gebelik testi yaptım sonuç pembe olan test;

bugün 6. günüm. bu sefer 15 liralık olan testlerden alıp yaptım onda ise sonuç mavi olan test;

aklımızda bebek oluşmaya başladığı için düzenli korunmayı bıraktık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama yumurtlama dönemimde ilişkiye girmiştik. yine gecikme olunca bir bakayım demiştim. ilk testle ümitlendim ama ikinci test biraz moralimi bozdu sizce ne düşünmeliyim?

Eklentiler

• IMG_3891.JPG
    IMG_3891.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 1.421
  • IMG_3894.JPG
    IMG_3894.JPG
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.492
Son düzenleme:
Canm pembede baya silik ama ben görebiliyorum.. Bence hamilesin :) kan versen daha kesin öğrenebilirsin

Canm pembede baya silik ama ben görebiliyorum.. Bence hamilesin :) kan versen daha kesin öğrenebilirsin
yaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu için

yaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu için
Olsun ama ikisinde de gayet net belli canım bukadar çkması ble yeter bence

hamilesin bencede hayırlı olsun canım
bende yaptım bugun test hayali cizgi bile cıkmadı negatif yani seninki baya belli oluyo

Pembeye gre hamılesın mavıdeb bı cacık anlamadım bu arada madem bebek dusunıyrsunuz ıcıne bsalsa ya kalıtelı sperm dollemıs olur cocuk dusunup dısarı bsalmak sacma

Pembeye gre hamılesın mavıdeb bı cacık anlamadım bu arada madem bebek dusunıyrsunuz ıcıne bsalsa ya kalıtelı sperm dollemıs olur cocuk dusunup dısarı bsalmak sacma
olursa olur gibi bir düşüncemiz vardı, geçen haftaya sınavım vardı onu atlatalım kesin o zaman başlayalım demiştik o sebeple :)

aslında 2-3 dakika bekledim çizgi oluşmayınca kenara bırakmıştım. ertesi gün çöpe atmak için bakınca gördüm silik çizgiyi
Ya moralinizi bozmak istemem ama bu tür ev tipi testlerde 5 dakikadan sonraki sonuçların dikkate alınmaması yazar.. Bugün yaptınız mı yine test?

Ya moralinizi bozmak istemem ama bu tür ev tipi testlerde 5 dakikadan sonraki sonuçların dikkate alınmaması yazar.. Bugün yaptınız mı yine test?
bugün mavi olan testi yaptım onda + şekli oluşması lazımmış ama benim sonuç arada kalmış gibi oldu o yüzden şüpheye düştüm :(

Back